Samo Biotherm godinama vec.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Neđe ranije sam pitao ali evo da malo obnovim - što koristite od stick-ova/roll-oniva/dezodoransa?
Meni Loreal onaj bijeli, shirt protect... I od Nivea silver protect. Mada, prevashodno gledam da ne ostavlja zute tragove na bijelim kosuljama i da ima svjez, dugotrajan miris.
Malo me Barber club isto Loreal razocarao po pitanju trajanja...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Samo Biotherm godinama vec.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ja vazda gledam da uzimam stik koji je makar bez aluminijuma. Jedini koji mi do sad malo duže traje je old spice ali i on ne traje mi puno. Sledeći put kad budem uzimao nešto sa amazona vidim da tamo imaju Native, weleda i Arm & Hammer Essentials. Naturally ima dosta zanimljivo mirise kokos i Vanilla, eucalyptus i Mint, powder and cotton.. Ima I old spice sa nekim zanimljivim mirisima.
Jednom uzeti nekolika da se ne placa shipping svaki put.
Imate li neki drugi sajt odakle uzimate?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Dje ima ovaj parfem da se kupi u Pg?
Bas ovaj nema u drogeriji![]()
E ne znam, 101 godinu skoro isključivo Šanel (Egoiste platinum, ponekad za dan onaj Allure, sport-srebrni), Miyake (L'eau d'Issey) za dopunit, Boss (In motion, bijeli onaj) za poigrat se između.
I ne da mi je fino tako bilo, no sam mislio da se nikad s toga neću pomjerit, savršeno zadovoljan.
I sad, iz čista mira, počnem najozbiljnije da tripujem da mi ovo https://www.dior.com/en_my/beauty/pr...-Y0997193.html na ove temperature nenormalne ubjedljivo najbolje paše.
Ahahahahahahahaha, e čuš na visoke temperature, što budali neće punut u pametBlago onome ko rano poludi
![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Evo preporuka za tebe Buvo. Zimski je miris ali potpuno nebitno, miris 80-ih i pocetka 90-ih, dominira mahovina, slican kao Puigov Quorum ili Agua Brava, samo mnogo prefinjeniji.
Paco Rabanne pour homme
https://www.fragrantica.com/perfume/...Homme-526.html
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ja vidjeh da na linku piše Dior Homme Parfum pa se u isto vrijeme i oduševih i zabrinuh za onog što to nosi po ovim vrućinama.
Srećom, u pitanju je ovaj novi koji nikakve veze nema ni sa jačinom ni sa mirisom starog Parfuma, koji je bio nuklearna bomba od irisa, kože i drvenih nota.
p.s. S obzirom da parfeme koje si naveo da koristiš, ako te put nanese neđe u Belodore parfimerije, probaj ovaj Houbigant Ambre des Abysses, mislim da bi ti se mogao svidjeti.
![]()
Fanatici parfemski,kad već dajete savjete za nas panjate konzervativne,što imate ka'sti u vezi
Shiyaaka For Men Khadlaj Perfumes cologne - a fragrance for men https://share.google/GLgLXOCgrMdNDRttr
Uzeh kod kolege sa foruma 30ml dekant a trebao sam cijelu bocu.Sad ga niđe ne mogu naći a baš mi se svidio,što bi reka buva,"paše mi"
Zaludu je jeftin kad mu je nabavka ka da ga je neki alhemičar pravio
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 15-08-25 at 22:13.
@joni,a vidjeh da ti pishesh,nampade mi Brion,losion![]()
...
Nijesam ga probao ali vidim po netu da pričaju da je kopija Amouage Reflection Man.
Ako ga ne možeš nabaviti ni od Beograđana, alternativa je gore pomenuti Reflection (Duro), kao i Gucci Guilty Elixir (Bar Kod) i ovaj Houbigant (Belodore) što sam ga pomenuo u post iznad tvog.
Za koji god da se odlučiš, preporuka je da ih uzmeš od provjerenih preprodavaca jer ćeš proći dosta jeftinije nego u parfimerijama.
Ahahahahahahahaha, ti nisi normalan, pa čak i ja iz kenozoika sam imao 5-6 godina kad je moj stari prešo sa te bombe na denim, još se brijalo ono kad četkom razmutiš sapun u pinjatu a dok onaj žilet u aparat umetneš bar tri prsta okinešŠto nagrdi čoeka tako ni krivog ni dužnog
![]()
Koji kenozoik?!?...1993...stavlja se na lice posle brijanja,čistile se ruke posle drnča,dezinfikovale se rane,pa čak se i dolje nanosio kao aftersex zaštita pd polnoprwnosivih bolesti...
Drnč '93? Ahahahahahahaha, pa ti si mladunče, samo prikriven, glasan, i bučiš na ovaj ženski svijet ko prastari![]()
Adolescent...ili ka rosa u podne.
Moze li biti da Cosmetics drzi fejk parfeme? Nocas prsnuh Tom Ford Ombre Leather, nidje veze sa originalnim kojeg sam skoro probao.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Testeri ako dugo stoje su podložni oksidaciji usljed dužeg stajanja, promjene temperature, svjetlosti.. može biti da je do toga.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Otvorili turci jos jednu parfimeriju klonova u PG, ovaj put na starom. Standardno sve, kao i svudje sa klonovima ali... Imali su 4 svoja(?) parfema iz svojhe "niche" kolekcije. Probah sva 4 u ralziciti danima i moram priznat da su odlicni, jedan sam i trgovao - 42€.
Sansiro - Bordeaux. Odlican miris, traje oko 24h, miris cokolade, vanile i na kraju se osjeti taj musk koji traje dosta. Nije jak, nije napadan, jednostavno lijep miris, iako podsjeca na neki od ovih poznatijih parfema.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Naleceh na snizenje u Kucu hemije pa trgovah Armaf CDNI za 36e
Imao sam ga davno, prije nego je postao popularan... rekao bih da je sad drugaciji - losiji nego ranije, ali eto, neka ga za te pare
Nego, sto je ova tema u Muski kutak? Kao da zene ne kupuju parfeme?![]()
Dobih ovaj skoro, smokva dominira i bas mi se svidio...
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks