Danas sam po prvi put poslao sve radnike iz IDEA-e u 3 pm....iako sam svjestan da oni greote nisu nista krivi...ali sam toliko bio izrevoltiran da je to strasno....
posla mi zena scrn shot na viber da svratim do njih da je neki sladoled milka ili tablerona (6 kom) na akciju 2.99 eur.... kupih kad izadjoh iz idea stize mi poruka na racun da su naplatili 9.99 eur....
ne budem lijen vratim se rekoh da nije greska ovaj sladoled je na akciji... zena kaze, jeste al to vam je za sjever drzave...niste pazljivo veli procitali katalog... pise da je ta akcija za sjever.. a mi smo veli ipak turisticko mjesto...
e kad me ubacila u crveno...svasta sam im izrekao ( iako ih je dotaknulo vjerovatno 0%)....
znaci lopurde iz Idea isti proizvod prodaju u istoj nam drzavi vise od 300% razlike u cijeni...brukaaa !!!!
Gdje to...nije u Pg...?
Ja sam bratu isto poslao por da uzme neku tunjevinu,na rafovima stara cijena,tek na kasi su mu rekli da je snizeno ali nisu istakli cijene.
...
Ne piše niđe da je za sjever države.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Na dnu je spisak opština u kojima važi akcija
![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Sram ih bilo. Spisak opstina
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Уштеђели би мастила да су ставили - Деремо по приморју.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Deru ***** kad im može bit.
Al nisu oni krivi već vlast.
Rece mi jedna gospodja prilikom rasprave o diznama i sondama da je u Dubrovnik jeftinije u odnosu na Herceg Novi. A pravo da vi kazem od cega CG drzava da uzme pare bez da nas globi na hranu, struju, gorivo. Da nece mozda nesto da izveze u inostranstvo, neki crnogorski softver ili cokoladu sa Cetinja. Ili cement iz Pljevalja i ciglu iz Berana.
Veso Vukotić vidio đe se konj kuje pa nama podiga noge...mada,može bit i da smo ih sami pripodigli.
Jbg,krivo mi što i banke ne primjenjuju taj princip liberalne ekonomije u regionalnim okvirima.A možda i primjenjuju,jer nekome daju 4.9 a nekome 5,5%.Istina,ne pitaju đe živiš no koliko imaš
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 16-08-25 at 09:03.
Kad bude od raskida ugovora o kreditu do naplate prodajom hipoteke bude manje od 10 godina, recimo 3-4 godine, biće manje i kamate.
Ovako 10+ godina do naplate jeukalkulisano u tu kamatu.
I naravno, razlicite kamate u zavisnosti od boniteta klijenta.
Najnormalnija stvar na svijetu.
Nema vlasti koja će ove stvari popraviti. Ne može voda uz brdo.
I naravno, cjenovna diskriminacija, koja se uči iz Marketinga i Teorije cije a uobičajna je svuda.
Realno je da je skuplje u gradovima gdje su veće plate, poput primorja.
Možda i marketi zbog tih većih plata imaju i veće troskove koje malo prebijaju na cijene?
Koliko je npr skuplji sat čišćenja stana ili poslovnog prostora u Kotoru u odnosu na npr Nikšić ili Podgoricu?
Last edited by Gagarin; 16-08-25 at 10:42.
Tko leti, vrijedi...
Pa neka propadne kad su halapljivi.
Ujak došao iz amerike prije mjesec dana(njih petoro) ima kuću od aerodroma u tivat 3,4 km max. Taksista im je trazio 80e da ih preveze. Posle je nasao drugog za 65e. Eto to je nas posrani turizam.
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ne znam,pričam vam sto mi ujak kaže. Coek je dao za mjesec dana boravka oko 2 hiljade eura za rent a car,nije mu problem nikakav dat te pare,ali taj lopovluk nas…pih
Uh, zavisi. Ako pricamo o prodavnicama Konzum/Aldi znaju biti poprilicno jeftiniji za dobar dio artikala, dok su neke stvari skuplje. Al' zato Tommy, bolje ne ulazite (poredbe radi, Tommy Lapad Orbit zvake tipa +- 2€).
Restorani i ostalo pretezno dosta skuplje ako te ne uhvati "popust za lokalce" (sto dosta cesto bude i za Novljane), u tom slucaju je i jeftinije nego u Novom za dobar dio restorana. Al' opet zavisi sve gdje si tacno u Dubrovniku, Srebrno VS Cavtat VS stari grad su nebo i zemlja razlike.
---
A sto se tice cijena kod nas. Sve je skocilo, skace godinama u toku sezone (i naranvo nikada se ne vrati na stare cijene) ali ove godine su prakticno svi pretjerali, od prodavnica, do restorana, kafica i svega ostalog. No pojedini forumasi ce reci "male oni zarade imaju" (imaju, imaju, na papiru...), al' kad covjek uporedi cijene primorje VS sjever, ili cak od prodavnice do prodavnice u lokalu...
Najbolji primjer jer ovo neko moje zlo kojeg nikako ne mogu da se okanim, Guarana zero... U diskotnu u Igalu 0.75€, Aroma 1.15€, IDEA u zavisnosti od dana do dana od 1.10€ do 1.20€...
Last edited by beatnological; 17-08-25 at 18:54.
Vjerovatno je i mislila na Konzum/Aldi u takve prodavAonice i ovdje idemo. Ali opet i ja te turiste vidim kao hodajuce novcanike. Jug Evrope je prosto takav, turistima u Nepalu naplacuju (ili su to radili) punjenje telefona i slicne stvari. Na periferiji kapitalizma naplacivanje lezaljki, popare, parkinga, kacamaka jedini je pristup nekakvom zajednickom plijenu koji je Sjever dopustio Jugu. Pa ako prodje, prodje.
A i ta roba koja se ovdje `deponuje` nadam se da nije nekakvi istocno ili juznoevropski `specijal` totalno osiromasen i u `penziji`. Tu je jos i faktor trajno nastanjenih Rusa i Ukrajinaca na Primorju. Poput nekog rudnika zlata za crnogorsku drzavu i njene prepametne vodje. I to zlato koje ne moras da kopas nego sami keshiraju. Blagodat koja nas je nicim izazvana sama pogodila.
Polinezija gospodo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks