Sve preko 4 promila je ozbiljna stvar.
Sve preko 4 promila je ozbiljna stvar.
Prema tome, šta da ti kažem?
pa po meni sve preko 0.0 je ozbiljna stvar
ali 4+ su kategorija trajne zabrane upravljanjem vozilo, kazne prinudnoga rada od 5-10 godina (ne zatvor, da mu placamo da lezi) i najbitnije - psihijatrijsko posmatranje u trajanju ne manjem od 6 mjeseci
jer ko god toliko pijan sjedne za volan (a i mnogo manje) ima ozbiljnih psihijatrijskih problema
Danilovgradska policija uhapsila je M.K. (53) iz tog grada koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 4,08 g/kg.
On je uhapšen u mjestu Martinići.
M.K. je kažnjen na sudu za prekršaje sa 20 dana zatvora i tri mjeseca zabrane upravljanja vozilom B kategorije.
https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...roman-15612615
Analizom evidentiranih prekršaja i opsežnim operativnim postupanjem policijski službenici su utvrdili da je u navedenom razdoblju automobilom crnogorskih registarskih oznaka upravljao 22-godišnji državljanin Crne Gore.
Nakon utvrđivanja identiteta vozača i provedene prekršajne obrade, policijski službenici su 22-godišnjaku izdali: 6 prekršajnih naloga, svaki s novčanom kaznom u iznosu od 1320 eura te izrečenim zaštitnim mjerama zabrane upravljanja motornim vozilima i izrečenih 6 negativnih bodova, zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja za više od 50 km/h, potom 35 prekršajnih naloga, svaki s novčanom kaznom u iznosu od 390 eura te izrečenim zaštitnim mjerama zabrane upravljanja motornim vozilima i izrečena 3 negativna boda, zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja u rasponu za više od 30 do 50 km/h.
20,000€ +
Makar zna za cem je radio cijelo ljeto. Blago familiji za prispjenkom.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
džabe se qrče,odležaće to i kući,pa dogodine u zadru
Mora li to platiti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako je u CRO jos uvijek mora. Pasos i dokumenta zu mu kod policije. Kad plati vracu mu.
Ako je izasao iz drzave prije kazni, doci ce mu diplomatskim putem.
https://www.instagram.com/reel/DNn1a...Bhd2k4MmF6MDRk
zva sam veli moga rodjaka saranovica
Prema tome, šta da ti kažem?
Uvode li to kandze
Ako budu ka ovi sa slike biće u gubitak s njima, jer će se skidat točak lagano, pa kući lagano skidanje...
Zamisljam
Haos.
Kad krenes onoga da zoves da ti je skine a on ti kaze prvo uplatnicu da rasknjize u glavnu zgradu pa ce oni doc sjutra dan. Jao
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Bas me interesuje oce li ove CG i MN tablice dirati...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
racunajte bar sat vremena ranije i kasnije guzve jer ce sad svi se trpaju u parking mjesta,vec sam to prosao.
Kad mogu rampe po parkinga da lome da ne bi platili 50 centi mogu vala i tocak skinut za tolko
Skeptican sam za primjenu ovoga u praksi. Ali da vidimo 1og septembra sto kako i dje. Da vidimo i kakva je kandza.
Ovo je za auta koja nijesu platila parking, za ove po bulevara, kruznih tokova, trotoara nema frke, i dalje goveda mogu kako oce i dje oce.
Napisao mi je kaznu za zelenu povrsinu (sljunak inace) na auto na kojem nisu bile tablice. U kazni je upisao tablice koje je nekoliko da a ranije vidio. Morao je da fotografise, tj fotografisao je vozilo bez tablica, kakve su mi oravne mogucnosti?
There are currently 21 users browsing this thread. (1 members and 20 guests)
Bookmarks