067 596 500, Peđa Popović. Čoek je doktor za mašine, ali radi samo popodne.
068624757 Bato
Treba mi električar koji će u jednosobnom stanu koji se renovira, da promijeni utičnice, da proštema za nove i postavi ih đe treba (ima na 7-8 mjesta sigurno) u dnevnu, kupatilo, sobu.
Da na terasu sprovede svijetlo, postavi plafonjerke posle i tako to, standardna rabota.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Marko 067/410-861 Meni je ovaj momak radio u stan tablu sa osiguracima, neke sitnice i prevezivanja . Zna posao i prekorektan je sa cijenama
preporucio sam ga jednom drugu posle mene , nemu je u cio stan radio slicno nesto sto ti trazis i bio je bas zadovoljan i cijenom i poslom
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Prije 10ak godina stavili smo demit fasadu na kucu.
Ovih dana nesto obratih paznju i cini mi se da je pocela malo da talasa.
Sjetih se price majstora da bi nakon 5-6 godina fasadu trebalo ponovo "prekrecit" radi zastite.
Mi to nijesmo radili, niti sam uopste cuo za to, pa me zanima da li to zaista treba i ima li nekog efekta.
Inace, fasad djeluje kao da je juce stavljena, bas mi nema logike da je ponovo farbam
provjeri rukom - kuvanjem, upiranje itd teh talasastih djelova da li povrina "radi"... moze biti da se vremenom odlijepila (lose bila postavljena)
ako je cvrsta, onda je talasasta bila oduvijek... mozda zimi manje no ljeti, a mozda samo primijetio nijesi kao sto rece Bayo
sto se farbanja tice - to sto je glibava ne znaci da se treba farbat :P dok god nema ostecenja na bavalitu farbanje je samo stvar estetike
majstor za roletne neki?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
majstor za ugradnju i rezanje šper ploče u tovarni prostor kombija u Podgorici?
Moguce skroz, jer bas to - specificna je pozicija bila i ugla i sunca.
Ali jes malo talasasto djelovala. Pritiskao sam rukom te izbocine, djeluju mi dosta cvrsto, kao da ima viska ljepila.
Nego me ovo zanima, treba li je farbati zbog same zastite? Nidje nema ostecenja, skroz je cista, nije izblijedjela, glupo mi da to radim ako nema potrebe
Tamnije fasade, losiji stiropor, u kombinaciji sa nasim temperaturama zna da se ukupi i za par cm debljine.
Potreban majstor,
Da se skine tus kabina 80x80, plocice iza nje, (to mogu i ja), stavi hidroizolacija, nalijepe nove plocice i vrati tus kabina?
Preporuka za korektnog majstora?
Ako nadjes bice neko ko slabo zna posao ili ce to dobro naplatit.
Zasto ti ovo pricam, ja sam jedva nasao majstora da mi ukloni tus kabinu tj postolje koje je puklo (ona kada dolje) i vrati novo postolje a staro staklo.
Pedav posao, masu ciscenje silikona itd.
Na kraju sam nagovorio mog starog majstora sto mi je radio sve, inace je odbojao. Ostavili smo nas dvojica 3-4 sata za ovu glupost. On ce postavit dvije cesme za 30-40 minuta i uzet 30-50€.
Treba mi hitno majstor za klimu kuci , pa saljite brojeve !
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
069/100-100
Ovako drugari ,treba mi pomoc ,savjet ili neko vase iskustvo :
1. Posto planiram da radim nisko potkrovlje ,koje ce iskljucivo biti korisceno za spavanje ,interesuje me po vasem misljenju da li trebam da izolujem plocu ,ploca nije klasicna nego monta , krov ce biti izolovan , u prizemlju ce da se lozi na drva ,tako da planiram da dio te toplote zagrijava plocu ,e sad me interesuje ako izolujem plocu da li cu dobiti kontra efekat pa cu zagrijavati samo donji dio a ne i dio iznad, potkrovlje je planirano da se dogrijava klimom ,zidovi ce biti izolovani demitom ?
2. Sta mislite o novim krovnim prozorima ? Ovaj inzenjer me odbija od njih ,valjda zbog problema koji nastaju kasnije sa vodom ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks