Црногорце је одржало црногорско срце.
Ne može tu da se volontira mislim posebno ko nije obučen veliki je to rizik za službe.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ma-na-smokovcu
na svu ovu muku duva ovaj jak vjetar. ka u inat ovim momcima te daju sve od sebe da spasu narod.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Svake godine ista prica i slike
Kola imamo aviona nemamo
Ugasio se gradjanin potpuno
Nema tu pomoci jer da izadje gradjanin pa slomi nekolilo tih pgcg kola ne bi ih smjeli vise kupit
Ovako ce bit i za zimsku sezonu prica, dje su topovi
Svake godine isto
Ne resavamo pozare
Ne resavamo kanalizaciju
Ne resavamo nista
Ali zato zaposljavamo lopatama
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Može li mi neko objasnit je li normalno da sve ovako plane odjednom, isti dan.
RTCG imali živih ili na Podgoricki vremeplov da se informisemo.....
1000zaposlenih
Last edited by METZ; 11-08-25 at 21:12.
Временски услови погодују свакако.
На куфину се јуче запалило неко ауто, дохватило растиње и поред залагања ватрогасаца, се проширио.Иначе гледао сам како гасе тај пожар, терен је веома стрм, и није лако, али су успјепно заштитили објекте.Иначе ту има и далековод који отежава гашење из ваздуха.
А ово у Пиперима су неандерталска посла.100% Мишо чистио ливаду старим уљем и бензином.
Cisto sumnjam da je ciscenje livade u pitanju, pokoseno je sve davno, sta ce cistiti sad, al od ljudske ruke jeste 99% kao i svaki drugi u CG. Cudo Goricu niko ne prizdije jos ili nju preskacu ove godine
Ovdje samo onaj Il 76 moze da pomogne.
Polinezija gospodo.
Pozari na sve strane cim makose Blecica.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ma-na-smokovcu
U normalnim zemljama ovo se tretira kao teroristicki akt. Ovoliko pozora u jednom danu...ne moze slucajno. Ne oglasavaju se glavasi...mora da su na korito nedje, kolektivni odmor je
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Last edited by BAR; 11-08-25 at 21:32.
mogli su jutros poslati zahtjev NATOu, možda bi već sjutra pomoć bila tu. ako se ne varam pomogli su nam i 2012. godine kada je onaj snijeg bio a nismo članica alijanse bili.
Stizu i racuni od sve te Bratske pomoci i članarine... dobro je dok se u brodove ulaze
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 11-08-25 at 21:41.
Послато је све на вријеме.Хрвати имају пуне руке посла, тражена су роба ових дана.
Да је Калрк Кент оправио и зановио Фајр Босове на вријеме, не би нам требала никаква помоћ.Но њему је и набавка личне опреме за полицију виша математика, а не сервис и модернизација противпожарне авијације.
До сад га нисам критиковао, али стварно нема појма и нека иде колико сјутра.
To sto je trazeno od hrvata je nezavisno od NATO mehanizma. Mislim da je MUP samo predlozio Vladi da aktivira NATO mehanizam. Problem je sto se sve to placa pa pretpostavljam da se jos vaga. U ovim uslovima je tesko se odbraniti i razvijenim zemljama. Gorjele su i USA i Spanija i Portugal i Grcka i nesto nisam primijetio da su ista bile uspjesnije.
Angazovala ga je napetost koju mora da razrijesi pozarom
Vrucina, spomenik i eto belaja
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks