Ima li novak.kredita
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
svakve tranje dižu kredite da odu na more, i slikaju se sa kako jedu i piju. novak dodje na žabljak i igra fudbal sa djecom. gospodin!
https://mondo.rs/Sport/Tenis/a210590...eo-snimak.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ima li novak.kredita
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gledala sam ga i u CNP iako je tamo publika bila da rečem pristojna nekako mi je ovo veče u Malesiji baš ostalo u sjećanje jer je totalno iskulirao kao da i nema publiku a sjećaš li se one njegove emisije pustolova ahahahah kako mi je to bila genijalna emisija u djetinjstvo.
E pošto su svi kolektivno i globalno presrali sa politikom tačno mi dođe da uzmem sve epizode pustolova i gledam iznova a nek se svi globalno i kolektivno nose dođavola sa svojim twiterima političarima nuklerkama i ostalim KP.I još ako nađem ovaj grašak čips što je kaemse otkrio u grčku od japanaca uz pivo ima vikend da mi bude banja.
Što me podsjeti da se unskribujem sa nekih tema u prvom redu iz raznih medija.horor,što bi pinki reka,horor,rođaci.![]()
Last edited by Bluemoon; 08-08-25 at 23:21.
Sve si rekla
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ako ko pita dje je i poslednji sajt za promo pros, kazite da sam ga ja ugasila.
smijem se cijelo jutro, prezabavno. kabinet radi hahahaha
nothing comes from violence and nothing ever could
Najpopularnija imena u Grka.
https://www.reddit.com/r/namenerds/c...ames_in_greece
Kako mi se samo ide u onaj Pentalofos ono pusto mjesto tamo bi se čini mi se zarobila mjesec dana tavernu dobro znam.
EDIT:
memories sletim tad u Solun Crna Gora relativno nova država pasoš mi gleda jedan u hotel kaže koja je ovo zemlja jel ovo neđe u Španiji reko ne no Montenegro,onda pomenem i Jugoslaviju da mu razjasnim aaaaa Jugoslavija okey.Onda preko nekih planina pustoši i to do Pentalofosa.
Last edited by Bluemoon; 09-08-25 at 11:48.
Kolektivni partijski izlazak u pozorište
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Mijenjali su se direktori i urednici ove nesrecne RTCG, na kraju se promijenila i politicka vlast, ali ostalo je isto pravilo i uslovi za posao voditeljke, reporterke...
Mora biti dovedena nedje od ispod nekakvijeh ovaca, po mogucnosti preko 1000 mnv.....Obuku oni njih, isfeniraju, ali taj ruralno-babski vokabular, manjiri, govor tijela, doskocice, sve zraci nekakvim urodjenim seljacizmom, cast izuzecima jednoj manjini koja to nije...
Da ne budem pogresno svacen - ljudi sa sela su bolji ljudi od ljudi iz bilo kog grada u CG. To su neuporedivi svjetovi. Ne govorim o seljanima, nego urbanim ruralcima i tom raskoraku.
Neko je za neki posao, a neko nije...
.
.
.
Kod voditelja je uslove mnogo jednostavnije opisati - mora biti homoseksualac.
I onda spojis ovu mladu dojucerasnju ovcomuzu(lju), koja je dolaskom u PG istripovala da je u Parizu i homoseksualca, da ti vode emisiju. Genijalno.
Sad su uvezeli jedno 5-6 novih, nekakvih manekenkica u pokusaju, da im vode meteo. Koliko je to tuzno iz vise uglova. I za jedan javni servis koji dovodi djevojke od kojih neke ne umiju da citaju, do toga da voditeljka prognoze mora biti zensko (klasicna polna diskriminacija), mora imati odredjene tjelesne proporcije ako oce da dobije taj posao, mora imati odredjene godine...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Happy TV.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kako ne volim podmukle ljude to treba u startu poćerat u 3LPM.
Više je opuštenosti i spokoja u miris freško pokošene trave kad po njoj kiša ona tiha sitna krene, no u sve meditacije što čoek može smislit.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Vučeš li to traume iz djetinjstva 😁
Vitalik Buterin
tf
Jedno bez drugoga i nije potpuno. Meditacija u prirodi, među svim mirisima...Mmmm...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Prijatno je veče na Manitovac.
Досађују ли и ноћу оне козе или спавају? Прије неки дан нас о јаду забавише.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne znam sa koje strane ste bili ja sam vazda s ove đe rijeka tu ih nema.Pozdravim se sa vlasnikom uzmem pivo iskuliram kad mi nije do grada.Nuje baš mjesto ko voli lud noćni život i radi do 11.Inače je Lake Fest noćas no mi se baš nije išlo.
Zanimljiva pjesmica.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
@Bluemoon
Evo nešto za tebe
https://www.instagram.com/p/DNSexwQM...pmMXg2MHAyaA==
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vidjela sam juče.Strašna stvar.
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks