Пљевљак, Остојићи су из Ђурђевиђа Таре.Досад вјернике СПЦ нико није називао четницима?
Зафалила реакција СНП-а, могуће да ми је промакло а вјероватније да пред своје изборе ни Јоковић ни Шћекић неће да се плекају у ово.
И Милатовић и Спајић неуобичајено јасни.
Са друге стране реформисани будвански срби :
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...avlu-djurisicu
С обзиром на осуде ЕС-а и ДПС-а очекујем смјену Лијешевићке или евентуално нове изборе у Будви.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ovaj baljegar rijecki blokira put sluzbenim vozilom
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Prvi put bijah u Đurđeve Stupove upoznah ovog lika u žutoj majci bijaše nešto smušen kad insistirah da vidim kako prave eterična ulja od lavande..onda upoznah onoga te radi tamo baš neko prijatno čeljade pokaza mi destilate eteričnog ulja mislim da ću opet tamo otići ne da mislim no hoću.
Prelijep manastir i mjesto.Žao mi je što se sve ovo dešava ali suviše sam prešla u sebičluk da me iskreno više i ne zanima.Jer Đurđevi Stupovi su od toga dana i moji.I uživat ću u njima kad god to poželim.
Што мислите о овоме?
https://x.com/budvacg/status/1953738...F-go978dQ&s=19
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nije. Zato pitam za druga, ide li sad analogija da su svi vjernici SPC cetnici kao sto su svi koji su glasali nezavisnu CG bili milogorci, montenegrini, dpaovcad dopiaati po zelji.
Nemoj tako za premijerovog koalicionog partnera u PG. Profesora Mujovica ovaj drzi na vlast. Divna skupina.
Sluzbeno auto, u radno vrijeme itd itd. Ali nije ti smetalo kad je DPS?
Inace Dajkovici su redom bili cetnici, i vecina lise ovoga nepomenika izbjegava tu temu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Nemoj se zaklinjat.![]()
Ja ostavih tekst o emancipatorskom potencijalu crkve i litijama i ne mislim da su svi vjernici cetnici. Nego kako nisam sljedbenik SPC (malo mi degutantno da slusam popove koji koljacima dizu spomenike, proglasavaju ih svecevima, prikrivaju pedofiliju, otimaju tudje itd) pitam vas upucene u desavanja. No hard filings.
Drug je Crnogorac, doduse isao na litije, jer je DPS htio da otme crkvu. Vjerovao da ce bit bolje i da ce svi navijat za Crnu Goru ali malo Mogren. Eno ga proklinje sebe i dan kad je glasao za URA. Nije veli htio Mandu i Dajka na pozicije. No mora da trpi. Pardon da se navikava. No mu dugo 5 godina. A ja velim jos 25 da se strpi i onda ide gas.
U sjeni je njegov kolega Boban Radević mislim u njegovoj sjeni (eto može se bit i u Dajkovićevoj sjeni) đe lik neđe reče u javnost što fali biti četnik.On je nešto ka generalni sekretar tamo.Inače njega poslaše bješe u Rusiju na neki vrlo bitan kao sastanak.
A samo da se prisjetimo kako je cijela garnitura DF-a bila redovan gost Moskve tamo ih nema sad za spas.![]()
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Minvajl oglasio se zamjenik premijera.
Bolje da nije, nepomenik.
Bečić: Umjereni građani, ne upadajte u zamke pojedinaca sa različitih strana
Bečić: Umjereni građani, ne upadajte u zamke pojedinaca sa različitih strana
Najoštrije osuđujem napad na medijske poslenike u Beranama, sve druge oblike nezakonitog djelovanja, kao i pokušaje provokacija, podizanja tenzija, vraćanja u prošlost, produbljivanja podjela, naglasio je vicepremijer Aleksa Bečić.
"Pozdravljam ekspresno procesuiranje vinovnika od strane nadležnih bezbjednosnih i tužilačkih organa, uz poseban naglasak na jednak i pravedan pristup ministarstva kulture i medija prema svim nezakonito postavljenim spomen obilježjima bez obzira na ideološki kontekst", dodao je on.
Kaže kako su kriminal i jeftini nacionalizam najveći neprijatelji Crne Gore i njene evropske budućnosti.
"Zato pozivam ogromnu većinu umjerenih građana Crne Gore da ne upadaju u zamke pojedinaca iz različitih sfera i sa različitih strana, jer su njihove namjere više nego jasne. Napadaju jedno, a afirmišu ili ćute na drugo, i obrnuto, iako su samo uloge zamijenjene, a suština ista. Pobjeda nad kriminalom, podjelama, primitivizmom i politikom dvostrukih aršina je jedina garancija pobjede građanske, dekriminalizovane i evropske Crne Gore", zaključio je on.
Last edited by hercules; 08-08-25 at 19:45.
Kakva budala , narod ocekuje hapsenja ili prestajemo da placamo saobracajne kazne
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa tako to dođe, postoji "transverzala" Srbin - četnik - Pravoslavac (tvrdi) . Možeš biti samo sve istovremeno i ne možeš biti bilo što posebno - ne možeš biti Srbin a da nijesi i četnik i pravoslavac. Jedno bez drugoga i trećega ne ide.
A jesi vidio kako je policija dobro odreagovala? Kako kaže vajspremijer. I nije dobro što se biju novinari, ostalo nije problem.
Kako li je Željko Ivanović "ko doručkuje veličanstvene litije - večera batine"?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
abazović je prodao državu snsu. on je išao na druženja sa ovakvima koji su danas klicali koljaču djece. te prema tome.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Brate samo budi iznad situacije. Pusto ih da izduse. Ti kao umjereni gradjanin ne padaj na ove provokacije. Vidis li da oce DPS da se vrne. Izdrzi samo malo, ada nece je ponijet za Cacak.
Potpisao temeljni ugovor, na 100 drugih stetnih ugovora, naguzio vise od pola glasaca koji su bili gradjanski orjentisani itd itd. Naguzi Demokrate pa posao sa njima u kolaiciju jer hrabro se broji. Gadluk od partije rekoh li to koji put ne? E pa gadluk. Pi.
DF radi sve sto se i ocekuje od njih. Manda je lama, tj kao Dalaj kako rece premijer. PES i deMonkrate su pajaci koje DF jase jace nego sto je Milo svoje koalicione partnere.
Nije nego kasnije. I to nema nikakve veze sa obaranjem Vlade.
Izdigni se iznad situacije, umjereni gradjaninu. Naravno da je DPS kriv. Strpite se da izduse jer je cilj da DPS i DF budu ispod 50% onda ide mritokratija i sredjeni sistem i drzava.
Nego sad ovo smaranje mjesec dana
Zaboravih i da pitam dje je Kenana? Posto je crvena linija bio parastos Drazi Mihailovicu, sto je ovo danas? Platinasta ili crem brule? Kaki zelena mozda?
@kaemSe potpuno te podrzavam da ovih njunja ne bude u nijednu Vladu.
Last edited by hercules; 08-08-25 at 20:42.
Mislim da je ipak prije rata u Ukrajini.
I sjećam se govora Kneževića.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ljaljo objasnio da dok ga je blajva Metodiju i Dajku nije gutao. Pa to skoro i nije blajvanje.
https://www.portalanalitika.me/clana...licitih-strana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks