Ljudi vi ne kapirate, claim credit je najisplativiji nacin trgovine na Temu mada samo UKOLIKO imate 74 eur vrijednost da trgujete.
Sa ovom akcijom na trgovinu od 74 eur TEMU vraca 50,5 eur, sto je 68% popusta prevedno u procentima.
Malo zvucim kao TEMU reklame, ali ovo bas jeste ovako.
Nije, barem meni nije, cijena koja mi je bila u korpi je cijena koja je i ovamo.
Moze se desiti da ti u korpi racuna cijenu sa kreditima koji su ti ostali na racunu, onda ti umanjuje cijenu, ali osnovna cijena je ista
claimcredit sto je najjace mozes da koristis i sa proizvodima koji su pojedinacno na popustu kad ti dodje special discount, samo ga stavis u korpu, a na claimcredit stranicu ti povuce zadnje stvari iz korpe i popust koji si uzeo na njih.
Recimo neku stvar sto je bila 15 eur, sa special discount akcijom mi je doslo na oko 5 eur, i ja sam taj proizvod od 5 eur onda ubacio u korpu na claimcredit i prakticno na njega dobio jos 68% popusta u vidu povrata kredita
Ukoliko trgujete po 10/20 eur, claimcredit nije za vas i bolje su vam ove pojedinacne akcije, ali ako trgujete nesto u vrijednosti od 74 eur, prakticno ga placate 23,5 eur, veceg popusta od toga nema na TEMU
Bolje od drugih akcija je sto na claimcredit su svi TEMU proizvodi, ne samo neka selekcija koju naprave, nego cijeli TEMU mozete trgovati na claimcredit ako kucate u search.
Last edited by Gorostas; 01-08-25 at 18:55.
Njak Njak Njak
Pa ni meni nije jasno sta pricaju, i meni je na claimcredit istu cijenu davao kao kad bih kupovao normalno
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Obratite paznju kolika je cijena proizvoda van i u korpi. Vise puta vidjeh da je u korpi za koji euro skuplji proizvod..
Ja nisam ni znao za ove opcije win credit i claim credit, prije par dana trgovah 60 eura normalmo, a probah veceras "wincredit" i oko 75€ trgovah da sakupim ovih 100 koina dje vracaju 50 eura u vidu kredita, sto realno nije lose
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo sam ja uporedio s proizvodima koje sam kupio preko akcije:
Uzeo sam najskuplji za poredjenje kad ga pogledam na regularni listing:
Zaokruzio sam sta je cijena na listing jer TEMU preracunava finalnu nasprat kredita/akcija koje imam, a od claimcredit-a imam prvi euro za prvi dan zbog cega umanjuje cijenu za 1eur:
Evo provjeri i ti link samo odaberi plavu i XL velicinu pa vidi koja ti je cijena:
https://www.temu.com/goods.html?_bg_..._page_sn=10045
Njak Njak Njak
Ja sam probao wincredit ali nesto nisam ispratio tačno kako dobijam bodove. Trgovao tu oko 80 evra, vratili 50. I sad bih opet i racunam, u startu kao fora imam 75 bodova, prva trgovina mi daje jos 18, znaci treba mi jos 7 da ostvarim povrat. A pise da vraću 5% bodova od ukupne vrijednosti narudžbi, sto bi značilo da moram da narucim za 140 evra? Kako prva dva puta dobih za 70-80 evra?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ma za neke stvari nije ******:
Zasitita za staklo 4e x3 kom,u svakoj radnji ispod 5e ga nemas
Black glass su po 10e,ja ga uzimam takodje za 4e.
Al opet zavisi od modela do modela telefona
Maske za telefon takodje,ispod 10e ih nidje nemas,temu da biras ispod 10€
Svijetlo za biciklo par kosta odje od 10-15e , ovaj sam ja platio 6e
Za krosice ove bedzeve djeci da ne pričam.
Ima toga jos.
Al ima sto je skuplje,stvari ljudima koje ne trebaju(ko koja žena samo da naruci a ničemu ne sluzi)
Ja narucujem samo sto bi je bas potrebno,ima u korpi neke stvari koje su nebitne i nisu hitne pa kada dodje vrijeme mozda ih uzmem.
Ja se ograničavam sa 20-25€ mjesecno
Sent from my 22101316G using Tapatalk
Od nas koji su dobili ClaimCredit, jel ima neko da ga i dalje ima posle nedelju dana od prvog?
Meni je prosao opet
Njak Njak Njak
Ne razumijem te.
Meni ickace ali ne klikcem jer necu da kupujem, a kad kliknes imas dan da kupis i onda kad kupis nekih 6-7 dana da rucno klikces da ga naslozis kao kredit.
Koji kad to uradis valjda traje dok ne potrosis.
Hoces da kazes da sad ti krediti isticu nakon sto se kolektuju?
Imas uvijek malo i za info kod tih promocija pa klikni i iscitaj koja su pravila.
Ja nikad dosad nisam imao tu opciju claimcredit a kucao sam u pretragu više puta, uvijek mi piše “expired” a navodno zadnji put dostupna opcija bila nekada u oktobru prošle godine.
![]()
Stiže mi sad poruka da mi je pošiljka u neki NTC Shop u Gintaš, nije mi se dešavalo do sad.
Radi li to subotom, jel ko uzimao?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Rade subotom. Preko puta Inter sporta su na prvi sprat iznad Idea-e
Placeno 1,juce preuzeto. Nemam rijeci Mone u pitanju.
Carina,preuzimanje dostava 2 dana.
Prethodna NTC u CG preko 7 dana stojalo da bi ga isporucili,dobilina temu.
Naredne dvije posiljke uključujuci ovu gore,one preko Mone idu.
Tako da,ako vam ne isporuce u nekom roku,koji smatrate da nije ok po vas,mijenjaju dostavljača. Bar je to slučaj kod mene,eto od kada temu dostavlja
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Da nije stizalo kome sto preko ove transfere
Sent from my 2406APNFAG using Tapatalk
Budućnost
Prosao je 2 puta i od tada nista. Sada se ceka pa cemo ih opet vrcet :]
Uzeh djeci pixel display 32x32 - Android aplikacijom sa PLayStore-a i BT konekcijom se pristupa uredjaju. Odlicna stvar, mana sto nema bateriju nego mora preko USB-a. Android aplikacija zavrsava posao, ali je trop, zato uredjaj odlican.
https://www.temu.com/me-en/1pc-led-p...525695712.html
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Prvi put da mi ne stignu neki artikli iako je sve zajedno poslato.
Narucio sam 4 stvari. Dvije su stigle, dvije nisu.
A vidim da na 'Rrefund/Returns' ima opcija da je paket stigao i da nije stigao. Nema da je djelimicno stigao (kao 'Partial Delivery' na AliExpress i sl.) pa ne znam ni kako da im dam do znanja za problem.
EDIT: Rijeseno. Previse su 'fer', posebno za nase prevarantsko podneblje. Ne bih u detalje da ne dajem ideje domacim kretenima.
Last edited by Fidel Castro; 08-09-25 at 10:20.
--------------------------
Do Not Disturb.
Prvi put se dešava da isporuka kasni mjesec dana. Ovi iz lokalne dostave su me zvali 2x u zadnjih 7 dana pitaju jesam li dobio paket.. wtf.
Bolje cuti da ne bude kao na aliexpress da neki prodavci nece da salju za Crnu Goru a neki bi samo da salju DHL-om.Originally Posted by Fidel Castro;[URL="tel:6204430"
Ima još “ljudi” koji se hvale kako su zajebali temu, kako slikaju da im je došlo manje stvari i dobiju refund…
Slabo pratim u zadnje vrijeme ali znam da malo nakon sto je poceo TEMU odma su se pojavili domaci "influenseri" da daju savjete kako da za zayebe sistem i da se ustede pare.
Vjerujem da se sad to rasprostranilo jos vise ali sto kaze Cass - bolje i ne pominjat' takve stvari ovdje.
Do Not Disturb.
Ja sam toliko stvari naručio od ljetos, svake dva dana su mi stizali paketi, nikad ni najmanjeg problema ili da nešto ne pošalju, a dešavalo se po 30-ak nekih sitnica da bude u paketu.
Poslednjih desetak pošiljki su bile malo skuplje i kvalitetnije stvari, sve je besprekorno i baš kvalitetno.
Većina narudžbi odrađena na povraćaj kredita, 70e potrošenih po narudžbi za 50e povraćaja, zajedno sa onim karticama za popust. Ne znam, baš nije ni tehnički moguće da im se tako nešto isplati, ali to traje i dalje.
Nadam se da ću nać vremena u toku dana da sjednem i napišem detaljnije sa linkovima.
Last edited by Petronas; 23-09-25 at 07:18.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks