Zaustavi me radar, 94 išao, ograničenje 80 - 50e kazna, provukoh karticu, naplatiše mi 30% manje tj. 35e, sve gotovo za nepune 2 minuta.
Je li reko moguće da su se konačno śetili na licu mjesta plaćanje da uvedu...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Svaka patrola mora da ima pos terminal. To je uvedeno ima 2 3 mjeseca. Zbog turista da se ne cinaju do banki i slično.
Uglavnom odlično napredujemo sa tehnologijom.
Prvo pos terminali, onda očitavanje tablica za monteput.
Uvode i na parkinge po PG da platiš očitavanjem tablica.
Provjerite vrijeme snimanja. Ako nije tacno onda pada kao kosovska vlada.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pokazaše mi snimak, čini mi se i da je vrijeme bilo ok, svakako sam toliko išao pa se nisam ni bunio.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Ti jos ustedio
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ti terminale je policija uzela ima sigurno 7-8 godina. Uzela ih je za patrolna kola i za presretace. Ne znam sto tek sad odjednom pocese to da reklamiraju posle ovoliko vremena kad to odavno postoji.
jutros ja 100km/h pored patrole, njih dvoje u svijetlo plavim majicama stali uz more, drze radar u rukama i pricaju izmedju sebe, mozda su nekog bili zaustavili - ne znam.
samo smo se pogledali i nastavili kao da nismo.
https://maps.app.goo.gl/qpXJqGCFp5XoP8t78 - stali uz more, nema tu nekog prosirenja bez auto jedva da parkiraju, kamuflirali se...
Napisaše mi kazni za ''parkiranje na zelenu površinu''. To je sve osim zelene površine, ali bože moj. Platio sam uredno i sve ok. Kad bi tako ažurni bili za ove glavne što uzurpiraju sve moguće bilo bi super. Nek im se sjeme zatre i sreća utihne, svima iz komunalne policije. Ne zato što su meni napisali kaznu, nego jer se selektivno sprovodi zakon.
Nemam kad da živim svoj život ako ćeš iskreno, a ne da se tužikam tu sa ovim ciganima posranim, za ljekove im trebalo i nemali dovoljno.
Cemu takve kletve druze.. kao da su ti ne znam sto uradili a ne napisali kaznu.
Opusti se malo, bice ti bolje.
Gledam i ne vjerujem. Sve to radi 67 eura.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Službeno vozilo Javnog preduzeća "Morsko dobro", danas je, zbog preticanja, zamalo izazvalo udes na magistralnom putu Jaz - Tivat, gdje su u toku radovi na bulevaru.
Automobil registarskih oznaka BD BG973 preticao je kolonu i tom prilikom se zamalo sudario sa kamionom iz suprotnog pravca, što se vidi na fotografijama dostavljenim Televiziji Vijesti.
Da se ovo vozilo vodi na Morsko dobro, pokazuju raniji izvještaji i putni nalozi tog preduzeća koji su dostavljani Agenciji za sprečavanje korupcije tokom izbornih kampanja.
Iz Morskog dobra, na čijem je čelu Mladen Mikijelj, nisu odgovorili Televiziji Vijesti ko je danas upravljao ovim automobilom.
![]()
Ajde. Inače nas ostale ne tangira nepravda na svim nivoima?
Pisao sam već na ovoj istoj temi. Napisali su mi kaznu kada nisam bio u državi. Pođoh da provjerim, jer su obavještenje poslali 29og jula da mi 30og jula nije mogao bit uručen nalog.
Pokazali su mi fotografiju vozila preko puta Toyota salona iza parkiranih Citroena i Toyota spremnih za isporuku. Ispostavilo se da je moj otac vozio taj dan auto i tu se parkirao.
100€ kazna ili 2/3 ako platiš u roku od 8 dana. Naiđe načelnik komunalne jer je vidio da sam zatrajao sa njegovim službenikom i raspituje se što je bilo i na kraju konstatuje:
- A ne smije se na zelene površine parkirat. (opravdava svoje službenike u pisanju iste).
- Saglasan sam potpuno sa Vama da ne smije. Meni je drago da ste mi napisali kaznu... Jer ako pišete kazne za zelene površine to znači da su nam svi drugi komunalni problemi u ovom gradu riješeni.
- Ti se momak zezaš malo sa nama?
- Ironija ništa više.. Svakako, kazna je upravo plaćena hvala doviđenja.
Citroeni i Toyote i dalje stoje na zelenu površinu i njima se ne pišu kazne, ocu su je eto napisali.
Sva muka sa 67€ što sam platio ako su već uspjeli sve ostale probleme da riješe, jer njihov izraz lica nakon što ih spuštiš ovako civilizovano vrijedi više od 67€.
Spustio si ih civilizovano, velis?
Spustili su oni tebe za 67e, i ko zna koliko stotina ljudi svaki dan.
Tu bagru neljudsku treba po bubrezima, pa ako nemaju muda svima jednako da pisu kazne, neka se skrajnu i puste nekog da radi ko smije, a ne da ih placamo za selektivnost i nesojluk.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Napisali su je i mene tamo 50m nize, sjedio u Minhen i to u 23h napisana kazna. Mene je vise zacudilo sto mi je stigla doma kazna da se javim u komunalno a da na auto nisu ostavili prijavu , nego su izgleda isli i samo slikavali pa posle u kancelariju pisali kazne .
E sad realna prica je da ono jeste zelena povrsina i jeste za kaznu ali mi nebi palo na um da je mogu tamo napisat kad je onaj red full kola onih divljih placeva , plus random parkiranih vozila
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Blize mi je bilo preko puta , josh ona sirevina pa ne moram ni da trazim mjesto . Sledeci put cu na parking
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ma da,izgleda da tamo love početnike.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks