Zar ne mogu novi kolektor da naprave na mjesto starog? Posto je to tehnologija koja ne emituje miomirise.
Mrzi me da ulazim u bilo kakve analize političke scene, jer što bi koji ***** čitali analize na shitposting stranici, a i iskreno i opravdano se nadam da će vas istrijebiti neka davno izliječena bolest jer ne vakcinišete sopstvenu đecu, pa možda bolje sačekat da se prorijedi taj genetski škart, da ne pričam bezveze retardima.
Ali jbg, i šitposting je ekpertiza za nešto, makar za kretanje govana u našem glavnom gradu, drugom najružnijem glavnom gradu u Evropi.
DPS je tijekom svoje tisućuljetnje i nepogrješive vladavine imao puno prioriteta ispred toga da se ne davimo u sopstvenim analnim izlučevinama, poput palmi na bulevarima i kružih tokova na Marezi. Pisao je o tome Brana Crnčević Mandic pametno prije jedno 10 godina, mislim da se tekst zove Nešto smrdi oko obeliska, pročitajte da ne ponavljam sad.
DPS je računao da ako stranci dovoljno dugo gledaju narod kome ***** plivaju rijekama i zatvraju prozore da ne smrdi, u jednom trenutku će se sažaliti na njih i dati pare da očiste taj poljski wc od grada. I kao i za sve, bili su u pravu, dobili smo pare, i taman kad je trebalo da uspješno kanališemo *****, DPS jednom ne bude u pravu i poseru mu se litije u njega kao Amber u krevet Džonija Depa.
Dobro sad, nije to bitno za širu sliku, neko drugi će završiti modernu *****ru i pokupiti mirišljave lovorike, ali avaj, DPS još nije izgubio vlast u Podgorici i nepogrješivi politički stratezi dolaze na sjajnu ideju da daju Zeti status opštine, da ućare 2000 glasova u izborima u kojima će očigledno biti razguženi.
Ali ne mogu te debilčine same, i zato je tu Dritan. Member Dritan? Onaj kovrdžavi što priča smešno i jebe apsolventkinje. Ditan i njegov marry band čmarnih mehurića (poslanika URE) podržavaju ovaj genijalni prijedlog i tako planirana *****ra više nije na teritoriji Podgorice, nego Zete.
Enter Pipun. Pipunu je toliko udobno u Vučićevoj čmarčini da mu prirodno na pamet dolazi ideja da veponizuje preradu govana i uvijek spremne mještane Botuna i iskoristi ih u političkoj trgovini. Sad je Pipun gospodar sranja i odlučuje hoće li se svaki dan ulivati u Moraču, ili će preraditi u postrojenju otpadnih voda.
Ali ne brinite, tu je PES i gradonačelnik inžinjer. On voli da uvali dupe u čistu vodu krstionice, neće on dozvoliti da se mi kupamo u govnima. Ipak hoće, nemoćan je kaže, možda pomogne kripto premijer. Njemu se sere za sve što nije investicija od 30 bazilijardi.
Hvala svima četvoro koji su ostali do kraja i nakon 10 neukusnih referenci iz digestivnog trakta i najgoreg toilet humora. Vi ste sada ovladali kruženjem govana u prirodi i imate dubok uvid u crnogorsku političku scenu. Poslaćemo vam posrani sertifikat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Zar ne mogu novi kolektor da naprave na mjesto starog? Posto je to tehnologija koja ne emituje miomirise.
Polinezija gospodo.
opet namještaju stubu srpstva.
https://www.vijesti.me/tv/emisije/76...putu-jaz-tivat
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znam ja da je trenutni kolektor proslost ali taj plac im je izgleda jedina opcija za buducnost. Ili da ga pomjere na ivicu Donje Gorice/Dahne. Posto kazu da je zatvoren sistem.
Polinezija gospodo.
Ovo je kao neki izgovor loseg djaka. Zamalo da se popravi iz matematike, zamalo da pretekne iz engleskog ali ga unisti geografija. Kao prvo za mene je strasno djelovalo proglasenje opstina po nacionalnom kljucu. A to je proslo onako shapatom i to medju ljutim Crnogorcima i njihovim desnicarskim strankama ljevice.
Sto se Podgorice tice kada su trebali da je urbanizuju pustili su je da se `samoorganizuje` kroz sva ova divlja naselja po obodu. Tako da danas nemas industrijsku zonu, rezidencijalnu, poslovnu no si od svega napravio kumbulj. Ali barem vise magistralni put ne prolazi kroz centar grada.
I naravno, lise Budve i Bara sva Crna Gora je odjednom (od devedesetih) usmjerena na Podgoricu. Kao nekakav crnogorski Meksiko Siti. Samo fali Rosa Salvahe. U stvari i toga imas koliko hoces.
Sto se tice Pipuna i Zete. Sve i da je Pipun nekakav krti Crnogorac/Montenegrin iz ljuto desnicarskih socijaldemonkratskih stranaka zar ne bi bilo suludo da rasirenih ruku doceka kolektor otpadnih voda na svojoj teritoriji a za potrebe drugog grada. Za potrebe drugog grada. Zamisli da ja u tvoje dvoriste istovarim moje smece jer smo eto komsije. A ti sav srecan zbog toga.
Polinezija gospodo.
Nemoj tako Jurij Gagarine. Nema sprdnje samo cinjenice. Najjace je bilo kad su srusili onu zgradu Gradskog saobracaja kod Autobuske. Sasvim zdravu i normalnu zgradu. A drze onu gomilu kamenja od Jusovace.
Uprava policije: Policajci omogućili prolazak kroz karnevalsku povorku vozilu hitne pomoći
Izgleda niko nije vidio hitnu....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...mrtnim-ishodom
Vozis 100 na sat kroz crveno, ubijes coeka i dobijes 3 godine?
Wtf???
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
I to 2020, bravo bravo
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Saobracaj je to... moze svakome da se desi
https://www.pobjeda.me/clanak/sutjes...ciji-crne-gore
ovi dresovi imaju veze sa reprezentacijom taman koliko Nikšić sa Crnom Gorom. dakle, nikakve.
Jesu li ovo isti radili kao za Decic
ista je to kipaE. šubara je za sad toliko dobar bio pa grb nije mijenja ka mu kolege iz Vlade kada je Dečić u pitanju, al polako. ima vremena i za to.
Što bi i imali crvene dresove ako ih nikad nisu imali.Kome smeta plava boja.Koliko naroda ornih ka navijačke grupe a ni istorijate nekih klubova ne znaju.
No naravno,to je nebitno,bitno je ovo drugo.
pa nije outline kriv što vlast u NK radi sve da isti predstavi kao dio susjedne države. i što ih u tome podržava preko 50% naroda koji tamo imaju pravo glasa - tolko su zajedno uzeli df, es i dcg na lokalnim prije par mjeseci. tako da.
A što ugroženi prosvjetari sad opet iskaču iz frižidera? Što su im umanjene zarade i kom iznosu se radi?
@outline
Nisi ali radi sebe se uzdigni iznad toga da komentarišeš tako neki klub i neki grad jer gradonačelnici su od danas od sjutra.Ovo ti velim drugarski.Klub je star preko sto godina.Dovoljno je što političari zavađaju narod unutar Nikšića još ove buve oko dresova iz drugih gradova.No onoga koga ne mogu,jednostavno ne mogu.
Last edited by Bluemoon; 05-08-25 at 12:10.
Ljepši su plavi, iako poštujem ideju.
Ali one pruge, plava i bijela.... jok.
Mogu i žute zbog radi mene no to je naša zemlja vazda je bitna forma nikad suština.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks