Evo čitam na viber grupe da policija u Bd šalje auta sa stranim tablicama na put PG-NK(i dalje ka granici) i policija u Hn kod trajekta strance šalje na Lipce-NK-Pg...da bi se jug rasteretio sa saobraćajem....što se tiče sezone, Hn je prazan...
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Lučice trenutno.
Više je ljudi bilo na plažu za vrijeme korone.![]()
Policija saobraćajne gužve na primorju smanjuje ograničavajući rad trajekata u Boki
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ajekata-u-boki
Sent from my SM using Tapatalk
Dok vas čitam tačno će mi do septembra more biti ako pomislim na njega biti Nikšić/Morinj.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
PG - Tivat, kao u sred zime, do bd 45 min, od bd do tivta 30 min…
Krenuo u 15:40 stigao u 17h il koji min prije…
Kako se turisti racunaju nzm., ali svakodnevno vidim Podgorica puna, stranaca bila je i tokom jul, juna, maja sto mi je pozitivno iznenadjenje, takodje dosta ljudi je na sjeveru, zadnjih godina sve vise raste planinski turizam (i za ovaj period licno mi je milije nego more). Evo npr. Tara je puna skoro sam bio na rafting milion camaca. Mnogo gresaka ima drzava oko turizma, ali mislim da minimum isto gresaka imaju i oni koji pruzaju usluge od cijena do ponasanja i usluge, ne cijenjenje onih gostiju koji nam stalno dolaze.
Hasta siempre!
Ja sam u Gusinju trenutno,skoro svake godine sam odje u ovom periodu. Prošle godine nisam bio,ali ovo sto sam vidjeo ovih dana nije bilo odavno,eto kažem ne znam za prošlu godinu.
Ljudi zanemaruju broj turista na sjeveru ljeti izgleda,no svi gledamo jesu li nam pune plaže.
A kakve su nam cijene tamo po primorju lise bara i ulcinja uglavnom,ne zaslužujemo bolje
Turista ukupno ima vise, ali su ljudi konacno shvatili da primorje nije najbolje sto imamo. Svaki grad na sjeveru je pun, PG isto puna.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Najveća ironija je što upravo ti stranci prave reklame za CG što preko tjuba što preko tripadvisora.
Nije nemoguce da se turisti obrnu pud sjevera umjesto da idu po primorju da ih deru sa cijenama, za ljude koji nisu vezani morem mnogo vise se ima vidjeti i dozivjeti u planinskim djelovim CG nego po primorju
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ugostitelji na sjeveru su konačno naučili da se reklamiraju, ranije je to bila misaona imenica za njih. Sve više ljudi će ići ka sjeveru.
Scena od danas.
Na Ratac kolona ka Baru, milimo jedva, i pametnjaković sa Audi A3 govedo naše pretiče kolonu, i oće da se nagura ispred jednog X5 HR table, lik neće da ga pusti, ne bi ni ja lično, kolona iz drugog smjera, aj nekako se ugura iza njega, povlači ručnu izlazi iz kola mangup i lupa ovome na staklo. Pljuje po autu.
I to nam je turizam. Da se ne mili nikom doć kad smo gori od Indije.... i to malo turista što je došlo neće drugi put sigurno...
Ti što pretiču kolone su u 100% slučajeva teška goveda i nesoji, zaslužuju dobre batine.
Takvih ima svugdje kazna jedino rješenje.
A ima i pozitivnih primjera mislim da ne vidim recenzije stranaca a obično gledam pošto ovima našima je zoom samo na ono najgore pa još da iznesu to kao reper.
Za sjever se recimo dosta hvala na gostoprimstvo što jes.
Last edited by Bluemoon; 04-08-25 at 06:45.
Mislim da je veci uzitak otici na neku od planina nego se cvariti na suncu. I atrakcija tamo ima vise negi na moru, bukvalno svaka opstina na sjeveru ima milion stvari da ponudi. Za mnogo manje dobijes mnogo vise.
Cak i Podgorica moze.
Previse smo se sveli na more, koje je meni realno najljepse u maju.
Last edited by Brk; 04-08-25 at 11:57.
Jahta Britanske kraljevske porodice ili nekog Seika u Bar... pukla sezona
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 04-08-25 at 16:45.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks