Ima i lijep manastir Podmalinsko.
Šteta što su tu tako loši putevi baš.
Do Podmalinskog je ok put od Šavnika.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Ima kako nema, baš je Oaza.
Jbm ti u Drcku sam plivao kao dijete
Nije nam tesko bilo doc skroz iz bukove poljane i planinice da se lupamo i prtis nazad tek kad si pregladnio
Zdravo djetinjstvo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Jel bio ko skoro na Kapetanovo jezero i koliko je bezbjedno od njega pješačenje do Manitog jezera.
Vazda je bilo bezbjedno ko ima pješačkog staža dužeg od 4 godine
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Evo mi rekoše da se ne oslanjam na gps jer trokira do Kapetanovog od Nikšića da te voza unaokolo koja je najbolja ruta đe sve asfalt?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Samo jedna ruta ima, preko Lukavice i Bara Bojovića.
Ja sam išao na Oblatno, pa se skreće put Zagrada i prolaziš iznad kopa. Ok put.
#fakenews
Asfaltiran je put sve do jezera i ovo sto si poslala je put kojim sam ja isao prije 20 dana i sve je ok
Nece da se edituje post a ne vidjoh da si pisala za pjesacenje do manitog jezera, ono je udaljeno 30 min pjeske (lagani hod da se razgleda okolo) i to je bas lagan teren
Hvala,Jig.![]()
A ni Komove
Slikano sa katuna Martinovića
Bravo, bravo, Koma plava.
Vele naplacuje se 5 eura prolazak durmitorskim prstenom. Je li bio ko skoro?
Prolazak ne bi trebalo da se naplaćuje, ali ako izlaziš iz auta na vidikovce, računa ti se da si ušao u Nacionalni park i plaćaš kartu 5€.
Ranije je stalno bio radnik da naplaćuje na Ćurevac, i ponekad na Sedlo (obično ujutru kad se kreće na Bobotov).
#fakenews
Bio prije 2-3 nedjelje, na sedlo naplatio 5 evra po osobi
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Je li to ulaznica za nacionalni park ili nesto drugo? Izdaje li fiskalni?
Last edited by Apolo; 30-07-25 at 20:26.
bio ja sad prije par dana kompletan prsten . Na sedlo ako stanes naplate nacionalni park a na ostala mjesta ne i ima kucica ovamo na drgugi dio prstena kod Susickog jezera i tu naplacuju. Naravno sacuvas kartu da si platio i ne moze ti dva puta naplatit
ps. godisnja karta za nacionalne parkove je 13.50e , cak je zadnje dvije godine u februar bila akcija sa CKB ako kupis online 50% popust ... treba podrzati Nacionalne Parkove CG
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja izvozah motorom prije neki dan 200km okruglo , Pluzine-Trsa-Nedajno-Susicko Jezero-Mala Crna Gora - Zabljak-Kanjon Nevidio-Duzi-Dubrovsko-Bezuje-Seljani-Pluzine
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks