pije cvek kafu u sred bijela dana nekako tačno blizu fanova najjačih njegovih u cgkako se to namjesti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
esi vidio. a onda nakon koncerta dodje sto do naseg pa se opet ispricali
e vec sledece jutro kad je dosao na kafu i cijedjenu, nismo pricali, ali nam je mahao iz coska![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
ja sa džejlom ni sliku. kako je krenulo, vas dvije cveka na ručak vodite idući put kad bude u cg.
a pomaže i vip, ovo ono
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
mi se polako sunjamo na velika vrata hahahahahah povele bi ga mi i sad no je malo neprijatno hahahaha
hvala medijskom vipu![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ali koliko ga ljudi prelazi kao da su od čelika napravljeni, nevjerovatno. Ono ja sam na pješački u pravu Sam ne možeš mi ništa. A mogu debilu u grob da te pošaljem, a mene u Spuž jer si debil.
@outline moguće da je dobar muzičar, ali ono što on radi ni je nekako za neki manji prostor, intimniju atmosferu, a ne na trg. Vidim da ga žene gotive pa im ne smeta ništa.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ako imas nekog pjesak u tebe udara a ako nemas ti pjesaka udaras vozilom
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pazi kad Njemac ne može da skapira logiku normalnog vozača u CG da mora jadan da procjeni u retrovizor da ga ne pokosi (pješaka) onaj iz druge trake.Mislim ja koja vazda stajem pješaku moram još to redovno da procjenim i onda dođe tu iz Njemačke da ti sere kako on zakorači zaustavlja se prostor i vrijeme.
I apsolutno ga ne zanima što ti svo vrijeme živiš u paklu.![]()
[QUOTE=extravaganca;6193113]Ali koliko ga ljudi prelazi kao da su od čelika napravljeni, nevjerovatno. Ono ja sam na pješački u pravu Sam ne možeš mi ništa. A mogu debilu u grob da te pošaljem, a mene u Spuž jer si debil.[QUOTE]
Jesi ti ono nedavno Zuganzija nazva gotovo magarcem jer voli da pretiče kolonu..ahahahahah...a nemoj da te zamolim.Sve si reka s ovim.Znaš kako postoje ograničenja u brzini pre pješačkog pa red je pješaku da staneš osim ako procjeniš u retrovizor da ima idiota da će ga zgazit ka mrava bez problema jer isti ne poštuju.
Last edited by Bluemoon; 29-07-25 at 21:25.
Blu, molim te, zaobiđi me. Ne znam dal to radiš namjerno ili ti ne dopire do mozga to što napišem. Baš nešto nemam živaca
Ako iko staje pješacima to sam ja, ali to ne znači da treba kao bez glave da izlijeće na pješački bez gledanja, jer odakle zna da li sam ga ja sigurno primijetio, kojom brzinom idem, da li će onaj iza mene da se zakuca u mene pa i u njega i još milion stvari. I onda debil treba pod zemlju, a ja u Spuž.
I možda da smanjiš analiziranje svakog posta I svakog učesnika foruma. Ko đe kome što. Kao ona najgora ženetina. Daj bre dosadno je. Ili misliš da svaki put kad neko nešto napiše to je najozbiljniji moguće, da se svi posvetimo ozbiljno svakoj temi, ma pusti bre, skalaj...
Тејк, вели, натинг прснали.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Napisao si što si napisao bez ovoga što si sad napisa...u produžetke.Izvini ali viđi možda si ti u društvo navika da kao aha ovo mi je drug neću ništa da mu rečem ali nisam ti ja iz te sorte.I to nije odlika ženetine kako ti sad napisa nego nekoga ko ne toleriše sranja.
A đe smo se mi to svađali?
Igramo se.
Ja samo onako iskreno ako se smije.Baš nešto ne volEm kurtorazije.Ne analiziram tuđe postove no svaki nekako osjećam.
Đe neko gođ izdvojio i sekundu svog života bez naknade a ođe sigurno jes ja to ono baš nekako rispektujem.
I to posve uzimam,posve ozbiljno.
Uhhh kako me nerviraš ponekad, a opet me pusti brzo jer znam da u toj glavi nema zlobe nego si eto takva...
Kažeš mi prije nekoliko kako sam snarač jer nisam opisao beer fest na Cetinju. A nemaš pojma ni đe sam ni što sam nit dal imam vremena, dal mi se piskara, ništa, ali opleteš ti bole te... Uhhh
Jes zamisli još sam više ljuta što mi KaemSe nije opisa u Beograd kako se proveo jer me navuka sa onim opisom ono veče.I opet mi je bilo urnebesno žao što je čeka tamo na aerodrom mrtav pljan kako reče let.
Što bi Njegoš reka ćud je ženska smiješna rabota.
Što ćemo sad...Razmaženi smo i osjetljivi mi rasijani...
Nista blue
Vecera, koje pice i neke lovacke price sa nekim strangerima
Da sam nastavio nedje po dorcolu dopisao bih ja
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kako je samo to grozno,znam taj osjećaj.
Izvini.
I ovo ti iskreno velim bez podjebancije i ostalih bulšita savremene civilizacije.
Topic "cime se drogirate ovih dana"
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Malo mi je stvari u životu pomoglo kao glasna mizika.
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks