Tačno u određenoj fazi ciklusa mi se probudi unutrašnja domaćica, zanimljivo![]()
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 27-07-25 at 15:25.
Nevezano za tekst i sve no ovaj zvuk koji vodi definitivno ima sličnosti sa solusom.Nebitno obojica su bruka dobri.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Počinjem da kontam što me zapravo toliko kod njega privlačilo u adolescenciju.
I osjećaj je prajsles..
Као да неко жели да Црна Гора ципан цијела изгори до пепела.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A makse avetan narod mogu kosmosu da zahvalim što mi majka nije odavle.
Upotrebim riječ šćućureno i odmah leti pitanje jesi ti iz Nikšića.Čudo koliko puta mi se desi takvo pitanje s druge strane zbog govora.
A odnosilo se na jedan lokal.Šćućuren.Oaza.
Last edited by Bluemoon; 28-07-25 at 13:27.
Nesto mi se jedu ljesnici, mada ni cokoladu nisam bas odavno.
Riječi su i med i otrov.
Lete tako na pješački niko da stane tek jedan što vozi kamion stade oduševi me čovjek jer sigurno je njemu najteže u odnosu na ove druge u super sonična vozila...reko rispekt man,rispekt.![]()
Pjesacki ti je mjesto dje pjesaci staju da bi kola prosla
Zakon:"...pješak je dužan da se prije stupanja na PJEŠAČKI PRELAZ, prethodno uvjeri da može da pređe na bezbjedan način, tako da stupanjem na kolovoz NE UGROŽAVA BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA..."
Dakle pješački prelaz nije sveto mjesto za NAS pješake
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Tako smo mi morali kad nam dođu rođaci iz Njemačke da ih pazimo na pješački jer ne znaju naš zakon a navikli tamo a zakorače svi stanu Makse to sve razmaženo tamo po dijaspori.
Slobodniji su, valjda, ljudi...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Jesu ka nisu.
Prepanu se naših pravila i zakona...Strano im.
Ne prepanu se no očekivaju isti tretman ka tamo.U tome i jes poenta i još sunu na tebe mrčenog ođe što ti tu nešto si se navika da nekako ipak staneš i pogledaš na sve strane.Dođu pa ti seru sve u 16 kako je u Njemačku.
I jedva čekaš da ih ispratiš.
Kako je kod njih, u Nemačku?
Malo zaebano, al standard, ebigejl...
Ma, sve je to shebano u glavu![]()
Nemam pojma znam samo da mi je baš u utisak ostao onaj danas vozač kamiona koji mi je stao i pomislih viđi čoeka nad čojcima pored sviju ovih avetinja što lete na pješački,vjerovatno oni taj osjećaj imali ne bi jer se podrazumjeva.
Toliko me oduševio da sam mu po sto put zahvaljivala.
Last edited by Bluemoon; 29-07-25 at 19:32.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
vala i dzejlu zovu svako malo
mi se prekjuce ispricasmo sa cvekom za medalju, tacno sledeci mjesec idemo kod njega na kafu doma
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks