Page 285 of 548 FirstFirst ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... LastLast
Results 7,101 to 7,125 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    6,321
    Thanks Thanks Received 
    5,919
    Thanked in
    3,433 Posts

Ogranicen si, treba ti oduzet auto...mozes da ubijes nekoga iako ga legalno posjedujes... iako posjeduje sve dozvole...
    Ne ubija oruzje nego covjek nego ne kapiras dzabe ti... i sad hahaha legendo dobro si pokusaj pameti

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,023
    Thanks Thanks Received 
    4,115
    Thanked in
    2,318 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Dvije ljige

Dajković se sastao sa Zaharovom: Crnom Gorom i dalje upravljaju zapadne marionete

https://www.cdm.me/politika/dajkovic...dne-marionete/

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Колико дијагноза на једној фотографији.Ево мало раних радова аветне Маше:

https://x.com/francis_scarr/status/1...portparolka%2F

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
    Last edited by BAR; 27-07-25 at 14:00.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Biber sprej koristiti protiv psa u tu gužvu je nenormalno. Korišćenje vatrenog oružja je za direktnu hospitalizaciju u Dobrotu, kad izliječi nogu.

4. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,362
    Thanks Thanks Received 
    10,135
    Thanked in
    7,611 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Vala ni u moju kucu nikad oruzja nije bilo niti nam je trebalo, 1 legalni pistolj u kuci za eto "ne daj Boze" situaciju mi je normalno a i to jedino pod uslovom da su u toj kuci normalni ljudi sto je u CG izgleda rijetko. Ne postoji obrazlozenje da neko drzi 3-4 pistolja i puske u kuci, ni da ide u lov na bizone. Elem, opisati Crnu Goru kao divlji zapad je najkorektniji opis jer odje zakon ne postoji
    Nikad ni ja u kuću oružje ne bi sasvim ispravno koliko je tek bilo slučajeva u afektu đe čovjek kad prespava i oladi glavu a ne nekoga zbog nečega da oladi, zna da doma ima pištolj užas.I ovo što vele za đecu da nose oružje u školu imali smo mi taj slučaj u gimnaziju lik je donio pištolj i pucao drugoga sva sreća nije se tragično završilo ali samo što se to dogodilo je dovoljno.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,362
    Thanks Thanks Received 
    10,135
    Thanked in
    7,611 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Колико дијагноза на једној фотографији.Ево мало раних радова аветне Маше:

https://x.com/francis_scarr/status/1...portparolka%2F

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
    To je ništa kako nuklearne baca u svakom obraćanju javnosti.Đe stigne.
    I stvarno mi nije jasno kako neko ozbiljno može uzeti osobu koja evo više od tri godine prijeti nuklearkama.Tako da mene apsolutno ne iznenađuje da joj je on ostao u diplomatije.

Last edited by Bluemoon; 27-07-25 at 14:46.

Thanks Thanks Given 
    7,469
    Thanks Thanks Received 
    4,812
    Thanked in
    2,465 Posts

Quote Originally Posted by nicky View Post
    Jutros je, kad sam izasao s djetetom, ovaj pas koji je imao ogrlicu za kojeg tvrde da je kangal bio napadnut od psa lutalice koji je agresivniji. Iako su se zajedno vrzmali tuda. To se desilo na 5m od mene i tu oko njih je bilo dvoje uniformisanih ljudi od kojih je jedan bio policajac. Na pitanje ciji je ovo ker odgovorio je podgorickim naglaskom 'a nę znâm', a neko od prolaznika rekao maknite se upotrijebili su biber sprej. Bio je u fazonu a sto ce mi ovo danas. Poslije 2h krecem kuci i 30 ljudi krece panicno da bjezi prema pabu i komentarise neko je pucao. Poslije svega sto se izdesavalo samo mi se lampica upalila. E sad vi meni recite kako su postupili i jesu li culi za teleskopsku palicu za zivotinje kojom se sve rjesava za 2min. I ko je ovdje nadlezan?
    E kako me ismija.
    Nego, momci, jesu li ovi genijalni policajci od pvih novih sa čuvenoga konkursa?
    Ovoga u viceve nema.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Ogranicen si, treba ti oduzet auto...mozes da ubijes nekoga iako ga legalno posjedujes... iako posjeduje sve dozvole...
    Ne ubija oruzje nego covjek nego ne kapiras dzabe ti... i sad hahaha legendo dobro si pokusaj pameti

Posjedujem 1 auto ne 4. I dalje se prosipas i pises praznu pricu.
    Ubija oruzje. Jer ako ga nemas, tesko mozes masakr napravit golim rukama koliko god da ti je kvrcnulo u mozak.

Neka bude da sam ogranicen kao terasa sto nije strasno kad poredim sa tobom koji si u rangu francuskog balkona.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    592
    Thanks Thanks Received 
    1,592
    Thanked in
    997 Posts

Izgleda smijesno ali je zalosno. Jer je takva panika nastala od glupave situacije. Ne mogu zbilja vise da se trosim na ove teme gdje ne mogu konkretno da djelujem. Jos kad se sjetim kako sam u raspravi s policajcem dobio odgovor svi ste vi potencijalne ubice i svaki dan vas treba zaustavljati, a tome je prethodilo pitanje da li cu dobiti neku nagradu ako me zaustave 10x u nedjelju dana iako ama bas nemaju nista na moje ime, i zasto maltretiraju obicni narod a problematicne, za koje znaju ko su ne diraju. Ali je neki zutokljunac bio, i da sam snimao razgovor prijavu bi popio

10. The Following 2 Users Say Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    292
    Thanked in
    202 Posts

Click image for larger version. 

Name:	111.jpg 
Views:	91 
Size:	12.3 KB 
ID:	179903
    Polinezija gospodo.

12. The Following 3 Users Say Thank You to biljaneta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,362
    Thanks Thanks Received 
    10,135
    Thanked in
    7,611 Posts

Quote Originally Posted by nicky View Post
    i zasto maltretiraju obicni narod a problematicne, za koje znaju ko su ne diraju.
    E to je već bezveze kad su im već "ruke vezane" za krupne ribe ono daj iskuliraj na obične građane.

Thanks Thanks Given 
    7,469
    Thanks Thanks Received 
    4,812
    Thanked in
    2,465 Posts

U ovoj sezoni požara prisjetimo se one buve kojom nas je Bog kaznio da bude premijer.
    I obećanja kanadera od prošle godine.
    Doskorašnja nemoć države nad stihijom…
    A sad je država moćna

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    1,698
    Thanks Thanks Received 
    2,722
    Thanked in
    1,232 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2025]

Bravo Mickey. Vijesti pisu nesto drugacije, da su nasi majmuni narucili pogresan dio za jedan avion a da je drugi toliko ostecen da se ne moze popraviti.

Inače, čelnici MUP -a, Direktorata za vanredne situacije i Avio-helikopterske jedinice MUP-a, proteklih mjeseci su se u javnim nastupima, hvalili navodnom svojom znatno boljom spremnošću za ovu požarnu sezonu u odnosu na prethodne godine, najavljujući da će za ovo ljeto biti operativna sva tri aviona Air tractor sa kojima raspolažu i dva helikoptera.
    Međutim, niti jedan od dva u incidentima ranijih godina oštećena Air tractora nije popravljen na vrijeme. Za jednog je, kako nezvanično saznaju "Vijesti" u međuvremenu konstatovano da je tzv. zmaj tog aviona toliko teško oštećen da ga je gotovo nemoguće i neisplativo popraviti, dok je za drugi koji ima oštećeno krilo, za popravku navodno, od strane rukovodilaca Avio helikopterske jedinice MUP-a, naručen pogrešan dio što se pokazalo tek kada su u Podgoricu došli serviseri iz Španije koji su ga trebali ugraditi na avion.

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...e-jak-maestral

Thanks Thanks Given 
    7,030
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    407 Posts

Quote Originally Posted by Shadow'91 View Post
    Ne znam da li je ista firma, ali bez obzira izgleda da nista nije nauceno iz slucaja kada je ona nesrecna djevojka poginula prosli mjesec.

https://www.vijesti.me/v/768343?utm_..._share_counter

Da li je normalno da ova sajla moze ovako lako da se odveze ?

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    Jesi li gledao snimak? Nesrecna djevojka je izvrsila samoubistvo.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    7,030
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    407 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Vala ni u moju kucu nikad oruzja nije bilo niti nam je trebalo, 1 legalni pistolj u kuci za eto "ne daj Boze" situaciju mi je normalno a i to jedino pod uslovom da su u toj kuci normalni ljudi sto je u CG izgleda rijetko. Ne postoji obrazlozenje da neko drzi 3-4 pistolja i puske u kuci, ni da ide u lov na bizone. Elem, opisati Crnu Goru kao divlji zapad je najkorektniji opis jer odje zakon ne postoji
    Neko voli da puca ili lovi pa ima po nekoliko pistolja i pusaka. Ko sto neko voli da peca pa ima 5-10.000 u stapovima i opremi.
    Ja volim da pucam, i da imam kakvi ranc u nedodjiji napravio bih streljanu na otvorenom ko ameri i imao 10 pusaka i pistolja, optike obicne, nocne, termal itd.
    Ali nemam, i cimanje mi je nepotrebno ovako, plus treba razmisljati o djeci opasno je, pa ponekad uzivam u streljani sa njihovim oruzjem jbg.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Posle dogadjaja u zadnjih 2 godine, toliko porodicnih tragedija koriscenjem oruzja, danas saznajemo da je cica iz BD i brat mu imao 8 komada oruzja u legalnom posjedu???

Sto radi policija osim sto moli gradjane da prijave porodicne razmirice? Ejjj 8 komada oruzja legalnih. Doesn’t ring a bell da bi moglo nesto da se zadesi a?

Sto smo mi zgrijesili pa nas ovi zapadose. Stari i novi.

Ovo je spinovanje bas bzv
    Moga ga je ubit nozem ili okastim 36 pa treba li sad sve nozeve i alate da povucemo iz prodaje.nema veze oruzje i cime je neko ubijen.tragedija je da nema rijeci a kolko neko ima pusaka i pistolja potpuno nebitna info.moze se nac na crno trziste bez neke muke.sto rece kolega gore ja sam strasveni ribolovac imam u opremu grdilo para sad mi pane mrak na oci pa nekoga izbodem nozem za filetiranje nije kriv noz i onaj sto mi ga je proda, no ja

Sent from my SM-S938U1 using Tapatalk
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2025]

E pa ok onda. Daj 20 komada legalnog oruzja da imam. Volim da sakupljam.
    Last edited by hercules; 27-07-25 at 19:02.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    E pa ok onda. Daj 20 komada legalnog pruzja da imam. Volim da sakupljam.
    U svoje vrijeme sam ih imao i ne pamtim vise,pa nikoga ne ubih do dana danasnjega.posle me ta vrsta "strasti"prosla.svako ima svoje hobije ljubavi fetiše.i opet, ne ubija oruzje no cojek

Sent from my SM-S938U1 using Tapatalk
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

21. The Following User Says Thank You to aleksa111111 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    506
    Thanks Thanks Received 
    2,051
    Thanked in
    1,168 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    U ovoj sezoni požara prisjetimo se one buve kojom nas je Bog kaznio da bude premijer.
    A sad je država moćna

Isto je on ovo pricao one godine kad je Gorica gorela i toboz se zaletio da ga uzme u najkracem roku, brat svakim danom sve vise i vise lici na Vucica da je postalo tragicno

Thanks Thanks Given 
    1,023
    Thanks Thanks Received 
    4,115
    Thanked in
    2,318 Posts

Quote Originally Posted by gagarin View Post
    u ovoj sezoni požara prisjetimo se one buve kojom nas je bog kaznio da bude premijer.
    a sad je država moćna

sent from my iphone using tapatalk
    Опет ћу поновити, противпожарној авијацији треба реорганизација и боље управљање.

1. пребацити противпожарну авијацију у надлежност Ваздухопловства Војске Црне Горе, по узору на ЈНА и Хрватску.Мислим на АирТракторе, не и на полицијске хеликоптере, који би остали у МУП-у и били укључивани по потреби.

2.Све Аир Тракторе редовно поправљати, створити залиху резервних дјелова, вратити могућност да ови авиони сами могу пунити танкове изнад водених површина (вратити стајне трапове за слијетање на водене површине). Осакаћени су још за вријеме владавине ДПС-а, а нови авиони нису ни поручивани са овом опремом.
    Војни хеликоптери би се кориситили као и до сад.

3.У сарадњи са хрватским и грчким ваздухопловством организовати редовне и интезивне обуке наших војних пилота за ефикасну употребу Аиртактора.Користити за то и двосјед који имамо (ако је још жив).За обуку и дјелове опредијелити сваке године фиксна средства у војном буџету.Нису то неке превелике паре.

4.Купити најмање још пет аир трактора, који би укупно коштали око 15 милиона еура, без дјелова.Летјелице код којих би наступила тотална штета услијед тешких услова експлоатације брзо мијењати новим поруџбинама.

5.Кад се све то заврши, дугорочно размотити да ли нам Канадери требају.
    Ако се испостави да нам је 7-8 Аир Трактора у конфигурацији која омогућава самостално пуњење воде изнад површина мало, а ја мислим да није, онда треба наручити два канадера који би коштали укупно најмање 100 милиона еура.

Иначе да знате имали смо четири
    Канадера cl215 повучена из Хрватске које је ЈНА предала ЈАТ-у а Слобо 1995. продао Грчкој.Три још увјек лете.

Хрвати, иако су одвајали паре за исту ту ЈНА и остали без иједног Канадера, су током година купили шест нових cl415, и још два dhc-515 су наручили.Такође имају једно 7-8 Аир Трактора у пуној конфигурацији, и све као и за вријеме ЈНА, под војском.Данас ми имамо понеки АирТрактор, а Србија готово ништа.

Поштосе ево толико година ништа не ради да се слиједе успјешни примјери организације противпожарне авиације у блиском окружењу, тачније Хрватске, закључујем да све власти забоље мугабе и да су им пуна уста "Канадера" само кад се нека фрка деси, а да појма немају о чему причају.
    Last edited by BAR; 27-07-25 at 19:53.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    6,321
    Thanks Thanks Received 
    5,919
    Thanked in
    3,433 Posts

Nevjerovatni Evald Krnić

Tuzanin pobjednik po treći put u skokovima sa Mostarskog mosta

Doktor

25. The Following 4 Users Say Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    292
    Thanked in
    202 Posts

Ozbiljnu vojsku cine ozbiljni kadrovi, a oni cesto znaju da budu opasnost za civilne vlasti. Sarplaninac ili rotvajler su dobri dok im je gazda dobar u protivnom gazda je prvi na red. Ministar odbrane mora da bude iz redova oficirskog kora. Ako nije tako onda tu vec u startu nesto debelo nije u redu. Treba protivpozarna avijacija, trebaju robne rezerve, planovi/oprema/ljudi u slucaju zemljotresa, zaraza, rezervne garniture teretnih vozila, bidonjera za vodu, poljskih kuhinja, poljskih bolnica, agregata. Narocito treba rezervni sastav Vojne policije jer zna se kakvi smo. Treba i Telekom u drzavnom vlasnistvu.
    Onaj heliodrom kod KBC valjalo bi da radi. Odavno je trebalo razmisljati i o planovi/oprema/ljudi za zastitu od dronova najbitnijih objekata. E sad koliko je sve ovo preozbiljno za Crnu Goru mogu samo da zamislim.
    Vojska treba da vidi kako stoji sa hangarima, zemaljskom i letackom ekipom, simulatorima letenja (kvalifikacija sa simulatora je uslov da nekome das masinu i posadu u ruke), aerodromskom opremom pa da ministar odbrane kao bivse vojno lice sa nekakvim autoritetom kaze u sta dalje treba ulagati pare tom nekom premijeru. A ne zamotaj mi jedan `kanader` i sto grama ovih manjih aviona.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    7,469
    Thanks Thanks Received 
    4,812
    Thanked in
    2,465 Posts

Jel realno da je ono pašče na Cetinje na kraju uteklo policiji.
    Prskalo ga biber sprejom (ja opet umirem od svijeha, dobro mu nije ruku okinuo).
    Gadja ga policajac iz pistolja i sam sebe ranio.
    Aoooooo… i kucko uteka

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    292
    Thanked in
    202 Posts

To nije kucko to je Akademija znanja.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,758
    Thanked in
    1,582 Posts

BIL kucko

f6

30. The Following User Says Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    292
    Thanked in
    202 Posts

Nekad su slali Omer pashu, a sad jednog Kangala. Neustrasiv i ponosan.
    Polinezija gospodo.

32. The Following 2 Users Say Thank You to biljaneta For This Useful Post:

Page 285 of 548 FirstFirst ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)