Posle dogadjaja u zadnjih 2 godine, toliko porodicnih tragedija koriscenjem oruzja, danas saznajemo da je cica iz BD i brat mu imao 8 komada oruzja u legalnom posjedu???
Sto radi policija osim sto moli gradjane da prijave porodicne razmirice? Ejjj 8 komada oruzja legalnih. Doesn’t ring a bell da bi moglo nesto da se zadesi a?
Sto smo mi zgrijesili pa nas ovi zapadose. Stari i novi.
![]()
Last edited by hercules; 26-07-25 at 23:37.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Bit će što se zgražavamo,foliramo i izigravamo moralne gromade nad drugima.
Druge bi nekako baš u ponor da bačimo iako im jezivo pomoć treba ali mi se tu nešto nad njima zgražavamo ka da nisu dio našeg društva.Nikad ni nismo pomislili čini mi se kako uzdignuti čovjeka no ga lijepo ugurati u ponor.
Last edited by Bluemoon; 26-07-25 at 23:52.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...i-tonu-kokaina
Zanimljivo.
Rahmetli Slobo je znao shto radi,gram 1 spaljivao nije...
...
Pa jel to treba sad i legalno oruzje da se oduzme....
Da predjemo ko ulcinjani i zecani na nozeve...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni se cini da nema kuce ispod lovacke i pistolja legalnog... bas ne vidim nesto previse nezakonito tu a vidim npr kad su policajcu zbog nasilja u porodici oduzeli civilno legalno oruzje a nisu sluzbeni pistolj.
Ima, nema ni moja kuca, ni kuce dostine mi rodjaka, pa nekako pretekosmo. Niti u lov idemo, niti senlucimo
Kad vidis sto se desava i kakav smo divlji zapad, cini mi se da za samoodbranu doma ne bi skodilo.
Nisam za oruzje, ali bih poceo da naginjem ka tom stavu ako se ovako nastavi.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Crna Gora, jul mjesec , ljeta gospodnjeg 2025
- lik ubije dvogodišnje djete (to što je sebe ubio je blah) i dobija hvalosspjeve preko čitulja. Ako to nije saučesništvo u produženju zločina onda ne znam šta je.
- lik ubije brata i sinovca jer činilo da nije dobro raspoređena zarada od vožnje brodićima. Pohlepa stvara mefunkconalnost.
- ministar razvoja (oh, ironije) želi da uništi kulturno i prirodno bogatstvo zemlje, a smislio je ,,genijalan' plan da odgovornost podjeli na građane referendumom o UNESCO statusu.
- požari na nekoliko lokacija, vatrogasci daju sve od sebe, a ,, najjači" je onaj u Njivicama koji je izazvao piroman (već ležao zbog toga) koji je, pazi sad,zaposlen u komunalnom.
- obračuni (i ubistva) među kriminalnim klanovima dođu na ovu sparinu kao dobar dan. Dvoje ubijenih i ranjena slučajna prolaznica je neki bilans.
- blokade saobraćajnica, udesi i pogibije u saobraćaju, neorganizovano gradilište Budva - Tivat uzrokuje ogromne zastoje, ... vožnju treba izbjegavati.
-
Sent from my Motorola 8400
Sve je ovo zbog saobracaja, tu se stvara negativna energija koja samo ceka da pukne
Jos ova vrucina, dobitna kombinacija za s ranje
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Sve je pod kontrolom. Jedino botovi DPS politizuju bilo kakav incident.
https://www.pobjeda.me/clanak/da-je-...ne-bi-prezivio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Možda će se nešto promijeniti kad kod nas neko dijete donese oružje u školu i pobije gomilu djece. Kažem kad a ne ako, jer je to neminovnost u ovakvim uslovima. Samo je pitanje vremena i mjesta. I naravno broja žrtava. Ali desiće se.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Na Njivicama gori evo skoro svaki dan, no srecom ova zadnja dva manja pozara su relativno brzo sanirali vatrogasci. Samo da ne bukne ono kao prije nekoliko godina, kada je cijeli zaliv bio pod vatrom.![]()
Imamo samo srece sto se nesto takvo nije desilo dosta ranije jer se vec 20+ godina desava da pojedini klinci donose oruzje u skolu.
Za pohvalu Policija za 6 minuta u Kotor doci po pozivu....
Cetinje: Policajac se ranio tokom intervencije zbog psa lutalice
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...g-psa-lutalice
Jutros je, kad sam izasao s djetetom, ovaj pas koji je imao ogrlicu za kojeg tvrde da je kangal bio napadnut od psa lutalice koji je agresivniji. Iako su se zajedno vrzmali tuda. To se desilo na 5m od mene i tu oko njih je bilo dvoje uniformisanih ljudi od kojih je jedan bio policajac. Na pitanje ciji je ovo ker odgovorio je podgorickim naglaskom 'a nę znâm', a neko od prolaznika rekao maknite se upotrijebili su biber sprej. Bio je u fazonu a sto ce mi ovo danas. Poslije 2h krecem kuci i 30 ljudi krece panicno da bjezi prema pabu i komentarise neko je pucao. Poslije svega sto se izdesavalo samo mi se lampica upalila. E sad vi meni recite kako su postupili i jesu li culi za teleskopsku palicu za zivotinje kojom se sve rjesava za 2min. I ko je ovdje nadlezan?
Jesu li ponijeli kakav krst sa sobom da toga psa razapnu i da ga popere gore pored mauzoleja?
Valjda neko dovezao tog psa i izbacio ga iz kola. Napušten. Ali dobro, evo 30 i kusur godina se problemi sa uličnim životinjama rješavaju sistematski, tako da nema godišnjeg troška od par miliona za odštete zbog napada pasa, a i sa životinjama se humano postupa. Sve to zajedno rezultiralo smanjenjem broja uličnih životinja, uskoro potpunim odsustvom.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ti si najgori od sve đece .... evo ti sluzbeno lice jos na cetinje , psa nije moglo da savlada bez pistolja legalnog.. ,sluzbenog sa dozvolom,sa psihonalazima svake godine, sa redovnim gadjanjima i obukama... covjek sebe rani a mozda je i rikoset nedje bio... i pricas nesto mlatis... sto ce ti auto ? Imas dozvolu vozacku i saobracajnu i potencijalni si ubica zar ne
@NHM Tako je. Ovo zapravo nije ni incident no je narod osjetljiv.
Stavice mu lobanju dje je tablja bila
Bravo legendo u pokusaju. Pokusavas da relativizujes da 4 legalna komada oruzja nisu nista strasno i poredis sa mnom i voznjom.
Policajac ima sluzbeni pistolj. Vozac nema pistolj. O cemu se radi? Procitaj jednom pazljivo sto se pise. Tesko je, jos na vrucinu sigurno ali potrudi se.
Last edited by hercules; 27-07-25 at 13:40.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Vala ni u moju kucu nikad oruzja nije bilo niti nam je trebalo, 1 legalni pistolj u kuci za eto "ne daj Boze" situaciju mi je normalno a i to jedino pod uslovom da su u toj kuci normalni ljudi sto je u CG izgleda rijetko. Ne postoji obrazlozenje da neko drzi 3-4 pistolja i puske u kuci, ni da ide u lov na bizone. Elem, opisati Crnu Goru kao divlji zapad je najkorektniji opis jer odje zakon ne postoji
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks