Ako pričate o Shangai restoranu pored CNP - radi sigurno svaki radni dan jer tuda prolazim kad se vraćam s posla (oko 15h), a i sa kolegama nekoliko puta mjesečno idem tu na doručak.
Ona Vučedolska ulica je trenutno sva iskopana tako da je malo zeznuto doći preko gradilišta do njega.
E hvala na info obradovao si me mora da su bili privremeno zatvoreni.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jes jes, radi, ali iskreno ja posljednjih par puta nešto nisam bila baš zadovoljna, pa vazda posle toga napravim pauzu i probam opet hah
Ja se obično držim riže s povrćem ili nekog mesa na Gombao foru, nijesam imao zamjerki do sada.
p.s. Ovo im je Instagram, tu imate i meni.
https://www.instagram.com/shanghaifastfood/?hl=en
Bio na neku proslavu u Lanternu, apsolutno sve, ali sve je bilo preukusno. Kačamak predobar, popeci, piletina u kornfleksu, ćevapi, salata, neki pečeni krompir u kajmaku, ludilo totalno. Meza njihova standardno pršut/sir najvećeg kvaliteta, baš da povede tamo čoek bilo koga, što se veli da se ne zastidi.
Dje pojest dobru lazanju u pg?
Bila je dobra lazanja u Akademija Piva međutim nisu je imali u jelovniku neko vrijeme ako je nisu opet stavili.Ali u Siciliju mi je manje više okey.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ona kao iz kfc
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=nimfa;6190856]Sve ok ali piletina u kornfleksu, šta je to hmm
Ja to često pravim, ako se radi o istom, premažem začinjenu piletinu senfom - to da lijep šmek, pa onda uvaljam u mrvljeni kornfleks kao što bih u prezlu.
Može da se isprži, ali super je i da se poređa na pek papir i ispeče, ne bude presuvo, ne zagori kornfleks, brzo i ukusno i ne nagrdiš šporet od prženja 😄.
Inače, kakva je hrana na Imanje knjaz u posljednje vrijeme? Bih vodila neke goste tamo, ali nisam nikad jela bez neki bzv kolač.
Pokvarili su je bas u zadnje vrijeme, bilo nas je sestoro zadnji put i svi smo isto rekli..
,,Kaldrma" je stvarno posebna, i tu sam doživio (što sam mislio do tada dane može biti) da me ukus vrati u detinjstvo, sir potpuno istog ukusa koji sam jeo samo kao dijete (od kada je umrla jedna baba koja ga je pravila više nikada ga nisam probao), malo specifičan polumladi sir koji ima u sebi i kravljeg i kozijeg mlijeka. Inače, zadnji put sam pio njihov domaći sok od drenjina.
Sent from my Motorola 8400
El gusto beer garden ( Bečići ) jako fina parmigiana, prijatno sam se iznenadila, kobasice i rebarca su isto dobili pohvale. Krilca sam probala i mogla su da budu malo više reš. Cezar salata sa gamborima korektna.
Da nema u Baru ( topolica ) neki hidden gem za hranu, bih da izađem iz starobarske pjace malo ovog puta
U Lanternu tuna stek prva liga. Biftek malo bješe čudan, dosta se na dim osjećao mada meso odlično, bez žila.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Restoran Tres Olives Glavaticici. Odavno ljepse spremljenu ribu nijesam jeo. Ambijent isto lijep, mirno ususkano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam bio tamo od 2020. Moracu opet jer sam tad bas bio zaredjao... Nadam se da nije komercijalizovano mnogo
Kad smo kod cijena i kako mora da bude skupo jer je inflacija, radnici skupi i ostale lazi. SFRJ Kolasin cijene ka’ nekad
![]()
Šerpas u Kolasin.
Odlican dorucak za 6-7e ko je kosio
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Stadoh jutros na Kosmač, sa osmijehom sam ovaj sendvič jeo, domaći svježi ljeb, pršut i sir, domaće kiśelo mlijeko i dva jaja slomih uz, čista desetka, konzistentni vazda.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks