Sjećate li se za vrijeme Milove strahovlade kad je neki na Facebook napisa Veljoviću "Ne prdi prdnjavo jedna" i bio na informativni razgovor i neđe oglobljen.
I kako je širom prostranstava društvenih mreža i ođe na forum zborilo da, ako ništa drugo, može slobodno da se zbori.
Pa eto, prvo je, Batrićević čini mi se, pisao kako su popovi ološ i zaglavio na sud, iako je isto pisao Dante prije 700 ljeta.
Pa eto sad, ide se na informativni ako ti se ne svidjaju nanule Mejorovice.
Sloboda govora, valjda.
Isto kao što je za vrijeme korumpirane DPS diktature lik osuđen, makar uslovno, jer je državnim parama platio neki ketering stranci od 300 eura. Naravno ostao je bez posla.
U osvježenoj Crnoj Gori je neki kreten platio 500 eura državnih para likovima da na evropsko navijaju za Srbiju. I kad je izašlo u javnost, nista valjda očekivali da ostane bez posla i da bude osuđen kao tokom korumpiranog DPS.
Inače, zviždačica koja je otkrila 300 eura korupcije u vrijeme DPS i danas zviždi. Ali od sreće u fotelji glavnog administratora opštine Tivat.
E, da. Možete li da zamislite čak i nekog Gvozdenovića sa idejom o referendumu za UNESCO kao masni Slaven danas?
Elem, čemu ovo mlaćenje poznatih činjenica koje neko samo ne želi da vidi.
Ovje sam se nakačio 01.09.2020 tačno kad je pao DPS. I bio prvi opozicionar, naravno prozivan kako tada tako i danas za DPS bota. A samo sam pisao kuda idu stvari. naravno, otišle su.
Nisam bio previše vidovit. Samo sam imao na umu iskustvo okolnih zemalja, a i dovoljno godina da se sjećam smjene vlasti 1989.
Tada su optuživali prethodne što su jeli jagnjetinu na račun države i nazivali ih jagnjećim brigadama.
Pa kad su optuživači uzjahali, klepili su milione i milione.
I sad je isto. Takozvani osvježivači samo oće da budu DPS umjesto DPS-a. I da pri tome naravno za sve optužuju DPS, kao Vučić žute lopove od kojih je duže na vlasti već tri godine.
Nije neka nauka. Računajte , naredna vlast koljeničari i formalno daju premijera, i ljaljaši i lažojkovići sitni pioni.
Dakle, još jedna vlada lošija čak i od ove. Pa posle, ako država preživi, mada teško, možda krene naprijed.

PopCorn
Bookmarks