Gledam neke nekretnine u Baru...zakleo bih se da su prije pola godine te iste bile pa najmanje 25% jeftinije...?
...
reče mi jedan drugar, pošto sam naišao na neku 'krađu' državnog zemljišta, da ako pošaljem građevinsku inspekciju tom čo'eku inspekcija mora da kaže ko ih je poslao...Znači treba da smo svi odgovorni i da zaštitimo državu, ali kad država treba da zaštiti 'svoje' mora da se odaje ko je poslao inspekciju? Ekstra je to, znači sistem ne štiti ljude koji bi da zaštite 'državni interes i imovinu'?
ekstra je to
Ne mora ali su ti izmedju redova saopstili da su na njegovom platnom/darovnom spsiku...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Postoji mogucnost laznih prijava sve zakonski
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ne da moraju nego ne smiju, ali su ti rekli da ce te ospijat - zasto, jer ili je neko njihov, ili pokusavaju na taj nacin da te pokolebaju da ti ne prajavis, samim tim manje posla za njih
da je srece, samo zato sto si zvao bi te oni prijavili ako se predomislis da skrivas informacije, ali ne i kod nas
ruka ruku mije![]()
Da čo'ek poželi da ode odavde i nikad više da se ne vrati. Pih.
Nedostupne su za prosjecnog crnogorskog drzavljanina. Kolika je prosjecna plata, 800-900€? Od te plate se ne moze kupiti/skupiti za stan
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
I te kako dostupne, baš. Pogotovo za ljude koji primaju 800-1200e platu.
![]()
Nisam pricao za ljude koji primaju 1200+ platu, nego onu koju najveci broj njih prima. To je plata da se samo prehranis, kakav stan i bakraci. Jos ako imas auto, odrzavanje, registracija, poneko veselje, onda i ta prehrana dolazi u pitanje, a kamoli stan
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Tako je odma na blokade puteva, a to sto ste kupili stanove u zgradi koja nema dozvolu to nema nikakve veze.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Drzava digne ruke, nemocni vele. Petricevici su primjer. Sto ga boli briga ako odlezi godinu a milion zavrnuo? Cus investitora ganjat, a jok.
Cudi me sto nisu napravili zakon za Gradjevince da ako oce zgradu da prave moraju da imaju finansije na racun kao i finansije za narednih 5 godina koliko traje garancija....
Bas me cudi to mislim krajnje elementarno a nije satelitsko snimanje mozgova
A vec su napravilo ruglo, da je do Uneska davno bi izgubilo status
ako ces ista pristojnije velicine (65m2) onda ces morati da otvoris 4 ociju i das sebi zadatak svaku noc ili svako jutro da prelistas 5-6 agencija i sajtova za prodaju bez izuzetka i nadjes nesto cim "iskoci"
jer su cijene vec uvelike iznad toga osim ako uzimas nesto sto je u temelje tek
https://volimpodgoricu.me/najcitanij...retnina-padaju
Jel ovo Gagarin - Zečević?
Ko gradi sve iza Volia? Kips sve ili?
Cuh da i LD gradnja pocinje?
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
LD ali nesto sporo ide, dva bagera mrcvare
Trebalo bi još roaming mne i admiral holding..
Koliko je trenutno kvadrat tamo?
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks