Her Flik podnosi ostavku jer osjeća moralnu odgovornost što nije mogao da zaštiti Dior papuče gradonačelnikove žene od negativnih komentara!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ao vijece je dobilo inpute od UK da u saradnji sa EK i u skladu sa EU ociste OKG sudija i namjestenika jer ugrozavaju UK na neki nacin
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Her Flik podnosi ostavku jer osjeća moralnu odgovornost što nije mogao da zaštiti Dior papuče gradonačelnikove žene od negativnih komentara!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Doticna gospodicna za objave svojih modnih detalja na mrezama prihvata samo lajkove i pozitivne komentare, za sve suprotno slijedi tuzba.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ја сам био одушевљен кад је он именован за министра енергетике.Као неко из струке најављивао исправне и рационалне ствари.Један од ријетких спајићевих министара који је био пун погодак.
Онда му је објашњено да је ЕПЦГ корито ДФ-а и мало Демократа, и да је он ту икебана.
И умјесто да се врати на факултет (по мени веће титуле од доктора наука и то на теничком факултету нема) одлучио је да укаља свој претходни рад, и да се и он увуче у смрдљиво корито црногорске политике.
Само се надам да неће стопама потпуно лудог Аца Шапића и у том смислу Спајић је добро реаговао што га је онда прекинуо да не лупи нешто.
Рекао бих да су у опозицији и опозиционим медијима осјетили синдром Аце Шапића и сад га кроз ситне чарке и провокације чекају на пик.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Last edited by BAR; 24-07-25 at 18:27.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Šapić je tupav i korumpiran do srži, ovaj samo nije baš sav svoj.
Nisam mu pominjao ženu tako da računam da sam bezbjedan od tužbe.
Možda si bezbjedan od presude, od tužbe teško, ovđe se tuži i za manjeA i od presude nećeš bit baš skroz, ni ti, ni svi mi, kad dcg napokon odradi ovo što je krenuo od sudstva, prepisujući opet od A.Vučića.
Još ako Vijeće utvrdi kakvu korelaciju između vaših postova i pada broja lajkova na pes i dcg profile, nagrabaste i ti i remarkA tu korelaciju može utvrdit sa jednakim pravom, osnovom, i smislom, kao i ovu što je juče utvrdilo.
Ovđe je karakteristično da je, možda i prvi put, Mickey u potpunosti ušo sa Demokratama u klizeći start sudstvu. A zanimljivo je i kako samo generalno ideju nemamo koliko je ovo od juče bitno.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ovako su zvali u policiju da daju izjavu i kad komentarišu Lidiju Milovu kako se obukla.
A znala se dotična nagrdit sa nekim infantilnim prinostovima.
Umjesto ka ova mejorovica decentni leopard print i papuče sa logom da ga ćori vide. Stil voditeljice sa Pinka.
Što bi rekli, može dotična otić sa Pinka, ali teško može otić Pink iz nje.
Last edited by Gagarin; 24-07-25 at 19:06.
Tko leti, vrijedi...
Ups... Ode komentar... ja da se javim u kancelariju br. 3 posle NHM; sva je prilika.
Tko leti, vrijedi...
Gospoja Mujović ima skorojevićki odjevni stil lišen estetskog senzibiliteta.
Zli jezici (ne ja) bi rekli da se obukla kao seljanka.
Што би се овђе у нас рекло - attention whores. И она и муж јој. Ваистину.
Нека и мене слободно пријаве, у улицу Џона Џаксона код Х.Е. Џуди Рајнке. Могу се виђет шњом у онај други понеђељак.
https://www.instagram.com/reel/DFBM0...gxZTh1dzRpaw==
Last edited by avet; 24-07-25 at 20:04.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Meni ne mogu nista, prijateljica mi je zavrsila modni dizajn ako je zovnem na sud za svjedoka potvrdice da je ova seljanka mada to se odnosi na oblacenje ne na mozak, tu bi me vec mogli skembati.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sprdamo se, a stvar preozbiljna
Početak finalnog udara na sudstvo, već dugo se priprema. Potiče iz dcg-a i mup-a, jasno sa df-pokojnim u pozadini, a tužilaštvom u prethodnici. Znam, anatema će me snać zbog ovoga, ali eto, ne umijem nelajat, pa da kažem:
Sudstvo u cg, ovako šuplje i iscrpljeno, svijet je izmislilo i za policiju, i za tužilaštvo.
I ovaj udar ama baš nikakve veze nema, niti može imat, sa podizanjem kvaliteta sudstva, već isključivo sa njegovim stavljanjem u punu kontrolu, i postavljanjem na isti nivo đe su već montirani i policija i tužilaštvo. Upravo ono što Vučić u Srbiju radi.
Jer:
*Da se radi o kvalitetu sudstva, time se ne bi bavilo Vijeće za bezbjednost....., no neko drugi. Ovi to niti imaju pravo, niti ovlaštenje, niti, na kraju krajeva, umiju.
*Da se radi o kvalitetu sudstva, vrlo je lako: popraviti uslove-standard, stvoriti uslove za obrazovanje i popunu kadra, znatno povećati broj sudija, i naravno, ono što je bilo najlakše a opet nije urađeno- barem udublat materijalne uslove za obavljanje tog posla, od obezbjeđenja na ulaze pa sve do broja sudnica.
*Da se radi o kvalitetu sudstva, neko bi se shjetio da iščita i KZ i ZKP, i da barem proba da ih prebači bar do blizu kraja dvadesetog vijeka, kad već u dvaesprvi ne može. I ovo bi vazda bio prvi korak. I u dosta toga, ključni.
*Da Vijeće zna što radi, i da uopšte zna što mu je posao, ne bi se obrtalo put Brisela izmjenama kojima bi da pritvor mogu odužit kolko im volja. Prvo, jer se efikasan sudski proces ne obezbjeđuje produžetkom pritvora, no skraćivanjem-povećanjem efikasnosti sudskog procesa, tj. ovim mjerama što sam gore ispisao, a kojih bi se doshjetila i moja pokojna baba. Drugo, jer bi znali što će im evropska praksa i standardi o tome odgovorit. Što samo govori koliki su pojmaši, tj. koliki broj pravnika s praksom u njega shjedi.
*Da Vijeće zna što radi, zasijedalo bi cijelu godinu dva puta neđeljno, i teme bi mu, na unutrašnjem planu, bile, tim redom: Drastičan porast nasilja u porodici sa najtežim posledicama, Drastičan porast nasilja prema ženama, Drastičan porast nasilja među mladima, Drastičan porast nasilja sa političkom konatacijom. Sve ovo ne samo u prizmi kvantiteta, već i kvalifikativne ozbiljnosti, tj. sadržine djela, koja postaju sve ozbiljnije prirode.
*Da Vijeće zna što radi, i što mu je posao, i što mu je ODGOVORNOST, ukapirali bi da je to što smo ušli u vrh Evrope po stopi ubistava u ovoj godini, u najvećem posljedica onoga na Cetinju. Zatim bi ukapirali da su zbog toga morali da se sastaju svaki dan i da nekakve reakcije imaju, a zatim da pojasne zašto im to padalo na pamet to nije. Onda bi shvatili da im je tu jedino naravnoučeniji da su već tad morali odradit veting sami sebi, i naročito svom mup-u, koji im ovako priprema shjednice i servira odluke i obrazloženja.
*Da bar ideju imaju što rade, odradili bi još poneku diletantsku korelacionu analizu, npr.- koliki je uspjeh uhvatit nekoga ko počini ubistvo, ostavi dovoljno materijalnih tragova da ga identifikuješ u par sati, i onda ne utekne iz države u neznanom pravcu no ode na plažu da se osunča, a koliki je neuspjeh kad neko pokuša da ubije nekoga ali ne uspije, bude otkriven, ali navrh dva mjeseca uspije u po' bijela dana, usred grada. I onda bi valjda nekakve odluke i o tome donosili. Pošto vidim da su ubijeđeni da imaju pravo da donose izvršne odluke, i to ni manje ni više, no u domenu sve tri grane vlasti.
Blah, bezveze laprdam, znam, i navlačim sebi ofanzivu na glavu. Ali mi prosto đao ne da mira kad tako vidim ladno svojevrsni državni udar, đe pride gomila diletanata (i to rijetko viđenog, kvaliteta) kroji sve najozbiljnije sisteme Države kako ih volja i politička potreba, urušavajući pri tome sve čega se dovatilo, i o njemu odlučuje... moram lanut, ko mi je kriv
Neće mi pomoć ni što svaki student prve godine prava zna da će, na ovaj način iskrojen sistem sudstva, bit mnogo gori nego čak i ovaj ovakav današnji. I biće realno opasan, jer je poslednja poluga koja nam trenutno fali da, iz ove meke i prikrivene, pređemo u sasvim otvorenu i brutalnu diktaturu vlasti.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Računaj to je završeno. Sad će da vlast postavi svoje sudije kako bi potpuno kontrolisala sve poluge.
Već sad imaju policiju i tužilaštvo kojima đedovi bježe, ubice dobijaju šanse za popravni, a od dokaza jedino što uspijevaju da pribave su SKY prepiske i snimci video nadzora.
Pošto takvi komadi budala ne mogu da pribave dokaze ni za jednu presudu, sada malo otpustimo sudije, većinu prepadnemo da sudi kako im se kaže.
Pa će se za koju godinu dobijati osam godina za papuče Mujevićeve Pinkuše, ka što je sad za lajanje na društvene mreže po bratskoj Rusiji kojoj težimo u svakom smislu.
Tko leti, vrijedi...
Pa zar nije tako jos od Milovana Glisica i `Glave secera`. Izbjegavanje lektire skupo placamo.
Polinezija gospodo.
U ovom trenutku veoma aktuelno i odlično napisano
https://etv.me/kolumne/preskupe-frus...ijuQBGwarBmbzw
Tko leti, vrijedi...
A italijanski ambasador na kapiji vile Gorice sa Ladom Nivom. A neka moja iskustva sa Podgoricanima u inostranstvu gdje se na domacina gleda otvoreno podcjenjivacki. E kamo lijepe srece da smo seljaci/seljanke nego suvi destilati grada Podgorice.
Polinezija gospodo.
Ali,ne na odjevni trend i to..danas je svašta u trendu inače,no na taj kompleks đe još povlači državni aparat da apse.
Treba znat đe boli najviše nisu to te papuče ili šta već u modu se ne razumEm.
...a koliko je tek otužno koristiti što ti je suprug gradonačelnik za takve stvari no dobro on joj je to dozvolio.
Last edited by Bluemoon; 24-07-25 at 21:03.
Mozda su se papucari uzbudili....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks