Ja 3.put dopunio
Za sada bez greske, mozes vise tablica da uvezes.
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Ja 3.put dopunio
Za sada bez greske, mozes vise tablica da uvezes.
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Koliko se brzo azurira uplata sa sistemom za prolaz?
Ukoliko sad krenem iz PG za Bar recimo i sad izvrsim uplatu kroz aplikaciju, da li cu moci proci rampu ?
Who let the dogs out
Meni je nakon par minuta odradilo uplatu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Danas oko 10-11 na auto putu prema kolasinu je bilo makar 10 vozila zaustavljenih, na jednom parkingu u istom momentu cak 4 vozila i to svako sa dignutom haubom....
U povratku nesto bolja situacija
Redovna pojava, na svakih par kilometara po jedno auto sa strane, hauba dignuta, vozač s glavom u motor ili doziva telefonom nekoga... Bukvalno lajtmotiv autoputa.
Komšija se zdumio prije neki dan. Dosipao vodu, nije dobro zatvorio, vidio da gori lampica ali nagario tranju svom silom sve dok u tunelu plamen nije počeo da liže haubu.
Veliki je uspon prema KL. Bar sam vidio po potrosnji na mom vozilu. I ne znam zasto neki misle da mora da se ide 100/h. Svakako je minimalna 50, pa ako neka starija vozila ne mogu brze onda neka popuste gas.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
bome je on tu imao jos neki problem lise tecnosti
bas bas bas treba da se poklope stvari da auto koje ostane bez tecnosti se zapali, jer ne moze bas sva voda izaci iz njega sve i ako pocne da kulja na cep
ali sudeci po flekama po parkinzima po gradu, ulje curi na barem 20% auta, gorivo isto nije rijedak slucaj
Ja kupih jedno auto nisam ga n8 gleda kod majstora, cujem tiho radi nema zvukova cudnih, lik iz Berana svaka 3 dana ide autoputem za PG i nazad...
Razmisljah vala kad moze na autoput tako cesto a da ne crkne onda sve radi kako treba..
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ko ti garantuje da je baš sa tim autom išao?
Isto kao priča vozila žena pomorca (i otvori ti gepek i pokaže, eo viđi štikle je zaboravila u kola)....
Optimista vjerujem na rijecpokaza se za sad bez greske ...
Ps jednom su mi tri majstora gledala auto i trenutno stanje je bilo vrhunsko ali posle par mjeseci sam motor mijenjao ... tako od tad sam pao sam se ubio...
izadju iz fabrike pa im naprave opoziv i reklamaciju jer pocrkaju motori samo sto se pocnu vozit, a ne poslije 100-200-500 hiljada kilometara D:
Spajić: Drugu dionicu autoputa Bar – Boljare iz vizije pretačemo u stvarnost
https://www.cdm.me/ekonomija/spajic-...o-u-stvarnost/
Opet se neko auto zapalilo u tunel.
Koja je kvota da je francuz?
1.05,pasat lubeničar 3.75 a leksus američkih tablica 50
Mogu li iste tablice na više naloga da se dodaju ili sistem to prepoznaje? Pitam onako samo![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sistem prepoznaje ako probas dodati neke koje je vec neko ranije dodao!
https://www.instagram.com/reel/DMlCY...t3aWVvaWhpbG4w gore i kad su u vodu ,a ne na autoput
Monteputa su upozorili da su se na dionici auto-puta Smokovac–Mateševo pojavile šlep službe koje se lažno predstavljaju kao radnici Monteputa, koriste rotaciona svjetla i obilježja auto-puta, i pod pritiskom naplaćuju višestruko više za usluge pomoći na putu...
E cush lazne autoslepe....hahaha i vjerovatno nema kamera...
kolasinci su ulje prosipali. Znas sto im je ovo. Maciji kasalj
f6
Lazni presretac bi bio hit.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
da se bolje prokliza i skrka i onda zovnes ni manje ni vise nego njih jer samo njihov broj stoji na sve stijene okolo... u tunele, u krivine...
niko nikad nije nista mogao dokazati jer oni recu - ne ne, bio je udes prije neki dan, ulje je od toga
imali smo i u pg nekad vulkanizera dje je sansa bila barem 50% ako prodjes ulicom im da ces magicno da nabodes ekser/saraf i nikad nisu bili pravi, kao sto bi ocekivao da ce biti da su se samo prosuli, no vazda smotani/uvijeni da se bolje zavodu
(ovako, samo sa zakrivljenim siljkom da ne leze ravno)
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks