Da arhiviram samo,preksinoc i sad,full trening,bukvalno bez znojenja,milina!
Za @montenegrina
...
Da arhiviram samo,preksinoc i sad,full trening,bukvalno bez znojenja,milina!
...
Da ne zaboravim...trening uobichajen,ali nakon 9 punih godina ubacih ponovo jaja u ishranu...![]()
...
Nalazi skoro pa isti,nakon upotrebe jaja...mora se vishe ribe,itd...![]()
...
Kad si vec tu, odradih mjerenje u Institut za javno zdravlje. Potpuno je free. Misicna masa, masti i sve ostalo. Vratih se treningu najon 2god. Metabolicki sam 15 godina mladja nego sto stvarno jesam haha
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Odlichno ti je to,mada ja necu ici na to mjerenje,jer ispashce da imam 30g manje pa bih pocheo da se glupiram kao nekad
Ja uradih nalaze jer me zanimao holesterol nakon pola godine upotrebe jaja,mozda se za nijansu popravio dobri,a losh i dalje tu oko 3...sad mi je ako sam upamtio 3,2.
Mada vishe je do ishrane,obrni okreni ja kuvana jela slabo znam da pravim,a prženje mi padne najlakshe i eto onda nije chudo shto je tako.
...
Ima li ko da se osim mene ovdje bavi iskljuchivo SW...?
Znachi strogo sklekovi,trbushnjaci,chuchnjevi,razboj,vratilo,dža k...nishta tegovi,sprave iz teretana,itd.
Treba mi iz jednog razloga,ja sve ovo imam u dvorishtu,na pokrivenoj terasi,ali...nekako kontam da spavanje dovedem u red,pa da ranije odradim moj trening a po ovom sadashnjm stilu zivota to nikako ne mogu prije 20,21 pa kad pochnu prave vrućinshtine i 22h...a taj neko bi me motivisao recimo da legnem ranije,odradim trening ujutro dok josh ne zapeche...i svi zadovoljni
Od mene taj neko ima kafu(govorili su mi nekad kad sam drzao lokale da je bila najboja u YU) i smutać-2 narandze,1 limun,shargarepa ili limunada...mislim da je fer ponuda
P.S.Mozemo posle treninga trknut do Palme na bureke,mada su im u poslednje vrijeme loshi,izbjegavam,vishe luka no mesa,ali ima i drugih buregdžinica u blizini.
P.S.2 Trening bi bio svakog drugog dana,nismo profi sportisti svakako,a i godine...i drugi dan ide samo kardio sa kanapom,sklekovi,trbushnjaci i chuchnjevi,shipku ne diram,džak naravno da.
...
Velish li?
Dje prochita da je u pitanju kuvanje,spremanje,chishcenje,sex...?
...
Prije sat tachno zavrshio,mislio da necu moc mrdnut,ali sve kako treba,shampionski...bika bih pojeo sad!
...
Ja vazda kombinujem, kad mogu stici picim u teretanu, kad ne mogu sw doma i to je to
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Imas po fensi teretana Technogym Check Up spravu. Radi bas masu tih parametara, masti, voda, misici, kosti itd...
Kad sam vidio stanje poceo sam da treniram prije 2 mjeseca
Trebace jedno 8-12 mjeseci da dodjem na zadovoljavajuce stanje za mene
Izbacio slatko i tjesteninu skroz, vise proteina dnevno
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Last edited by Mojsije; 10-07-25 at 21:13.
Idealno vrijeme za trening vani,shteta shto nece potrajat.
...
Preteshka noc za odradit trening vani,ali sam odradio po cijenu ne znam chega!
...
Najsparnija noć ovog ljeta,trening odradjen full,uz dooooosta unosa vode...vechera smazana za manje od 3 min![]()
...
Svaka cast. Pobjedjivanje sebe kad ti se ne trenira - underrated. Nebo i zemlja kad radim oko 18h na sunce i kad zadje sunce. Mada ovamo ima vazduha.
A dje.. serotonina za izvoz haha.
Da,samopouzdanje odmah ide da ne moze bolje,a treba trenirat konstantno,ne prekidat ako je bio prestresan dan recimo kao meni danas,vecina bi rekli e ne mogu,nervozan sam josh,necu da se opucham,ali bash tada trening pada bolje i ljepshi je osjecaj na kraju,a svakako veliki dio stresa se izbaci na taj nachin.
...
Tako je, trening dodje kao izduvni ventil. I moze biti bilo kakva fizicka aktivnost.
Nakon aktivnog bavljenja sportom, godinama sam problem imao sa nekom vrstom krajnosti. Cim bih usao u formu, vuklo me da prebacam granice, pa bi nakon pola godine izdusio sa motivacijom. Sad je malo drugacije, podvig je naci mjeru. Trenutno 2,3 puta sedmicno od 20-40min. I to mi sladje padne nego prethodno. Danas konkretno 18min vijaca iscuga i 4min plank, malo leg i knee raises i istezanje.
Ja ne forsiram odavno,nema potrebe,a nisam ni u godinama da bi valjalo forsirat.
A vijacha,jump rope haha,obozavam je preskakat,ali ne vishe od 300x odjednom,ne smijem jer ode puls na 300 a shibam terapiju za pritisak,pa ipak bolje ne igrat se,no ovako lagano kao shto sam napio i davno,tako shibam svaki drugi dan,tj. noć.
...
Nema onda zezanja. Uglavnom si nasao mjeru i uzivas. Jos jednom svaka cast, nije lako u godine ostati aktivan.
Koliko ti imash ako nije tajna?
Preskakat 18 min iz cuga je itekako teshko i za aktivne sportiste
Ja sam proshle subote napunio 57 g. s trudim se shto zbog zdravlja pod 1 pa onda naravno i izgleda ali me to jednostavno ispunjava,ovisnik sam o tome i volim sho je tako.
...
Nije vala, 33.
Pa i nije sad toliko tesko, makar ne u ove godine. Krenuo sam sa 5x2min, pa 5x3, 3x5, 1x10+1x5. Prakticno 10 treninga. Odradio sam moram priznati remont s ishranom i navikama pa dosta lakse ide
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks