Nesto covjek razmislja da neko izbije djecu politicara ? Kako kad su pola njih BIL lica iz OKG okruzenja?
Sjetimo se đece tuzioca , sudija... cist primjer OKG grupe otac majka sin ...
Ps zao mi je ove zene taksiste sad ce popiti barem 100 eura kazne a mozda i 3 mjeseca zatvora ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Za sta zatvor, za sprej protiv noza i palica?
Sent from my phone
Tako je
https://www.cdm.me/hronika/scepanovi...arednog-jutra/
https://www.cdm.me/hronika/osnovni-s...udskog-naloga/
https://www.cdm.me/hronika/ragovanje...-otpocne-nocu/
Nevjerovatno.
Uopšte ne ulazim u to ko je tačno i najviše kriv, i koliko, bez obzira što mnogo miriše da je tužilaštvo, i sa njim pomalo policija.
Ono što zapravo u ove njihove izjave piše je: Jeste, baš smo ovđe zaebali proces, i totalno ga sabotirali da se ovaj čoek ne optuži, ali nismo konkretno mi, no ovi drugi.
Sramota. Samo satnice pogledajte, i slijed, i poslije izjave. Sramota baš.
A najveća sramota što ih nije stid jedni druge da optužuju, i što im na pamet ne pada da se posvete privođenju krivog zakonu i pravdi.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Laze se zbog koLenice ali mislim da su mu dani odbrojani.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kolenici su dani odbrojani na celu drzave.
Tesko, i ja mislim da je nikad jaci.
Spajke poziva sutra u 6 na sjednicu zbog značaja i aktuelnosti teme poziv za učešće na sjednici upućen je i vrhovnom državnom tužiocu Miloradu Markoviću, glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću, v.d. direktoru policije Lazaru Šćepanoviću, načelniku SPO Predragu Šukoviću“, zaključuje se u saopštenju.
...predrag sukovic .... veoma interesatna osoba ....
https://n1info.rs/vesti/gradjanske-i...u-obrazovanja/
I ovome se nadajte lagano, blizu je i nama.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Policija je u kratkom roku uspjela da indetifikuje, locira i uhapsi Nikolu Petrovića koji se sumnjiči da je 20. jula 2025. godine oko 23.50 časova, u Podgorici u ulici Svetozara Markovića, ubio Ivana Milačića. Kako navodi v.d direktor Uprave policije Lazar Šćepanović preduzimajući brojne opsežne operativne, taktičke, tehničke, forenzičke i dokazne mjere i radnje u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom, policijski službenici su u kratkom roku, za manje od 24 sata, identifikovali izvršioca ovog teškog krivičnog djela i obezbjedijeli materijalne dokaze, a radi se o N.P.(25) iz Podgorice.
Taman fino izlazi sa 65 godina i ostvarice pravo na penziju ako bude suda
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...istva-milacica
Више је него лако израчунати број ухапшених убица у обрачунима окг за вактс Веље, Радијатора, Стојановића Катне и осталих Дпс-оваца.
Rokne coeka i odmah na more.
Da se ne uvrijedi Usnija i njegov potrcko kojeg je poslao za medalju da im se pro forme slucajno ne trazi dozvola za prelet, kakav raspas od drzave.
https://www.cdm.me/hronika/boljevic-...i-bez-dozvole/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Аок.
Ође су се баш потресали због италијанских туриста, кинеских тријада, руских воријеваца, турске мафије и осталог крема свјетске олоши, па ето сад погођени због овога Вукчевића.
Dosta neobicna pojava kod nas da se otkrivaju i hapse ubice.
Nekako sam mislio da se po definiciji ubice nikad ne otkrivaju u CG.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Proliv se javi! Vaistinu se javi!
Dugo mu je trebalo. Ovaj je pravo ono gowno koje dodje da udari čovjeka kojega su prethodno uličari iscipelarili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Sudstvo je problem ... to je zadnja karika i treba sudijama dati da se povuku bez posledica i pokretanja istrage o porijeklu imovine ... dzabe policija radi ako sudstvo oslobadja
Нажалост тако је.
Чак је и Вељовић био једном пуко на одбору за безбједност, давно је то било.
Напали га из тадашње опозиције шта раде и што ништа не раде, он изгубио живце, као шта не радимо? Радимо, али никакве користи. Ми их ухапсимо, они дођу код судије Р М.а он их пушти. И каже изнервирани Веља, не плаћају му парама него коксом.
Ето изгледа, увијек је ту неки Р.М.
Sudstvo je problem taman koliko policija i tužilaštvo. Dijelom zbog korupcije, a većim dijelom jer su sluge vlasti.
Kako prošle, tako i sadašnje. Čak i oni koji imaju integriteta u svim tim branšama gledaju da ne talasaju jer će i jad nać, prije svega od svojih kolega.
A nije baš lako osudit čovjeka sa tankim dokazima.
Možda bi bilo najbolje uvesti i kod nas sistem građanske porote kao u Americi, pa što odluči. I onako se presuđuje kako se javnost kreira i pod pritiskom javnosti.
Možda da se za presude glasa porukama?
Tko leti, vrijedi...
Mozda je problem ali za kriminalce sto im sefovi nisu svi zaposleni u policiji i tuzilastvu?
Vjerujem da im to ipak malo smeta da rade kako treba tj
kako su i radili do prije neku godinu.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Neđe skoro čuh komentare za sav taj događaj koji su donekle realni da neko ko ulicu nije proša ne treba da se ponaša ka uličar odnosi se na ovoga te je proša što je proša od istih.Ima to smisla.Mafija ima svoje kodekse imaju svoja pravila ko nije prošao kroz tu neku sosajiti najbolje da ipak nekako gleda na to realno naročito političari u ovome društvu.Mislim što bi se obazirali na to što je on političar što je tu postavljen na neki položaj a realno ne sagledava realnost u Crnoj Gori.
Postavlja se onda pitanje što baš njega?Niti branim napadače niti njemu sad što na račun ali.O ovome je odavno bilo zlartno pravilo kad pomenuh Nikšić neđe gore stranicama unazad iz te perspektive.
Ovoj zeni treba orden dati kako se bori evo 20 godina
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks