Results 1 to 25 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

https://rtnk.me/politika/milicic-nep...-moraju-stati/

Istovremeno, vjerujem da smo dostigli i nivo svijesti u kojem shvatamo da niko nema pravo da sistematski izigrava i krši zakon, da vrijeđa pojedince i porodice, da zavađa građane – a da za to ne snosi odgovornost. Svi smo bili svjedoci upravo takvog ponašanja u prethodnom periodu u Budvi. Mislim da govorim u ime svih kada kažem da uz sve gore navedeno i mnogo drugih tekovina modernog civilizacijskog kruga kojem pripadamo, niko nema pravo da zabranjuje državni zakon u jednoj opštini, jer bih volio da podsjetim da je sud ove zemlje prije poslednjih lokalnih izbora u Budvi presudio da je dotadašnja potpredsjednica Opštine protivzakonito smijenjena. U ime principa i pravde, moja je obaveza da podsjetim javnost Crne Gore da je neko drugi protivzakonito umjesto nje potpisivao i donosio odluke, te da je iz takve nelegalne i nelegitimne pozicije izašao na izbore i uz pomoć brojnih saučesnika, sa lokalnog, ali i državnog nivoa, sakrio da je istjerao legalnu potpredsjednicu iz kancelarije“, naglasio je Miličić.
    Podsjeća i da su građani Budve „bili svjedoci situacija u kojima je upravo ta ista osoba, koja je sada predmet javnog sažaljenja, zabranjivala pojedinim odbornicima – legalno izabranim – da uopšte učestvuju u radu skupštine opštine“. „Kao što danas ne želimo da vidimo nasilje na ulicama, tako ne smijemo ni zatvarati oči pred institucionalnim i pravnim nasiljem koje se, nažalost, prećutno tolerisalo. Dok su primjeri koje sam nabrojao bili par-ekselans politički motivisani, jučerašnji sukob na budvanskim ulicama nema nikakve veze sa različitim političkim stavovima, niti sa strankama. Prije će biti da je tu riječ o odnosu prema ljudima i prema porodicama koje decenijama i vjekovima žive u Budvi. U konkretnom slučaju, uvjeren sam da je po srijedi pitanje morala i odgovornosti, a ne političke različitosti. Riječ je o ličnom sukobu koji se, evo drugi dan, od nedobronamjernih i malicioznih pojedinaca iz opozicije i pojedinih medija želi prikačiti Novoj srpskoj demokratiji, čije rukovodstvo u prethodnom periodu nije bilo upoznato sa brojnim dešavanjima u Opštini Budva.
    Ako nešto radite protiv nas, možda će vas neko prebiti pa vi vidite.
    Mislio sam da ne može bolesnije saopštenje od onoga što su Demokrate (tj BBB) izdale ali evo.

2. The Following 5 Users Say Thank You to Samo Niksic For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)