Iz Tirane Wizzair.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Sto biste prije preporucili za 4-5 dana odmora, Hvar ili Korcula? Ako je neko bio na oba ostrva..
Isti matrak, Hvar je malo zivlji i za mladje.
Dzabe kupis par nedelja unaprijed kartu to nije garancija da ces lecet, ne primise nas desetak na let, spajketov ponos od kompanije air montenegro
Kaze ujutro cete ali ako dodjete prije ostalih, mozemo da vam damo tu kartu i 150e
Vazi rekoh sestro, to 150 cete multiplicirati i to podosta
Zna li ko kakva su mi prava
Umjesto da sam veceras u 2130 na lokaciju ja cu biti sjutra u 9h i to ako dodjem u 5 ujutro kad pale kompijutere
Sent from my iPhone using Tapatalk
Statistički svaki peti let kasni globalno tako da je to nesto sa cim covjek mora da se pomiri.
Mene su let iz Edinburga za 8 sati pomjerili samo mail posalju i to je to.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Compensation - denied boarding due to overbooking
Amount in EUR Distance
250 / 1 500 km or less
400 / More than 1 500 km within the EU and all other flights between 1 500 and 3 500 km
600 / More than 3 500 km
https://europa.eu/youreurope/citizen...n-overbooked-1
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jel vozio ko u zadnjih mjesec onu losu dionicu iznad Bara put Sukobina? Pecurice-Krute put.
U aprilu sam zadnji put vozio, i bilo je raskopano od radova katastrofa.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Oce li mi praviti problem italijani mislio sam da donesem retrovizore za motor u ruksak na let Bari - Tirana?
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Samo da ne predjes dimenzije za torbu. I da nisu neki ostri predmeti kao srafciger…
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mislim da je to ok. Samo ih ostavi tako u pakovanju
Tu info sa slike uzmi sa rezervom. Prije dva dana se uopste nije moglo proći sa onog kružnog toka u Vladimir . Stajale su one betonske zapreke.
Plus , sve je izrovano. Nego lijepo , kao gospodin skreni prema Ulcinju , put je odličan i vremenski skoro isto stignes do Bara a ne lomiš auto usput.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Za Ulcinj, išao skoro i za*ebao se
Sent from my Motorola 8400
ima li neko iskustva sa putovanjem iz Rige u ostale gradove Letonije? trebao bi poci na drugi kraj skroz a vidim samo glavni grad ima low cost koji mogu uvezati od nas
Hvala! Grad se zove Daugavpils, pise da ima aerodrom ali da se gradi. Djeluje daleko od svega, mata mi je ChatGpt predlozio voz iz Rige, a do tamo direkt let, sto je vjerovatno ok opcija
Aerodrom Tirana pravi stvarno nenormalne brojke.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Uopste im ne zavidim. Ne osjecam se bezbjedno u tom haosu ljudi auta i aviona i ne vidim poentu da se toliko opterecuje infrastruktura i ljudstvo da bi neko profitirao jos koji milion eura. Mislim da je pitanje samo vremena kad ce doci do nekog incidenta.
Je li realno da si ovo napisao
Zato smo u kameno doba sigurni
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nevjerovatno zaista kako ljudi razmisljaju.
Mi u CG nemamo kapacitet da opsluzimo 300 letova u jednom danu prvenstveno ljudski-nema toliko obucenih radnika s apotrebnim kvalifikacijama a da ne pricamo o tehnickim uslovima koje niti imamo niti cemo mislim ih imati nikad.
Za to je potrebna ozbiljna uhodana ekipa osoblja svaka njima cast.
Za prvih pola godine imali su vise putnika nego u cijeloj 2022 godini kakvi su to koraci od sedam milje jbt.
Poredjenja radi nasi aerodromi su u 2022 imali oko 1.9 milion putnika a za prvih pola godine ove 2025 1.2 miliona a to je vise nego 4 puta manje od Tirane u istom periodu.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks