Zar na ovo ne idu i dodatne dazbine obzirom da je na diplomatske
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zar na ovo ne idu i dodatne dazbine obzirom da je na diplomatske
Ne idu ako je proslo 3-5 godina …
Ravenol je odličan, ali i Febi je vrhunsko što se mjenjača tiče
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
U jednom danu sam probao tri automobila: Ki Stoniic, Citroen C3 i Dacia Sandero Stepway. Toyota Corolla je takođe bila u planu... Budžet je bio do 20.000 €. Corolla je možda i ponajbolja, ali isuviše niska (ipak sam blizu pedesete) te mi se nije gimnasticiralo pri ulasku/izlasku iz automobila. Ova tri automobila pominjem jer sam izvozio u istom danu po nekoliko kilometara i Stoniic je kompletan automobil naspram C3 i Sandera. C3 je, jednom rečiju bih opisao kao - gumast, loš osjećaj na upravljaču (koji je uz to četvrtast), iritirajući zvuci (pogotovo za žmigavce), neobična (meni lično ružna) instrument tabla bez obromjera. Testno vozilo je bilo u najvećem paketu opreme te je opremljeno i kamatom za vožnju unazad, a koja ima lošiju sliku nego ona na Stonic-u. Motor fino povuče (testna ruta je podrazumjevala uzbrdici, a u automobili smo bili ja, moja supruga i radnik u salonu), vibracije se osjete i šalta se na osjećaj (nema obrtomjer). Najpozitivnuje je što se visoko sjedi i laki su ulasci/izlasci iz automobila. Dizajn simpatičan. Bio je u razmatranju i brat blizanac (Fiat Grande Panda), ali do trenutka kupovine (mart ove godine) nije se još pojavila. Sandero Stepeay je sličan sa C3 u dosta toga uz manje šarmantan dizajn, tvrdu plastiku i puno praktičnija rješenja (od krovnih nosača, pretinaca, opreme, do jednostavnijeg korišćenja). Da, u vožnji se osjeti da je trocilindraš, ali ne smeta toliko. Gledali još dosta automobila, pojedine modele uzimali i na rent-a-car (da vidimo kakvi su posli par godina i kilometraže koju su vozili Kurta i Murta). Poslije svega toga, tu u dvorištu je Stonic, do sada napravio 4.500 km.
Sent from my Motorola 8400
Moze li neko iskustvo/uputstvo oko iznajmljivanja automobila u samoj Podgorici, ne na aerodromu ili negdje drugo. Vremenski period 1 dan, automobil reda reno Clio ili i20. Kako ide zvanicna prica, osiguranje i ima li skrivenih troskova.
Polinezija gospodo.
MCN Rent a car, laksih i boljih nema.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.instagram.com/reel/DMQl2...wxN2ZhaDZnMHZ4 da sami budete majstor
Ima li neka firma koja se bavi licitacijama, dovozenjem i svim ostalim, sa Alcope konkretno. I koliko to zadovoljstvo kosta?
Dalje, moze li neko da opise citavu proceduru kod licitacija? Znam da se ranije pisalo, ali je proslo x godina od tada
Do skoro su 300e uzimali za licitiranje i jos toliko firma koja uzima auto tamo i zavrsava papire
300+300? Pa je li to sa dovozenjem auta ovamo ili?
I koja je firma u pitanju?
Dovozenje ti je oko 1000 tj slepa. Imas papire odje jos,homologacije.
Stanisic neka iz Nk tj preko njih je islo.
1600e da se doveze auto? Plus carina ovamo?
Nesto mi je to malo mnogo, cini mi se da bi se za duplo manje para moglo otic do tamo i dovest ga... taman da se stavi na oglas sjutra - dosa na tockove.
Ima li jos koja firma da se time bavi, o ovome Stanisicu nista nema na net
Ma ima ih, imas ove placeve. Na tockove ce ti bilo ko uzet makar 500eura. A papire gore moras zavrsavat, nece te cekat dok ti nadjes avion i doneses im pare i sto treba. Niti moze lezat na skladistu.
Ja sam uzeo Vivara skoro iz Svajcarske. 1100 slepa, 850eura carina, pdv, homologacija itd. Drug ga gore platio i sve zavrsio, samo slepa da pokupi. E ako nemas tako nekoga, platis sto treba. Mogao je i na tockove, ispalo.bi par stotina jeftinije, a mozda na kraju par puta skuplje nego slepom
Last edited by Dutch; 20-07-25 at 18:13.
Ja platio dva tri puta.Nisam trčao no kad me nanese put u poštu ja dodam i to.Reko, ako mi se što desi,da se ***** ne pojave na ostavinski
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kako moze covjek da zna ima li kakvih dugovanja za ovo?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kako sam postavio novi prednji znak (posjeduje radar iza), nešto mi je pobrkao kompijuter. Npr kad se parkiram, nemam više side assist. Čitao sam da treba neka kalibracija zbog novog znaka, da bi pravilno radili senzori. Zna li ko đe se to radi, kolko košta i sl.
Kad si vec matematicar, mozes li nam izracunat koja je vjerovatnoca da pogodimo sto vozis?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks