je jeali opet od ponuđenog, ima li išta da valja, ili da mi bar uporedite vi koji se više razumijete , da mi uporedite polovna vozila sa povećim kilometražama u rangu ovih novih jadnih koje gledam?
![]()
Ovo novo sto ti oces bice 25-30K
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
je jeali opet od ponuđenog, ima li išta da valja, ili da mi bar uporedite vi koji se više razumijete , da mi uporedite polovna vozila sa povećim kilometražama u rangu ovih novih jadnih koje gledam?
![]()
majušno je to. Sviđa mi se ona korola na "akciji" što je oko 18k ali mi je to nisko, nasukao bih ga negdje...
moli boga da ti naleti rav4 hibrid za te pare.
Moj subjektivni osjecaj je da su nova auta do 20K sve neke 'tranje' s obzirom na visoku cijemu , lizerne izrade, nedovoljno opreme, onako odokativno ni 10K ne vrijede. Da nesto valja, i da ima opreme, minimum 25K....
Zema i ja smo polovna uzeli jer nismo htjeli da se otvaramo za nesto sto ne vrijedi realno... ppgotovo sto za 10 godona ni upola vise ne vrijedi
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Da, ona stara, 2016-2018.
Zavisi sta gledas, koji brend.
Npr. Yaris ima ABS, TRC, VSC, airbagove za koljena, radar cruise control, drzanje trake, sam koci, sam upravlja, sam usporava, digitalna klima, wireless carplay/Android auto, automatsku parkirnu kocnicu...sve ovo ima serijski za 19000 eura. Pola od te opreme nemaju njemacki luksuzni brendovi u modele koja su 80-100000 eura.
E sad, hoces li svu tu opremu i vrhunske plastike, zvucnu izolaciju za 19000?
Prema tome, šta da ti kažem?
Sve to ima, ali ima i podizače na kurblu
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Postoje li nekakva iskustva iz prve ruke vezana za benzinske motore Stelantis grupe 1,2 pjurtek i 1,2vti koji idu u Pezoa 208 i Sitroene C3. Glede kaisa uronjenog i blago kuvanog u ulju i mrvljenja istog. Pa i potrosnje ulja na motorima sa nekih 100.000 predjenih kilometara.
Ispada zamijena kaisa na svake 3 - 4 godine bez obzira na predjene kilometre i to sa nekim debljim kaisem i uljem koje nece da ga nagriza + konstantno dolivanje. Ne znam ni jesu li majstori raspolozeni da peru sito uljne pumpe.
Polinezija gospodo.
Ovo je pocetna cijena. Ja mislim da ce premasit 27000.
Koliko trose ovi 2.5 realno?
Dobro izgleda ovo auto! Jes da je ogrebano i da mu fali ova plastika ali ako mu je to jedini problem nije tesko za sanirati
Last edited by zubizaretta; 19-07-25 at 03:29.
Meni se kolega hvali, da kroz grad (Beograd) vecinu vozi na bateriju i da je potrosnja bas mala za tu jacinu i velicinu kola. Mogu ga i pitat koliko je prosjecna ako nekoga interesuje
Nebitno sto je hibrid i dalje je registracija velika.
Edit: mada sada gledam na autodiler kaze 465, nije koliko sam mislio tj 600-700
Na ova auto servisiras sve kao na benzinaca + baterije? Kako misli kolega , ako crkne baterija valjda mozes i dalje da vozis na benzin bez problema?
Last edited by GaD; 19-07-25 at 06:50.
Majstori, pitanje za vas, treba da radim servis menjaca na 7G tronic plus. A od ulja mi je dostupno samo Meyle i Swag ili da trazim nesto bolje?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Pa kleli smo se u Ravenol ulja za menjace kako sad swagfebi jedina opcija....dobih ponudu 37e za Stronika neka fala sa Oem sifrom dobih ga za 19e![]()
PS ima i drugih ulja za 7g+ ali ne koristim umjetnu intel....
Last edited by injection; 19-07-25 at 16:47.
Ne bih pobjega od ravenola ali je preskup, mislio sam liqui moly ali ga nema niko trenutno
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Pisi privat br pa ti javim..
Zar ne pale na struju? Tako sam nekad citao cini mi se... A mozda sam i 'zapamtio' za 360 stepeni, ne bi me cudilo![]()
Da, pale na struju.
Ako je razlika izmedju svih modula preko 0,3V onda baterija ne moze da pokrece auto ali moze da upali i da vrti kompresor od klime.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks