Ne brze od zivota
Sent from outer space using Tapatalk
zato sto je iza kamera obicno softver, a on pise kazne i salje "na adresu"... vjerujem da se pusti u rad kod nas, poslije nedelju dana bi posta cg kamionom dogonila kazne pred ministarstva i vladu![]()
ali evo i da iskljucimo razne CG/P/VCG/MN brojeve, opet ostaje ponavis civilnih tablica im, onih bez tablica im auta itd itd - a to im nikako ne odgovara jer sami oni koji bi trebali da rade na tome miniraju projekte zbog svoje guzice - jer kod nas "niko" dalje od guzice ne vidi
krenem u 11![]()
jete vruce, ali je 50% manje budala
sinoc oko 7 do CT i oko ponoci nazad - WRC sto kologa rece... ko da svi imamo opciju da kliknemo MENU pa restart/retry zivotu
Ne brze od zivota
Sent from outer space using Tapatalk
Dobar LC.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.vijesti.me/v/767426?utm_..._share_counter
Koji je smrtni slucaj po redu, a murije i dalje nocu nidje nema...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
medij prenose da su u nesreći učestovali vozač Đ.M. (2004) iz Berana, koji je upravljao vozilom marke 'audi', dok su putnici u vozilu bili su L.M. (2009) iz Berana, D.N. (2007) iz Berana. Vozač drugog autromobila bio je Z.I. (1957) iz Tivta, koji je upravljao vozilom marke 'fiat punto', a sa njim su bili putnici Z.T. (1949) iz Tivta i stradala Z.Š. (1969) iz Tivta.
"Do pomenute saobraćajne nezgode došlo je tako što se 'audi' kretao iz pravca Kamenara i dolaskom na kritično mjesto, iz za sada neutvrđenih razloga prešao na suprotnu kolovoznu traku u momentu kada se, istom, iz pravca Herceg Novog kreta 'fiat', pa je došlo do direktnog kontakta.
20 godina vozac audia i 68 godina vozac punta
I nacelnik i expert za bezbjednost ne osjecaju odgovornost, saranovicu ako oces fotelju da sacuvas mijenjaj ova spadala nesposobna jer ces biti sposoban koliko i oni
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gradjani kad budu izbori.
Prije par dana, na bulevaru u Bečićima policajac kontroliše brzinu radarom?!?!
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Nama trebaju kamere na svakih 100m ka u Bosni pa da vozimo ko puževi.
I to je bolja varijanta nego ovo, nema nikakve kontrole i ljudi su pobjesnili potpuno. Strah me poći neđe van grada.
u BiH cak i nemaju sve kamere.... npr u Posusje kad sam bio pitam ih sto je fora sa ovoliko kamera, kazu mi nemaju bez jednu...ali niko ne zna dje stoji a oni je prenose od kutije do kutije...
Do nezgode je došlo na način što se vozač 'suzukija' kretao iz pravca Petrovca u pravcu Budve i u jednom momentu po izjavama očevidaca započeo preticanje kolone vozila nakon čega je došlo do direktnog kontakta sa vozilom 'mercedes' koje se kretalo iz pravca Budve.
Sve najgore, poseban krug pakla preticačima kolona.
Državljanin Srbije P. S. (69) podlegao je povredama koje zadobio u udesu koji se oko 13.25 časova dogodio na Jadranskoj magistrali u mjestu Blizikuće.
To je "Vijestima" potvrđeno u policiji.
Naime, P. S. upravljao je vozilom "suzuki" oznaka BG 2635 NV, kada je došlo do sudara sa mercedesom za čijim volanom je bio i Z. S. (49) iz Srbije.
"Do nezgode je došlo na način što se vozač 'suzukija' kretao iz pravca Petrovca u pravcu Budve i u jednom momentu po izjavama očevidaca započeo preticanje kolone vozila nakon čega je došlo do direktnog kontakta sa vozilom 'mercedes' koje se kretalo iz pravca Budve. Saobraćaj je bio u prekidu na datoj dionici od momenta nastanka nezgode do 13:40 časova, nakon čega je policija uspostavila naizmjenično propuštanje saobraćaja”,
Pa da ti bude zao…
https://www.facebook.com/share/r/1At...ibextid=wwXIfr
sto mi moja majka vice evo 20 godina - cuvaj se sine kako vozis
uvijek znas koja budala ide odovud, nikad ne znas koja budala ide otud...
e zamisli vozis 50-60-80 ili koliko je ogranicenje, izadjes iz krivine i ubije te ovakva budala - ni krivog ni duznog, samo te nema... "statisticki" za ovo godina sto pratim te budale cesce preteknu no oni koje su udarili
ne mora te ni ubit, no te osakatit za cio zivot i usrat ti se u njega - a sto to? da stigne 2 minuta prije guzicu da osoli, tiket uplati ili dojc popije
Rijeka Reževica, idu u pravcu Budve, a osim što je krivina u desno ista je na prevoju... Degenerik.
Sent from my Motorola 8400
Ovo je pokusaj ubistva.
Pa da ima drzave i zakona,ovom raspadu oduzeti vozacku na jedno godinu dana,I jedno hiljadu eura kazne,pa ce drugi put dobro razmisliti oce li preticati sa lubenicarom.
https://novski.me/u-prevrtanju-vozil...rijeden-vozac/
Kako ovo izvede u po bijela dana kad su guzve i ne moze se brzo voziti..
Ako mu se slosilo sreca u nesreci je da je hitna odma desno..
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Isto tako bi trebalo kaznjavat bezobzirne vozace sto voze srednjom linijom ka da im je od oca ostala ...
Vozi desnom stranom ,propusti motociklistu a i tim znatno smanjujes sanse za saobracajne udese...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Lančani ka Cetinju 6 auta...
![]()
Nije mi jasno da ljudi ne kapiraju što je kamion u saobraćaj i da vozač ima i mrtvi ugao u pregled i da mu je kočenje daleko otežanije od običnog putničkog auta,i da može da zanese i uhvati drugi dio trake u kružni.Ovo pišem jer sam danas nažalost prisustvovala sceni đe li onako opušteno na kružni presječe kamionu mogao ga je ka mušicu lijepo pokupit.Ovaj se naravno zbunio nekako zaustavio sva sreća nije bilo većih posljedica no što se pogubio jedan u izlazu umalo pješaka nije ponio.
I sve to gledaš i misliš se koji đavo je ljudima da ne kapiraju da su svi dio saobraćaja ili gledaju samo sebe ne bi li đe stigli desetak minuta ranije?
U prevodu,đe u ovaj narod nestala đaolja empatija?Nikog pustiti a tebi kad treba da te puste onda si nemilosrdan ništa drugo do egoizam kao glavni korjen bahaćenja.
Last edited by Bluemoon; 27-07-25 at 19:18.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks