Kolasin=Savardak~kacamak
Razumijemo đavola.
Nego.
Suva rebarca u Minhen na kajmak preporuka.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Kolasin=Savardak~kacamak
Iskoči mi ovo od prije 3 godine.
Pa vidite đe smo sada...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Prosle godine dvoje u rostiljadu ili u pecenjaru na rucak da se razbiju za 30e a danas u Vivoli tri pice nepune 30e i to da ih nosis kuci da ih jedes
Cijene su postale presmijesne … ali polako se priblizavamo evropi
Inace predobre su im pice , nego njih uzeh za primjer jer nisam gledao cjenovnik nego porucih telefonom pa se malo iznenadih na racun
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Što ono rekoste koji dezert da se, u Vidikovac na zaobilaznici iznad NK, valja pojest?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 12-07-25 at 16:05.
Imate ˝ sata fore,ako ne onda ću se oslonit na menu i konobara.
Naravno,prvo ću napraviti interakciju sa konobarom
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 12-07-25 at 16:21.
Meni se svidja kolac s krem bananicama dodje u čašu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Koji od ovih restorana u Perastu zaista ima dobra jela, i koja su to?
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Vala @Buva+gacce vjerovao ili ne iako si rekao da praviš pauzu kad se brineš salata od žućenice i dalje ne gorči.Uh mislim da sam samo o njoj mislila kad sam se uputila ka Novom a najbolja je meni u Feral.Ne samo salata no pogled ladovina..sve..i raža.
Iako sam svjesna da sam samo naletjela da tu svi rezervišu masu unazad u sezonu išla sam na biti il' ne biti.Ne volim da planiram a posljedično ni da rezervišem bilo šta.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 12-07-25 at 21:07.
Godinama smo posle naoBdan kuliranja na Velikoj plazi u povratku svracali u Burger place u Bar da jedemo gurmansku, batak i sl. Svratismo i sinoc, bjese gurmanska bolja nego ikada. Preporuka kao kuća(5e)
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Žabljak, hotel Žabljak, doručak švedski sto, 10€, jedina mana, traje do 10h...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Dje u PG ima rostilj a da je elektricni, ne na cumur? Znam da uma kod Dacha u Donju Goricu, ne znam ima li jos dje.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Kod Paše
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kod Peśa standardno, godinama čista desetka za sve. Baš ne pamtim kod toga čoeka da nešto nije valjalo, svaka čast Mišku i svima ali ja striktno kod Peśa kad sam na Bojanu...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Kod Paše je na plin.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Radi li koji rostilj danas u pg? Rio jokici
Čini mi se da vidjeh reklamu na IG da Rio radio svaki dan tokom praznika ali tek od 14h.
Na inst vidim da ne rade ponedeljkom
Bili i mi prije par dana, stvarno dobro spremljno. “Dalmatinsko” mu k… ne valja jer je samo skuvan krompir, mislih nama greska ali vidim tebi identicno.
Tamo sam samo lignje jeo ali zbog nalog narucismo taman jednu ovakvu, omunji je ka da je momak od 20 godina, svarseni je bila spremljena.
Nema liganja prije septembra da nisu smrznute iz patagonije .
Sent from my phone
Posto mu je ovo sa slike? Nijesam bio kod Peśa sto godina
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
3 kila ribe (dvije orade od po kilo skoro, i kilo lignji) 3 salate sa sirom kozijim, 2-3 bocuna bijelog vina domaćeg, sokovi za đecu, vode - 180e, skroz ok.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks