Idete li gore put Dinoše ili...?
Zna li ko kakva je voda gore?Tergaja i još uzvodno đe ona kula za skakanje ima?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Tih par puta što sam bio, riba je bila top, pastrmka neka potočarka. E sad, moguće zato što ovi sa kojima sam bio su dobri s vlasnikom pa je za njih bio taj tretman, ne znam ima li vazda te potočarke, moguće da nema.
Idete li gore put Dinoše ili...?
Zna li ko kakva je voda gore?Tergaja i još uzvodno đe ona kula za skakanje ima?
@@BiTrAtE Amina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja jedino tu i idem ali skor ka granici. Nevjerovatno cisto. Ali ne skrenes u Dinosu neg ka granici.
Juce ne mozeet zamisliti koliko kola uz put. Cijela traka sve ka granicio bilo parkirano.
Na TRgaju smo raniej isli ali ostavlja divlji narod dosta smeca pa mi se ne ide a prelijepa je plaza.
Prosle godine sam pisala opstini Tuzi da se malo pocisti to.
Ja to i zovem "put Dinoše"...ako na ovaj dio Cijevne mislimo:
https://maps.app.goo.gl/4Ju45a1JJVuHCarp8
Ima i ona plaža malo iznad ovog mosta đe je ostatak one zidane kule ...top za skakanje.
Ako si tu bila,kažeš da je voda dobra?
Ja sve đecu odgovaram jer u ova doba se nikad nije gore kupalo jer voda bude ledna.Uglavnom smo gore išli avgust...eventualno druga polov.jula
Last edited by joni; 30-06-25 at 13:23.
Mi smo i ove i prosle godine u junu. Ujutro ladnije, ja udje i rashladim se smao, poslije iza podna kupanje nbormalno. Male djece koliko hoces, a i sam znas da ni nama nikad ladno kao djeci nije bilo
Pusti djecu da se kupaju i picite na Cijevnu. Meni najgore pane gledanje onoga smeca na Vrela Ribnicka.
Kad ih odvedem gore(do sad uvjek samo kraj jula i avgust) tu se moje ingerencije završavaju,odnosno autoritet mi odnesu brzaci Cijevne,tako da nema što da ih (ne)puštam pa bila voda i 14°C.Ko će ih fatat po onim stijenama.Razbježe se ka jarci po onih stijena a ja bik u horoskopu.Jedino na što mogu uticati je da ih ne povezem.
Ništa,idemo za vikend gore...uzvodno.Njima je najviše zbog skakanja...ima od 2 do 7-8m da biraju za skokove.
Ti ćeš mi nabavljat hemomicin ako se nagrdim,a bi rekao da su ti senzori temperature malo pobrljavili...jun i gornji tok Cijevne?!Ajd...nek bude po tvom
Last edited by joni; 01-07-25 at 14:07.
Sjedoh u voz pokvari se pa pređoh na plan B.
Skadarsko:
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Joni, ako iko ja ne volim ladnu vodu ali Cijevni je sve oprosteno. Obecavam hemomicin eto, da je budi djede, uklopi se
A garant si mladji od mene haha.
Hahaha,mora sam malo karikirati.Inače,ženin komentar kad odem sa đecom na Cijevnu ili tako neko fizički zahtjevnije mjesto "za odmor" je:
"Aloooo,ti si gori od ove đece.Śedi,kumim te bogom, evo ja ću ti poć' za pivo"
Više imam snimaka što su me moja đeca i društvo im snimala i umirala od smijeha đe se pentram i okle skačem.Prosti jadi da umijem kršteno skočit...Onda ih ja podmitim sa sladoledom da me ne izbačaju na društvene mreže.Ja sam ti preteča death diving-a...lagano uđem u mode "paljevina" ili što bi rekli Red hot čili perperci:"Fali mi snage,ne fali mi volje"
Last edited by joni; 02-07-25 at 13:16.
Neki dobar hotel ili etno selo na sjever, mozda bi Grebaja ili KOmovi ili tuda nesto. Moze i Zabljak neko mjesto za odmoriti?
Ovaj sajt ti je dobar za istražiti.
https://bookaweb.com/sr/blog/etno-sela-crne-gore
Inače ako tražiš mir i bez gužve meni je Milogora okey.
Imaš u Andrijevici super mjesto, Zvjezdana dolina, nije klasično Etno selo u smislu da je "divljina", odmah je do magistrale, ali su ga baš lijepo spakovali. Organizuju i ture (preporuka džip tura do Hridskog jezera - možeš da kombinuješ da stanete u katun ispod jezera pa nekih sat sat ipo ima do njega, pola sata okolo, i još sat ipo nazad, ili da dođete iznad jezera odmah, tu imaš oko sat vremena ukupno da se ode do jezera, uvati krug oko, i popenje nazad do parkinga).
#fakenews
Imas Turkovice u Plav sa brutalnim pogledom. A i na Grebaje ima onih drvenih kucica, isto u prirodi. Ne moze se pogrijesit sa bilo kojim izborom
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A evo i morackih planina tj Lole, preko puta Sinjajevine
Nešto razmišljam poslije Novog da odem u planine recimo ođe:
Blizu Nikšića a tako daleko.
..između ostalog zavučeno je/mali promet ljudi/rijeka Bijela manje poznata i vodi pad Crnjak.
E sad ko to voli malo mi je sad potrebno "izolacije".
https://www.photomontenegro.me/crnjak/
Kuće udaljene ka na moje selo.A bogme i isto tako gotovo prazne.
Last edited by Bluemoon; 13-07-25 at 13:19.
Malo hladnjikavo ali voda top
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks