Poslah im na chat prije 2 dana poruku . I mislim da su rijesili problem.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Svasta. Je li se jos kome desilo da mu je nestala favorite lista kanala sa Eon uredjaja? Ostalo ih je samo 15-tak.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Internet im se raspada danas.
Zna li se je li prodao nas Telemach?
Bar, evo vec nekoliko dana, a danas posebno internet je katastrofa. Zvao sam ih vec, nista nisu uradili. Packet loss konstantno, ping 150, pad mreze svakih par sekundi. Nijedan sajt ne ucitava kako treba, najobicniju sliku ili video ne moze da ucita kako treba. I sta da radim ja sad? Kakvu uslugu ja placam redovno svakog mjeseca do 15-og?
Mozes i da raskineš ugovor zbog poskupljenja
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ok… da je neki veci problem ovdje bi jos neko iz Bara rekao da mu ne radi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Da li se povezujes na 2.4 ili 5GHz WiFi?
Da li su na posebnom SSID?
Probaj na http://192.168.0.1 na strani Gateway > WLAN > Wireless 5G Basic da podesis poseban SSID i za bandwidth da stavis 80 MHz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Preko kabla na desktop. Bilo koju online igru da pokrenem, pokazuje konstantno packet loss i/ili visok ping. Lag, rubberbanding, diskonekcije...
Sajtove sporo ucitava ili ne ucitava upste i na desktop i preko wi-fi, recimo na telefon reddit/twitter aplikacije ili ucitava polovicno, ili ne ucitava uopste, ne loaduje slike, ne moze da pokrene video... I ovo se sve random desava ali vise ne radi nego sto radi.
Last edited by Emix; 13-07-25 at 09:25.
Imate li ovih dana problema sa netom? Prespor je.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Danima je katastrofa, nemoguće je išta raditi. Više sam na mobilnom internetu.
Digoše li ovo pretplatu za 2e?
Meni je racun stigao kao prosli mjesec. Mislis da su najavili za sledeci, dje?
meni oba dosla veca za 1eur
nothing comes from violence and nothing ever could
Eon light duo bio 27.9, sad vidim na email racun 29.90. I na sajtu im je nova cijena 29.90e
Bogami nesvjesno slagah, poskupili i meni 1€
meni eon full i eon premium
nothing comes from violence and nothing ever could
Došlo obavještenje uz račun za maj
Obavještenje o izmjeni uslova utvrđenih pretplatničkim ugovorom
Osluškujući vaše potrebe i nastojeći da vam pružimo još kvalitetniji sadržaj obogatili smo naše usluge kako bi dodatno osigurali vaše zadovoljstvo. Kao što znate, upotpunili smo našu programsku ponudu sa Arena Sport, RTS I Superstar kanalima. Zbog povećanja troškova distribucije kanala, kao i drugih povezanih troškova koji utiču na naše poslovanje, obavještavamo vas da će od 1. avgusta tekuće godine doći do promjene cijena naših usluga kablovske televizije. S tim u vezi, Telemach će počev od 1.8.2025. godine, izmijeniti cijenu mjesečnog održavanja, koja je sastavni dio svih paketa na Telemach mreži. Nova cijena mjesečnog održavanja će ubuduće iznositi 12,80 eura (što predstavlja povećanje od 1 eura mjesečno sa uračunatim PDV-om). Takođe, doći će do promjene i cijene Eon Light i Eon Light Duo paketa za 1 euro sa uračunatim PDV-om, pa će njihove nove cijene biti 31,90 €, odnosno 29,90 €. Navedene cijene su sa uključenim PDV-om. S obzirom na to da su izmjene nepovoljnije od uslova utvrđenih pretplatničkim ugovorom, u roku od 90 dana od prijema ovog obavještanja korisnici mogu sa Telemach-om da:
- bezuslovno raskinu ugovor za korišćenje paketa i o tome u pisanoj formi obavijeste kompaniju u nekoj od poslovnica ili slanjem zahtjeva poštom na adresu operatora Bulevar revolucije 50/5, Podgorica;
- zaključe ugovor za korišćenje nekog drugog paketa iz ponude i u tom slučaju potrebno je da posjete neku od poslovnica naše kompanije. U slučaju da korisnik nije u mogućnosti da to uradi (lice sa invaliditetom), može da pozove korisnički centar na broj 1800 i zatraži da ugovor zaključi na mjestu prebivališta (u svom stanu). U slučaju da korisnici ne postupe na jedan od navedenih načina, smatraćemo da su saglasni da nastave korišćenje paketa koji imaju trenutno sa izmijenjenim uslovima.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks