A zena sudija a dje ces vece crne hronike hahaha))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije loše mišljenje, sigurno ima povoda jer žene se ne ljute bez razloga
Ali ako je nešto sitno, pokloni su uvijek dobro došli
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Uzmi joj knjigu Koju Igru Igraš.
Ozbiljno štivo.![]()
Kako rece kumara moj Hormoni disbalans ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Opet,što reče koleginica,kupi neki poklon,samo ako je nisi navikao,onda nikako cvijeće,da ne bude slijedilo ono:"Kako se zove,koliko dugo ste zajedno,jeste li spavali i da li je voliš"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Moj ti je savjet Network da ne tražiš savjet na forumu.![]()
A moj da joj prirediš nešto lEpo, što god već voli, valja ženu malo iznenaditi pozitivno s vremena na vrijeme
Ne samo negativno
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ah ti muško ženski odnosi što veli u onoj seriji treći kamen od sunca kad Solomon legne u krevet sa Meri da u krevetu nisu samo njih dvoje nego i njihovi roditelji odnosno matricee sad fora je što je Solomon vanzemaljac.
Samo izbrisati prenesene matrice i sve bude jednostavnije.
No najviše što me danas raduje što iščekujem jednog ljepotama rubin tamne boje čija pjena najbolje iščezava sa mirisom na kafu prije ulaska u praznike.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 11-07-25 at 13:37.
Ne pominji mi kafu, još je ne popih danas, a i neću uskoro, kako je krenulo![]()
Ahahahha tačno sam znala da ćeš ti da se javiš na pomen kafe.
Kako mi je vazda bilo čudno kod mog bivšeg (Italijana) kad smo na kampu i on se uvijek izdvoji potpuno sam da iskulira jede/pije da se izdvoji satima.A onda sam postala baš takva.Kako me mrzi sa bilo kim bilo što da se dogovaram onda pomislim ma ima sama da se uputim na primorje sjutra i sve odHebem okle mi ideja da pokušavam.Te ovo oće/te ovo neće mislim se.../te krenimo tada/te vratimo se tada mislim se..oću svoj luxuz samovolje.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 11-07-25 at 14:39.
Lokal u bulevar Pera Cetkovica: "Divlji Zapad na Koniku". Stanari zgrade u nevjerici da zive na Konik...
A konacno neko bez kompleksa da jasno kaze kako stoje stvari
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
![]()
Last edited by Tripleta; 11-07-25 at 17:34.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Mislim da ti kompleksi ne bi postojali da stanovnici tog konika ne dozivljavaju sami sebe kao divljake i veoma se ponose istim![]()
Jedan dan sam tamo bila može biti da je meni vazda pažnja usmjerena što se ima od točenih piva pa ne primjetih ostale detalje u startu.Doduše bilo je par nekih likova koji su tu očito ka doma jer su se raspištoljili sa galamom nekim trulim pričama, i to..ka lokalni galebovi.Reko ćuti,kuliraj,pravi se da je sve u normalu,posmatraj na tuđoj si teritoriji.
U prevodu,kafana je tropa tad i nikad više.
Last edited by Bluemoon; 11-07-25 at 17:55.
E ne mogu da vjerujem da se EXIT seli u Egipat kakva je to blasfemija ka Monti Pajton kad se samo sjetim EXIT-a i svega toga i što li će samo tamo da naprave na Petrovaradin,možda Guču Vol. 2
sa sve nju ejdž turbo folkašem Vojažom.
Apsolutno nikakve veze sa romima, cak su romi na konik i normalniji dio drustva. Mada moram napomenuti da ja odje iskljucivo pricam o mladjim momcima i to su vecinski divljaci bez grama mozga, sto i nije problem jer je takav prosjecan gradjanin CG - problem je kad se time ponose.
Ja se komunalcima vazda javim kad ih vidim to su najjači carevi u nas jer čiste smeće za stoKarima.Ovima stoKarima što misle da su elita JBT.
Pri tom kad se njima javim na ulici kad ih sretnem oni toliko to cijene da je prajsles.
To su braća.No majka me učila tome.Može biti i da je do toga.
Osim Bloka i fensi master city central green kvartova, ti si opisao momcice iz svakog dijela Podgorice. Jednostavno se ne slazem (u inat necu da kazem "nisam saglasan") da ljudi ne govore da zive na Konik jer su djeca avetna, kad svako ko je rodjen odje zna da je to zbog Aškalija
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Travolta ima 71. god 😳
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks