Jednosoban stan 36 m2 na 6. spratu, prozori gledaju na park Ljubovic
Podgorica. Zabjelo.
Stan ključ u ruki - investitor zaversava radovi
Zgrada vec je predata na legalizaciju.
Samo keš - ne može kredit.
blizina parka Ljubovich (5 min peskom), Adriatic scool, vrtići, trgovine, sve na pješačkoj udaljenosti
garaža (mjesto u podzemnom parkingu 14 m2) + 10000€
53000 eura cuvena zgrada koja treba da se rusi Lamela C jel dodje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Samo mu pusti od Jašara
Za koga ti majkaaaaa venčaniiiicuuuuu spremaaaaaa
Zgrada kod vezirovog mosta 3 sprat nelegalan 4,5 i 6 legalnine mozes kredit da dobijes za stan
Sta znaci ovo novo satelitsko snimanje? Legalizacija svega sto je nelegalno?
To i mene interesuje , jel to znaci da neces smjeti nove objekte da pravis a na postojece ces moci
Dobro pitanje, ako bi coek bio paranoidan, mogao bi reci da Radunovic (od miloste zvani 'Velje brdo') hoce da rusi sve nelegalno, nakon datog snimanja.
Da je srece postojali bi uveliko vazeci PUP/DUP, da mogu ljudi da grade na svom zemljistu legalno. A ne kao da namjerno drze sve bez PUP/DUP-a, da bi kasnije mogli da ucjenjuju da se plati debelo legalizacija, ili da ide rusenje.
U CG je sva nakaradnost dovedena do savrsenstva, ukljucujuci i nakaradnu birokratiju.
Pa zar nije logicno samo da uzmu snimak prije 2018 godine i sa ovim uporede trenutnim to i google maps daje
A ima i jos jedna jer je ovo firma iz Srbije sa nekim Fusticem na celu, koliko je ovo para??? Zasto nema cifre?? Koliko je para ugovor molim urednike portala ili nekog advokata neka traze pristup informacijama nije javna tajna
E za ljekove im trebale ove cijene.
Нијесу цијене саме по себи проблем, но што се на толико малом поднебљу скупило силу олоши са парама сумњивог поријекла да плати по тим цијенама.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ljudi generalno zale jer nisu kupili prije 3, 4, 5, 7 godina i to je to. Ne shvata se da, da, kupuje se i po ovim retardiranim cijenama i ne kupuju samo ljudi sa sumnjivim porijeklom novca i samo stranci... Kupuje i dosta domacih koji imaju $$$$ koji je stecen potpuno legalno (da postoji i to u CG vjerovali mi to ili ne). Na kraju krajeva dosta djedovine se rasprodalo u periodu 2007-2009, mnogi su postali debeli, debeli milioneri a nisu potrosili bas svaki cent. :P
Dobra lokacija + dobra gradnja (znam da je to dosta rijetko) i prodati ce se. U Igalu je nedavno zavrsena zgrada preko puta instituta (nova faza), znaci ne moze bolja lokacija, tik uz more.
Odlicna gradnja, odlicna lokacija, cijena u izgradnji je bila 4-6k u zavisnosti od pogleda/kvadrature... Guess what, dobar dio zgrade je rasprodat u izgradnji a od toga provjereno znam da je 6 stanova (sto je veliki dio zgrade znajuci da ima svega nekih 12-16 stanova, nisam 100% siguran koliko) kupljena od strane Novljana koji su svu $$$$ stekli potpuno legalno.
Slican situacija sa zgradom pored velikog parka na kraju Igala, istina dosta manje cijene jer se gradila 2020. U samoj pocetnoj fazi bez postavljenog temelja je cijena bila tada tipa 2.2k +- 200, 300 evrica sto je tada izgledalo kao i ekvivalent je cijene od 3.5k+ sada ... Prakticno svaki stan je rasprodat u toj pocetnoj fazi...
---
I potpuno se slazem sa konstatacijom da nema nikakvog razloga da iko prodaje debelo ispod trenutnih cijene na trzistu. Ko god kaze da bi to uradio laze.
Мислим да нема тог домаћег, легално стећеног богатунца, који би био те памети да, на овом примјеру, дâ 350+к за стан од 90 и нeшто квадрата у ПГ. Што знам, можда и таквих има.
Last edited by avet; 09-07-25 at 17:35.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ako ih ima mogu se izbrojati na prstima jedne ruke, ne znam ko su ti ljudi koji su legalno napravili tolke pare u CG. Osim ako pod legalno ne racunas ljude koji kroz razne fondove, tendere itd zaradjuju onda ih ima malo vise.
Ima pomoraca sa platama od 10-15-20 hiljada eura koji mogu da priušte stan koliko god da je kvadrat.
Na stranu što se po meni ne isplati davati tolike pare samo radi izdavanja, mislim na ove cifre 3500-4000 m2.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks