Eto, bar znamo da ti nisi
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ti nezgodan? ahahahahhaah tačno mi dođe da se roknem što čitam majkemi.
Oćeš ka nećeš.
Aahahahahah ne zasmijavaj me...baš toliko.No na koju smo mi onu temu tačno će da me opet banuju a on će da veli kako mu je gušta i nije i jeste i nije.
Najbolje da mooderatori ovaj prajsles od konverzacije đe god premjeste jer je prajsles.
Ili da pobrišu ne bila ja njima u koži.Pored mene i jonija.
Mogu na onu razmišljajuću temuili koja već vam služi za ćaskanje
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Blue, ako te ponovo uspiju banovat', razočaraćeš nas sve![]()
Nebitno.
Vratimo se temi.Mnogo *****o svi skupa...Pitanje..đe ima najbolja farba za metalne ograde čini mi se da ovoj mojoj baš bi lega dobar premaz da se ja lijepo bačim u to neđe mislim da mi taj odmor mozga baš nešto treba.A mojoj ogradi da svane.
Ima li neko da mi preporuci covjeka koji radi sa automatskim prskalicama koje su nakacene na bunar. Zadnjih par godina bubar zna da presusi u nekom periodu pa bi mi trebao backup sa cesme.
Znaci da radi sa bunara a ako nema vode da povuce sa cesme.
u GIntas na sprat ona radnja za mobilne telefono kod Sicilije - na vakuum, zglobni, podesava se u bas dosta pravaca, drzi i na plastike u auto ako su glatke
skoro identicni ovome
https://vi.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2vnm
irkom 3u1 u Okovu (ili po izboru)
imaju i pakovanja po 3kg
ne mora da se brusi potpuno, samo ako ima potkorucene farbe ostruzez cetkom
prije farbanja ocisti prasinu/masnocu/glib i pici - moze cetkom, moze valjkom, moze u kompresor - sveee
ako je nanosim cetkom nikad je ne razredjujem, za valjak je razrijedim 5-10%
moze da se nanosi vlazno na vlazno - bukvalno dok ofarbas 2 panela, mozes da se vratis na pocetak da naneses jos jednu ruku i gotovo
to mozes i rucno prebacivati (izvor vode), samo viid da pumpa ima neki sigurnosni sistem ako nestane vode da se ugasi da ne izgori
Ima sistem tj sonda koja stiti pumpu i preko toga moze da se promijeni izvor vode, ali treba neki hidrofor sta li zbog pritiska
Treba ti sonda i elektronika koja će da isključuje pumpu i da uključuje drugi izvor. Možda da staviš neki rezervoar od jedno pola kubika-kubik pa da onda ideš iz bunara u njega pa iz njega prskalice?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
@LuTheDuck
Hvala obično mi je sve to rezervisano za Kameleon ali mi se ne bacaju pare na to ******.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 04-07-25 at 19:00.
Đe ti ode.Ali inače priča o ovoj firmi je priča o Crnoj Gori.
Neću o tome ne mili mi se,no kad su se premjestili nekoliko metara uzviše meni su jedni od najboljih u CG pa i kad su bili tih nekoliko metara izniše.
https://www.bojeilakovikameleon.com
Ima li veze sto je na desno "kratki" akcenat pa bi tu moglo da se uglavi samo slovo "j", sto bi rezultiralo djesno odnosno đesno![]()
Last edited by St.Dzonny; 05-07-25 at 00:20.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks