Rekao mi drug da ne vozim brzo u prvih 50 km
Ali sticajem okolnosti nagazio sam preko 100 km jer mi se zurilo...
Mene samo zanima posto cujem da pasat i audi imaju problem sa elektronskom rucnom, da li mozda da narucim u njemacku original ili mozda ima ovde na otpad... ili valja iz prodavnica?!
Kada ce ono sto su rekli da je za prevod vozila 2 posto?
Iskace mi na tiktok neka kartica gdje se tunel sozina sam otvara kada prolazis, ima li to neko?
Remont je upola od te cijene i garancija 6mjeseci...![]()
snasao sam se. hvala
But if you never try, you'll never know..
Megane 2,2006.Ne radi klima.Na dijagnostiku kod električara pokazuje presostat da ne valja.Veli mi,kupi i presostat i obavezno džek koji ide na presostat jer je 100% korodirao i treba ga zamijenit o jednom poslu.
Novo,polovno,pitam ga?Veli samo polovno,jer taj džek nećeš nać novi bez na otpad.Zvao na Snokovac-ne javljaju se.Zvao Rakočeviće put DG vele imaju novi džek?!(15€)i polovni presostat(15€).Može li bit da ipak ima novi taj džek ili su mislili na nešto drugo?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 03-07-25 at 17:11.
Rizikuj sa 30€ pa sto bude!
Svakako ide mijenjanje,no me buni što dobar i iskusan električar me upućuje na pol.djelove jer nema toga novog a Rakočević mi preko tel.veli da ima novi džek?
Update
Code greske p0222 kod 1.0 mpi ili tsi motora je rezervisana za samu klapnu, i ukoliko meganicki nije stradala, a to se lako utvrdi jer onda ne reaguje na pritisak papucice gasa, onda je elektro dio u kvaru.
Moram pohvaliti kolegu @Kvantex koji je nabavio klapnu u rekordnom roku od 2 dana, sto meni jako znaci u ovom momentu.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
O jadu me zabavi jedna Corsa stara iz firme. Ne može da prođe tehnički zbog izduvnih gasova. Sve je plivalo u ulju, pa je rađeno to oko motora, EGR ugašen i tako te stvari. Ima li kakvog aditiva da stvarno pomaže. Dizel je u pitanju, 1.7. Ona stara 2004 god. ali mi nešto žao da je bačimo, uloženo je 500, 600e u nju. A nije ni loša, posebno za to čemu služi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Update.Kupio polovni presostat i novi džek sa žicama od presostata.Edin(rate) ga zamijenio.Klima radi kao zmaj.
Nije bio loš(patinirao)stari džek pa mi je ostao višak novi džek/konektor.Ako kome treba,javite se.Ako ne,probaću da ga vratim u Rakočević RS ili zamijenim za nešto drugo kod njih.
Suma sumarum 30€ zamjena presostata(presostat+ruke)
Last edited by joni; 05-07-25 at 08:01.
Prvih minut dva mi smrdi klima na ustajali vazduh na renault master, kako to riješiti? Kupio sam onaj sprej što izbača onaj miris i zatvorio sam kombi i radio je tako 5-10 minuta ali nije mi to riješilo problem, što bih mogao da pokušam još?
Nemoj da upalis recirkulaciju.
Izgleda da ti je zacrpljen kanal za odvod kondenzacije.
Prema tome, šta da ti kažem?
Da kupis filter kabine s aktivnim ugljem
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ne pomaze.
Je li ti cudno sto ti niko nije odgovorio na pitanje?
Treba da das vise informacija, npr:
nove ili polovne
OEM ili ne
promjer rupa
koliko inca
koliko jota
itd.
fb oglasi,kucaj 4*108 ima ih na kila
Kakva su iskustva sa mild hybrid sistemima njemačkih brendova, prvenstveno Audi i MB?
Koliko realno utiču na potrošnju, ima li beneficije u vidu jeftinije registracije, da li zahtijevaju posebno servisiranje i da li se neko bavi servisom i popravkom istih u CG?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks