Grahovo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako da idem PG-Dub a ne vidim makadamskog puta? Preko Ceva?
Prema tome, šta da ti kažem?
Grahovo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Pg-nk-tr-du
pg-nk-hn-du
\\OFL•GIC
Ne mislim na Dubrovnik nego na Dub, Kotor.
Preko Grahova opet. Osim ako nećeš da gataš preko Njeguša oće li neki autobus prekršit zabranu vožnje serpetinama.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kako god okreneš, put NK - Grahovo - Risan jedini je garantovano prohodan do mora. Svuda ostalo protesti, blokade, radovi i jadi.
dje se moze oprati partikularni filter? cuh za nekog u zeti
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ima li ko da prodaje zvučnike (visokotonce) za F30? Auto otpad ili bilo što, hvala
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Trebao bi mi neko da mi rijesi klimu na grande punto. Do sad sam promijenio 4 majstora, cijev neku zamijenio, semering na kompresor, hladnjak je dobar, ispitivano pod pritiskom, pod vakuumom i ne vidi se problem. Napunim je radi odlicno nekih 20 - 30 dana i samo odjednom ne radi, nema freona ne ukopcava kompresor.
Koliko kosta kompresor klime za skodu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
300 evradi, novo, OEM.
Na auto imam neka odvratna slova od auto kuce u kojoj je kupljen nije naljepnica nego kao da su od farbe, tako nesto stavlja Ljetopis na auta kupljena kod njih.
Ima li neka opcija a da nije brusenje i poliranje
Na pasat6 menjao sam plocice i zadnja desna klijesta. stavio novo ali posle 200km rucna zablokirala i motor pukao ili boga pitaj uglavnom mora nanovo da se menja...
da li da kupim novo - cuh da u svaku prodavnicu djelovi su isti - jel sve kinesko ili u cemu se radi?
jel bolje da gledam na otpad da uzmem original ili novo?
bas sam ispizdio ne zbog para nego me auto sjebao u nezgodnom trenutku...
Postoji li sansa da se nadju nova zadnja klijesta (lijeva i desna) za Pezo 306 2.0HDI? HELP
Sent from my RMX2202 using Tapatalk
But if you never try, you'll never know..
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks