EDIT:
Iskreno se nadam da je u onaj pub otišao sam,nema boljeg osjećaja.
Što bi pisa više među folirante.U tom postu je bio sve samo ne folirant.Bio je ON.Sva sreća pa neće ako neće.Zbog njega.Pošto ste mu u banale bačili post.
Ali mene ta nezahvalna dužnost zapala.
Gledam ja to u RL među muški svijet tzv drugova ovo mi dođe savršeno ogledalo istoga.
Nešto mi se vraća u mislima ona očeva jel ti znaš da ja u stvari nikad nisam imao prijatelje a nije se vadio iz kafane među kafanske drugove.No najžešće je danas u današnjem svijetu biti iskren ono da su ti niski udarci ka što jesu,niski.
Last edited by Bluemoon; 02-07-25 at 19:53.
EDIT:
Iskreno se nadam da je u onaj pub otišao sam,nema boljeg osjećaja.
Daleko bilo,evo se piše o Kaemse ka da je u Ruandu ili Mali pošao...Ili u Teheran da Pride organizuje.Blue,ti sve u prošlom vremenu o Kaemse
A čovjek samo malo duži post o utisku iz kafane napisa
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 02-07-25 at 20:14.
Ti znaš što je on napisao - LEKTORU.
Ahahahha ovo su zapravo klasične kafanske priče čuš što mi se pije.A niđe muzike.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 02-07-25 at 20:24.
Blu, ne sprdaj se. Opušti se. Ne pametuj. I nemoj, prije svega, izvrćati moje postove!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tvoje nisam u to budi sekjur.
No nekija foliranata.Padobranska divizija boktemazo.
Aahahhaa nije zabavno slagati se u kafani naprotiv.![]()
...i što na kraju krajeva ladno je otišao u neki pub slučajno,i naručio pivo Blue Moon i postavio post ođe iako sam ga nazivala splendid boyem.I što ako mene to 8ebeno emotivno pogađa.
Jer ja ne umijem da se 8ebeno foliram.Što ako sam ja zamislila svaku riječ što je ispisao danas u danu đe mi je bio opšti haos sa nekim idiotima i što ako je meni to cijeli dan bila slamka spasa od idiotluka.
Nego.
Čini mi se da je ođe najviše sexipilan.
https://www.youtube.com/shorts/iUZuD1bEhYM
Ono kad Rus veli ZiS.Obožavam.
Izvinjavam se.Nastavite dalje u što god.
Last edited by Bluemoon; 02-07-25 at 22:00.
...ono kad napraviš toliko dobru kafu da moraš na ripit. A druga ispadne još bolja.
Ima li još ko da se "divi" kafi koliko Network i ja? ;D
Evo skracene verzije
Misli kaemSe i na vas koji postite
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobar ti pogled mislim na kran.Uživaj,popih i ja jedno ledno na ovu vrućinu,lažem dva.Nije mi bilo do fotkanja.
Sa fotografije bi se reklo da si nepušač no vazda zaboravim da u Srbiji everything is allowed.Što me podsjeti kad sam išla sa drugom iz Beograda vozom do Bukurešta i natovarili kupe pivom,on još zapali cigar ulazi kondukter i veli,in Romania smoking is not allowed.To nam je bila vazda interna šala.
2 godine sam radio u Bukurest
Bas volim taj grad, nadam se da ce me opet poslat tamo. Upoznao sam ga bas dobro
Jeste,no moja preporuka mali gradić Brašov (vjr si obišao ako si već bio dvije godine u glavni grad) naročito zimi bajkovita zimska idila ljepša no i u jedan veliki grad.Pivo im nije nešto no iz rispekta uvijek naručim lokalno sjećam se samo da je neki međed na etiketi.
Da imam neki vremeplov sad bi taman se vratila na to veče na ove podgoričke žege.
Ona priča o konobarima koju iskreno podijelih sa vama ali ono iskreno jer vi želim isto što i sebi je životna priča đe kad uđeš u kafanu i oni koje svi gaze ti se u stvari obraduju toliko kao da si im najjači drugar u moru licemjerja.
Ono uđeš u kafanu a oni iskreno đe vječito moraju da se foliraju ti vele iskreno đe si, Mare.
Najjači osjećaj na svijet.
Last edited by Bluemoon; 04-07-25 at 22:11.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ono što izdvaja ginis od ostalih piva je perfekcija u iščezavanju njegove pjene
Tu ide video.
https://streamable.com/evbc9a
I začelje.
Ide fino
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Volim veli plus obožavam
Baš me obraduje iskreno kad vidim KaemSe na ovi temu.
Đe ti je ovo,pričaj.Ne znam jel se tripujem ali liči mi na Skadarliju.
Na odmor
Epirus Grcka
Pivo neko domace, nije lose
Aooooo, kako se hvalinjaš da si na odmoru u Grčkoj. Još si nam trebao sliku iz hotela nekog
A đe si Blue đavolice
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks