Cuo sam da su plaze puste. Mada bizbi laze svake godine al evo da pitam ostale?
Stari biznismen bi rekao da on u Petrovcu nema problema, ne zna sto ce sa gostima nego zbog ostalih mu je crnjak.
Cuo sam da su plaze puste. Mada bizbi laze svake godine al evo da pitam ostale?
S obzirom da struje i vode nestaje svaki dan u dobrom dijelu Kotora i Tivta na 40 stepeni, nekad ne bude i po 24h, uglavnom zbog radova Bemaxa na bulevaru ali i zbog drugih faktora, misterija su mi ljudi koji ljetuju ovdje.
Realno gledano (barem što se mene tiče) ova sezona je za sad masu bolja od prošle. Manje je gostiju, ali dolaze ljudi koji imaju...
Nikad više Holanđana i Belgijanaca bilo nije. A puni para (posebno Belgijanci).
Jel jos neko ima osjecaj da je turisticka sezona 2025 otisla u fini babin kur.c? ovdje na primorju nema vise ni domacih a kamoli turista
Pa na jazz danas 80% lezaljki je bilo prazno, mada racunam radni je dan... A i vecina ponese sa.sobom i sokove i sl... A dje nece, one krofnice sto nosaju po plazi 3e
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ko ono rece odje da mi jedno ljeto da dozivim a da neko ne rece pukla sezona...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Becici nidje nikoga. Bice tih mjesec dana guzve, od 15og do 15og i to je to
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nema turista prije 10. jula ni jedne godine, ne glupirajte se
Petrovac je solidno popunjen makar uvece rusija/srbija klijentela mada ovi rusi su mozda i lokalni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
vrhunski trol![]()
I počelo je,,pukla sezona', ,,nigdje nikog",... i tako svake godine i onda krene haos (počinje sredinom jula ili nešto kasnije ako ima svjetsko prvenstvo u fudbalu) koji traje od 30 do 40 dana. No, ako se i dalje sezona računa po broju gostiju onda ona nikad nije bila duža od mjesec i po.
Sent from my Motorola 8400
Slazem se vala sa kolegom iznad, ne znam cemu plakanje oko sezone, zadnje 2 godine, makar za HN, startuje cak iza 20og Jula.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nasa klijentela je srbija bosna i domaci sto se mora tice a oni dolaze od sredine jula,ostalo nije doslo da cvrci na lezaljke nego se penje po brdima i gorama i traze meda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Juče Buljarica baš me prijatno iznenadila još subota.
Danas Perazića 10+
Evo vidikovac iznad LIpaca. Uzas, bljak, pi.
Ne znas jesmo li gori mi kao domacini koji nemamo kantu da postavimo ili oni kao turisti koji bacaju odje smece, cak u kesama.
Kakvi smo, dobro nam je.
Koji mozak moze na ovu ljepotu pogleda papiric da baciA kamoli tone smeca. I Opstina Kotro to zna, i tao je stalno i niko nista da preduzme. Zamislite, eto ne dlaje, nego jednog Slovenca da odje stane a ispod mece. Pa meni je jutros bilo muka i odmah sam posla a stali smo da doruckujemo.
Vidite ovu ljepotu
A vidite ovaj gadluk
![]()
Stvarno mislis da ovo turisti ostavljaju![]()
Ja bi rekla ovi naši.Što rekoh jednom kad sam išla nekom stazom kumi ođe sigurno malo naših ljudi šeta ona pita kako znaš reko nema "tragova."
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ostavljaju i jedni i drugi. Zato rekoh, kakvi smo, tako nam je. Kakvi mi takvi turisti.
nei dan piju pivo na plazu, zakopavaju cikove i pijesak, ostavise limenke na plazu, tako da jesu sigurno i oni. Ali i mi vecinski.
Nažalost,čast izuzecima.Ne znam kako iko može tako da baca meni je zato auto pokretna deponija dok ne nađem kontejner.
Sjutra oćemo preko granice i sda gledma kamere Vitaljina i Debeli brijeg. NITI JEDNO auto na ulaz u CG. Pa ovo nema ni zimi. Ne pamtim da subota, sredina jula nema auta i kolona.
P.S. A ko će doć, Nineken mali na plažu kod Tuvta 5.5eur
Glavni problem CG obale je saobraćajna infrastruktura. To mi kažu prijatelji koji su 1 ili 2 puta bili u CG tokom ljeta. Van sezone je lijepo provesti dan, dva ali u sezoni im je to veliki problem. Naravno, tu je i čekanje na granicama, već legendarni Debeli Brijeg. Na Dobrakovu je to nekada sat, nekada 2 sata čekanja. I crnogorski sistem za provjeru dokumenata je najsporiji u regionu, a samim time i u Evropi.
Cijena nije problem, kada je podržana sadržajem, kada saobraćajna i komunalna infrastruktura funkcionišu.
Ne možemo praviti dobru ponudu, a da ona sadrži vašarišta, roštilje i sl duž šetnice, gradskih plaža.
Naš domet u ovom momentu su Srbija, BiH, sandžačka, srpska, bosanska, kosovska dijaspora. Valjalo bi sačuvati i bazu turista iz zapadne Evrope za naše planine tokom ljeta. Kada se završi izgradnja adekvatnih saobraćajnica duž Jadrana, a obala se ne uništi gradnjom onda maksimalno promovisati crnogorsku obalu na zapadu. Trenutno je možda ovako i bolje.
Last edited by Escobar_BP; 14-07-25 at 13:54.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks