Auf prastaj, pogresno te quoteovah, mislio sam da citiram kolegu @Ben Dovera i rum koji je naceo
Hvala ti svakako za opis, nekome ce valjati ko voli vinjak. Konkretno ja ga nikad nijesam proba, vrlo moguce zbog nasih filmova i serija gdje mi vinjak odmah stvori asocijaciju na pijanicejedino sto dobro zvuci
Džonny Gruzija ti je kolijevka vinove loze a ovo što je Cezar postavio jes ozbiljna priča.Cezar ti je inače krem de la krem foruma ja da ti rečem u senzibilitet.
U njegov izbor nemoj da sumnjaš.![]()
Haha...
Jak je i dosta izbalansiran ukus nekih bobica, grozdja, a rekao bih da se i sama hrastovina uklopila mocno u sve to. Nijesam rum odavno pio i ovo je definitivno drugacije u odnosu na aromaticne i mirisljave varijante koje su zastupljene... Samo sam 2 casice popio pa cu nesto detaljnije nastaviti kad popijem jos ali jako ozbiljna prica...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ne znam cemu hajp oko ove rakije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da nastavim?O tebi,njemu ili obojici?
Pa evo ovo posljednje nije baš za svakoga tebi pristaje.![]()
O-kvasi grlo/kvas
https://youtube.com/shorts/QMqk5_rtS...BCzb6VOkO-pGJB
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
...i zaglaviš tako sa drugom iz djetinjstva koji drži kafanu..i nakon fajronta onaj najbolji momenat JBT u razgovore bez ikakvog smisla..i citiranje Krleže..
Obožavam Nikšićane.
Crni Che kako te komerzijalizovao kapitalizam a ti komunista kakav paradoX.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 18-04-25 at 00:15.
Pevac desetka u Minhen 3.40, ali ako naručiš "metar", tj. 15 komada, bude po 2e što je top cijena.
Svuđe na svijet se i inače tako radi, jedino na Balkanu računaju x23 ako naručiš 0.7 ili x33 ako naručiš litarsku flašu.
Uglavnom ekipa se fino umetri sa par metara, ja ostadoh vjeran Nikšićkom točenom(btw potrefi se i ono na neku akciju, 0.5 bješe 2e što je čašćeno)
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 10-05-25 at 08:58.
nothing comes from violence and nothing ever could
Vala na Amniu ne može voda ledna bit
Led ledeni 🤭
nothing comes from violence and nothing ever could
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Živ je, povod vala da se nazdravi sa jednim lednim![]()
#fakenews
Dobaar je maLJi...
Solidan izbor - 33 točena i 333 flaširana
Moj favorit ako volite što bliža pielsner pivima
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks