Page 801 of 825 FirstFirst ... 301701751791797798799800801802803804805811 ... LastLast
Results 20,001 to 20,025 of 20615

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    6,233
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Apsolutno adekvatna kazna, lik je kurir, vozio je Temu pakete a ne srce za transplantaciju pa da opravdava divljastvo. Ti kuriri, pogotovo u caddy-ima su vecinski divljaci na putevima
    Vozio je na autoput na svadbu isao , nije vozio kurirsko auto, nije pink panter

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,738
    Thanked in
    5,204 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Iskreno ima je vezu kod sudije jer je trebao 3 ili 4 mjeseca zatvora pa su mu izasli u susret da ne lezi tamo ali ga je svakako ugasio... zurio na svadbu a nije ni dosao

3-4 mjeseca zatvora mu je trebalo dati što je trijezan vozio 200km/h, na autoputu ? Eo ovaj Mojkovčanin isto vozio 200, pjan, pa eto dobi dvije neđelje zatvora i 300 eura. Ili ovaj Podgoričanin pjan, napušen i nakoksan, 235 km/h vozio, 20 dana zatvora bez centa kazne.

Vezu veliš fata, taj kurir je doslovno drakonski kažnjen, još s obzirom da mu je u opisu posla da vozi, kaznio ga je ka krvnika. Ne znam što bi bilo da nije vezu fata...

3. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,233
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    3-4 mjeseca zatvora mu je trebalo dati što je trijezan vozio 200km/h, na autoputu ? Eo ovaj Mojkovčanin isto vozio 200, pjan, pa eto dobi dvije neđelje zatvora i 300 eura. Ili ovaj Podgoričanin pjan, napušen i nakoksan, 235 km/h vozio, 20 dana zatvora bez centa kazne.

Vezu veliš fata, taj kurir je doslovno drakonski kažnjen, još s obzirom da mu je u opisu posla da vozi, kaznio ga je ka krvnika. Ne znam što bi bilo da nije vezu fata...
    4 mjeseca zatvora bez sugestije i nesto sitno eura ovako je dobio 1000 eura i 4 mjeseca zabrane ... po meni ugasio ga je a prva kazna naglasavam

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Samo kaznjavaj, vozice normalno i ko nece

6. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,729
    Thanks Thanks Received 
    1,662
    Thanked in
    1,104 Posts

ja mislim da su svi pomenuti dobili MALO...
    tu 120, 130, pa i 150 cu da razumijem recimo u pravcu kl-pg, onamo oko pelevoga brijega se zakotrlja, ne osjetis eto te na 120-130...
    ali morao bi ceok da se vozi krozneku madjarsku da se toliko zanese da ne skonta da vozi 200+ na sat
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    115 Posts

Kad se ide od Kl put PG ono moraš da kočiš i to dobro koliko auto ubrzava...
    Isti slučaj iz Nk preko Grahova, davno neđe, sam ga pustio na ler, dolje sam bio na 160...

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,581
    Thanked in
    787 Posts

Prodaja polovnih automobila na javnim površinama Glavnog grada problem je koji godinama opterećuje saobraćajnu infrastrukturu i narušava komunalni red u Podgorici. Zbog toga, Uprava za inspekcijske poslove počela je sa uklanjanjem vozila sa javnih površina, a prva akcija je izvedena na Starom aerodromu.

“Tom prilikom smo uočili na terenu da ima oko 120 ili 130 automobila, koji duži vremenski period se nalaze tu, na toj javnoj površini i organizovali smo akciju. I tom prilikom smo premjestili oko tridesetak vozila, dok su ostala vozila, vlasnici sami uklonili”, kazao je Kovačević.

Nakon prve lokacije na Starom aerodromu, akcija će se proširiti i na druge gradske četvrti.

“Od srijede krećemo intezivnije da se bavimo problemom. To su lokacije prije svega Zabjelo, Zagorič, Zlatica. Naravno i drugi dijelovi grada. Imamo i druge javne površine, gdje su neki manji prodavci, koji imaju par vozila izložili na javnim površinama, samim tim zauzimaju javnu površinu. I ovaj rješevaćemo i to u narednom periodu kažem, koliko već od srijede krećemo u novu akciju i to će trajti u kontinuitetu dok ih sve ne uklonimo”, istakao je Kovačević.

Kao trajno rešenje, predviđa se formiranje legalnog auto-placa, gdje bi svi zainteresovani mogli da izlažu i prodaju vozila – ali uz poštovanje pravila.

“Uprava Glavnog grada je to prepoznala kao jedan od gorućih problema i krenula je u rešavanje toga problema. Zadužena je Direkcija za imovinu. Oni su predložili par loakcija upravi Glavnog grada, koja bi bila adekvatana za ovu namjenu i očekujem da uskoro, znači, u toku ljeta, da će biti ta lokacija određena, da će se privesti namjeni, da će prodavci automobila, imati priliku da svoja vozila izlažu na toj lokaciji”, kazao je Kovačević.

Nelegalna parkiranja, takođe, dodatno opterećuju i onako deficitarna parking mjesta. Uklanjanjem ovih vozila, kako dodaje Kovačević, grad indirektno dobija stotine novih parking pozicija.

“Neka slobodna procjena, od inspektora na terenu, zaključili smo da ovih vozila ima između 300 i 500. Moramo priznati da je to jedan ozbiljan broj. Na taj način Glavni grad će da obezbijedi jedan značajan broj nedostajućih pakring mjesta”, zaključio je Kovačević.

Kako poručuju iz Uprave, ovo više neće biti samo akcije, već kontinuiran posao. Nakon prioritetnih lokacija, inspektori se šire i ka ruralnim zonama. Cilj je jedinstven – vratiti javne površine svim građanima.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    565
    Thanked in
    406 Posts

Tamo dje du bila parkirana ova auta obicni građanin ne smije da parkira jer se računa kao zelena povrsina, tako da ne znam sta su to oslobodili za gradjane.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

11. The Following 3 Users Say Thank You to straus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,729
    Thanks Thanks Received 
    1,662
    Thanked in
    1,104 Posts

Quote Originally Posted by straus View Post
    Tamo dje du bila parkirana ova auta obicni građanin ne smije da parkira jer se računa kao zelena povrsina, tako da ne znam sta su to oslobodili za gradjane.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
    citam i ne vjerujem... ok ima njih koji i auta za prodaju drze na parkinzima redovnim, ali od kad je to nelegalno?? ko im ga mrdne samo ce nas ojadit da mu placamo

sto se posebnoga parkinga tice - mislim da je ovo kontra mjera
    jer imamo legalne placeve koji placaju zakupe, dazbine itd... i sad umjesto da postoji autopijaca (ako postoji i dalje) pa dodjes 1 nedeljno i pokazes sta imas, drzava ce sad preprodavcima da obezbijedi plac, a da za to vrijeme i dalje dere legalne vlasnike autoplaceva na dazbine??!!

da se razumijemo, nemam autoplac, ali ovo mi je ranga ko da onim prodavcima ispred gintasa ti usputis nekolike tezge dzabe da ti ne ruze grad, a unutra deres narod redovno tezge da placaju

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

@LuTheDuck ne brini neće napravit ništa. Ljudi samo vole da obećavaju i to je to.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

14. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,729
    Thanks Thanks Received 
    1,662
    Thanked in
    1,104 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    @LuTheDuck ne brini neće napravit ništa. Ljudi samo vole da obećavaju i to je to.
    a oce slobodno... da je nesto bitno i koristno ne bi, ali kad treba nedje opravdat 500.000 eura u asfaltu, ima da ga odmah zveknu umjesto neke zelene povrsine
    i to ce odabrati neku lokaciju blok, zabjelo ili slicno pod izgovorom da mora biti blizu za ljude jer nemaju kola (cim traze da kupe)

umjesto da neki od nepopunejnih parking odrede po 20 mjesta za to i super (kod multikoma, novi u kasarnu, blok v kad se zavrsi...)

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    2,012
    Thanks Thanks Received 
    1,344
    Thanked in
    810 Posts

Koliko sam cuo lokacija bi trebalo da bude cemovsko i da se pokrije solarnim panelima e sad sta ce biti od toga...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Satelitski resiveri/oprema

17. The Following User Says Thank You to darko cfc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,581
    Thanked in
    787 Posts

Patrole saobraćajne policije od danas će, svakog dana od 17 časova, vršiti pojačane kontrole, u Ulici slobode u centru grada, saopštila je Uprava policije (UP).

“Patrole saobraćajne policije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica će počev od danas, svakog dana od 17 časova, vršiti pojačane kontrole, u Ulici slobode u centru grada. Patrole policije će vršiti kontrolu saobraćaja i sankcionisati vozače koji upravljaju vozilima suprotno važećoj zabrani saobraćaja u ovom dijelu grada, koja stupa na snagu svakog dana u 17 časova”, navedeno je u saopštenju policije.

Iz UP su podsjetili učesnike u saobraćaju da je kretanje motornim vozilima u Ulici slobode zabranjeno poslije 17 časova, u cilju bezbjednosti pješaka i očuvanja javnog reda i mira.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Zamisli ne daj Boze da tu stoji samo jedna kamera i snima pa bi patrole radile neki pametniji posao a ne smrdjele tu od 5 cekajuci ko ce da prodje

20. The Following 2 Users Say Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,233
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

Ma jok nije do saobracaja i pjesaka nego sudstvo radi uzurbano do avgusta

Thanks Thanks Given 
    6,233
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

Kako se dodaje, tokom pojačane kontrole službenici Mobilne jedinice saobraćajne policije su zbog počinjenih saobraćajnih prekršaja podnijeli 14 prekršajnih prijava, izdali 211 prekršajnih naloga, sankcionisali 17 motociklista, uhapsili dvije osobe i putem pos-terminala na licu mjesta naplatili novčani iznos od 3.850 eura ( 2/3 od propisanih kazni).

Interesantan podatak 48 sati vikenda a 9 presretaca .... 12 kazni po autu prosjek.... dosta...

Thanks Thanks Given 
    3,646
    Thanks Thanks Received 
    6,780
    Thanked in
    4,063 Posts

Malo je to, treba 50 po autu dnevno.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    6,233
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

Pa malo zato kazem al tu je Apel nacelnika za bezbjednost saobracaja i strateski pozicionirane patrole

Thanks Thanks Given 
    2,012
    Thanks Thanks Received 
    1,344
    Thanked in
    810 Posts

Bez zelje da omalozavam ali ako bosna moze zakonski da rijesi kaznjavanje kamerama ne kapiram sta se ceka?
    Inace pohvala za komunalnu u nk po centru su non stop nema trika da mozes ostavit auto duze od 2 min eto ti kazna pod brisac

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Quote Originally Posted by darko cfc View Post
    Inace pohvala za komunalnu u nk po centru su non stop nema trika da mozes ostavit auto duze od 2 min eto ti kazna pod brisac

Istina a i dalje evo u subotu gledam bildee koji u onoj ulici na samom trgu se parkiraju ispred kafića mrtva trka između njih i komunalne.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,233
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

Bez zelje da omalozavam ali ako bosna moze zakonski da rijesi kaznjavanje kamerama ne kapiram sta se ceka?

Vidji tamo je parking 30 centi sat

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Bosna je svjetlosnim godinama ispred nas u mnogim stvarima. Kamere, doigitalizacija javne uprave, pristup informacijama. Malo sam rekao, deceniju su ispred nas.

U Nikšić sam platio kartu za zonu I a trebao sam za zonu II i napisao mi je kaznu. Još kad je vidio PG table miline.
    Ali kriv sam nema što, platio sam tih 5eura koliko li je već bila kazna tj dnevna karta.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    2,012
    Thanks Thanks Received 
    1,344
    Thanked in
    810 Posts

Da ih puste da pisu samo pg tablicama oprostili bi dnevnicu

30. The Following User Says Thank You to darko cfc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Mislim da vam to za PG tablice nije baš zato što su PG tablice no se u NK znaju među sebe pa neće da se zamjeraju.Mislim da je to više razlog što se sa strane više tripuju.Zna se ko sjedi đe/ko je s kim i oni što se parkiraju ispred kafane odma dobiju dojavu.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kupio sam auto od rent a car firme auto je bilo kasko osigurano postoji faktura da sam ja kupio auto. Da li postoji mogućnost naplate štete preko osiguranja iako oni nisu nidje naglasili osiguravajućoj kući da sam ja novi vlasnik?

Page 801 of 825 FirstFirst ... 301701751791797798799800801802803804805811 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)