Sta je tačno loše u vezi ovog Verde Village, nisam u toku a bih da dobijem još informacija.
Ako kome nije muka neka pišu
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Ja sam to odje pisala vec. Dva mjeseca sam dan pocinjala sa estitorom, jedno uru ujutro. Tako smo kupili stan na Trgu Bozane Vucinic, kompletno renoviran sa plakarima i rasvjetom, nikad usleljen nakon renoviranja, 86kvadrata za 145 000. Central pont nam je tada bio 78 kvadrata 178 000, Jevric ona zuta zgrada pored Pod Volat, jednosoban stan, kvadrat 2300. Ovaj nas je izasao 1700. PLus mala ostyava na spratu gdje je stan.
Stvarnp treba se tome posvetiti koliko god cudno zvucalo.
Ali im treba sigurnost da će se nešto završiti.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Ja mislim da su njima i carape pod hipotekom
nothing comes from violence and nothing ever could
1. Čelebić nije baš najbolje finansijski, iako zadnjih godinu dvije ima pomaka.
2. Mislim da je ono sve pod hipotekom AIK banke koja finansira Čelebić uveliko.
3. U zaleđu će doći petlja od auto puta.
4. Rokovi izgradnje su uveliko probijeni.
5. Dostupnost društvenih sadržaja van naselja... pa za baš sve trebaju kola.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Central Point garaža 20k a pliva sva. Kvalitet de lux.
Ima snimak na Podgorički...
Sto volim ove price "Stvarno se treba posvetiti i naci ce se nesto debelo ispod cijene!". Ne zezajte ljudi, takve stvari pretezno nestanu u roku od 5 minuta a pojave se jednom godinu dana u vecini slucajeva.
Evo ko mi nadje u Herceg Novom/Podgorici na solidnoj lokaciji dobar stan "debelo ispod cijene" castim ga 100 € po m2.
Jel na lustici kvadrat 10 000 eura?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da, i onda smo se opet čuli da prenesem drugu istu priču
Moraš biti disciplinovan za te stvari. Oglas (nema ga više) je bio aktivan od septembra 2024 do marta 2025. Ja sam ga kaparidao u februar 2025.
Ja sam prvi put stan pogledao u oktobru 2024 ali mi je bilo preče sa završimo neke poslovne stvari.
Žena (prodavac) mi je rekla da je imala mjesečno po 20 kupaca, ali nije ga prodala 5 mjeseci.
Možda je problem jer je postavila nisku (tržišnu) cijenu i nije spuštala ni za 1000e što nas narod ne voli. Recimo da je cijenila 200.000 pa kao za kupca spustila na 150.000 prije bi ga prodala nego što joj je prva cijena bila recimo 150.000.
Meni takvi prodavci savršeno odgovaraju, jer se dogovorimo za veoma kratko vrijeme. Precizno i tačno.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Gledam ja oglase svako jutro i moram reci da su nase agencije za prodaju nekretnina nevidjeni prevaranti
REM montenegro ti oglasi koje oni kace na estotitor te prodaje ne postoje
Drugu necu imenovat jer moze bit da se desilo ali veoma tesko da za dvije nekretnine koje sam trazio da pogledam se kupac predomislio i nece da proda, nekako od dvije trazene ista sudbina
Mnogo stanova oglasenih na estitor su ili prodati vec poodavno ili su kao prodati a ja pozovem na dan kacenja oglasa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da im vidis kombinacija za izdavanje na primorju:
jedna agentica oglasi stan a kontakt je druga agentica koja 'zna vlasnicu'
Sve jedan te isti stan a 3 razlicite ga oglasile.
pa idem da gledam stan sa dvije agentice, od kojih jedna zastupa 'vlasnicu' i naravno nece da me poveze sa vlasnikom
nego oce svi oni da se namire od depozita, prve i poslednje kirije. A nece stan da okrece jer ga je navodno prosli vlasnik nedavno krecio i to ne treba a nidje veze.
jos dosle iz ukrajine i ko zna odakle, voze dzipove od po 50k eura, tacno bi ih sve deportovao iz drzave momentalno da mi moze biti.
Ista stvar ti je i za izdavanje, ja kad sam prije 2 godine trazio stan mi se desilo da 20ak oglasa nazovem bukvalno u prvih 10-15 minuta od postavljanja (jer sam vrtio estitor kao lud) i svaki put bude da je vec izdat ili je vlasnik odustao od izdavanja. Nabija se pritisak na ljude koji traze stanove da uzmu sto skuplje jer to jedino ostane na kraju.
Komšinica moja izdaje dvosoban stan na Stari Aerodrom 500€
Kakvi su lešinari ovi iz agencija to nije realno. Okačih joj oglas (jer se ne snalazi najbolje sa tehnologijom) to je haos od poziva samo agencije zovu.
Aj što zovu no više i neće da dođu da slikaju stan i da objave svoj tekst, no pošaljite nam vi slike i tekst da objavimo...
A koji su uslovi?
Prva kirija nama, depozit vama.
Ko garantuje za stanare da će ostat?
A to Vam ne možemo garantovat.
Pa šta je Vaš posao?
Mi nađemo klijenta za Vas.
Tako ga i ja mogu nać, može li da vam se daje mjesečno 12 mjeseci po 50€?
To možda u drugoj agenciji, mi ne podržavamo te uslove.
DM REAL ESTATE
Pa svaka agencija tako radi.
Zar nije bio neki zakon ili tako nesto kojim se "zabranila" direktna prodaja nekretnina i moralo je ici preko agencije? Nesto mi je to u glavi i mislim da se i odje raspravljalo o tome?
u hrvatsku, mada sigurno i u druge uredjenije zemlje, nego je navodim kao najblizu, agent ima licencu i ovlascen je od drzave da radi posrednistvo izmedju kupca i prodavca nekretnine. i prodavac i kupac placaju proviziju agentu, a isti se obicno i ne moraju sresti pri kupoprodaji.
Ne znam da li iko mogao da ti zabrani da podjes u zetagradnju ili neku drugu gradjevinsku firmu i da kupis stan bez posrednika
Last edited by branko.kotor; 23-06-25 at 17:26.
Nije jos to usvojeno. Ocekuje seu skorije vrijeme.
Vrlo brzo ce to biti - bez posrednika nece biti moguce da kupis stan. Posrednik ce zavrsavati svu papirologiju za %. Mozda bude isti tarifnik svima. Isto kao sto ugovor o kupoprodaji moras da ovjeris tako ces i za ovo morati da platis.
Sto je potpuno OK. Jer posrednik ce da se cima oko poreske, brojilo, vodomjer i racuni na tvoje ime itd itd.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks