Meni je iskreno nejasno kako ljudi iz Crne Gore iz drugih gradova imaju ZERO empatije prema primorcima ono ka crknite.
Ka da nisu u istoj zemlji kakvi su to profili.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Koliko bi tek kostale lezaljke da ima vode i struje))
Danas kupih gajbu piva, niksickog, 19 eura. Donio im boce,
0.95 eur zidar niksicko, kad im doneses boce.
:O
Ođe su ljudi uglavnom u kompleks.Zamisli živiš u Crnoj Gori i hvalinjaš se kako si u Splendid?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Po Kotoru mi rekoše u Stari grad da konobari startuju na engleski, kad vide da smo "naši" ide 10 do 15% popusta, zavisi u koji lokal.
Odlična praksa ako je tako
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
To je tako odavno u ko
nothing comes from violence and nothing ever could
S tim da su cijene takve da i sa tim popustom ozbiljno najebeš.
5 i nešto ispade šljiva i točeno pivo drugu u jednom od onih lokala, vala je to prekorektno s obzirom da ođe u Ribnicu (čuš mene Ibizu) ista kombinacija košta preko 6 EUR.
Aperol nabavna ti je 20 i nešto
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Dzin tonik 8e i čaša bijelog vina vranac 6e.
Opština Budva.![]()
Izgleda da je voda ipak najveći luksuz.Čitam kako su izvođači radova na jazu probili neku cijev i ostavili Kotor i Tivat bez vode.
Ono,nevera.
Izbezobrazili su se baš, to što dižu cijene donekle i mogu da shvatim jer se traži mjesto više, omiljeno mjesto bankara, ali brate držiš malo Nikšićko 2,80, ja ga sebi donosim za sto (ili glumim konobara sa tacnom ako nosim za više ljudi a obično je tako) i pivo smrdi doslovno, a nemoj. Ne održavaju točilice kako treba, tj. rijetko. (od druga mi brat radi u pivaru,bio prije neki dan tamo i potvrdio je moju priču, ma užas...)
Za razliku od Tuborga, Kalsberga i dosta piva, cijevi i bure za Nikšićko nisu za jednokratnu upotrebu i moraju se prati redovno i garantujem da dosta ljudi ima averziju prema Nikšićkom zbog neadekvatnog održavanja po lokalima. Kod Veska u Padrino na Trg Vektre, eto kafančina ona, pivo vazda svježe, ledno, po boji vidiš da je pivo kako treba. Baš ga pitah, svake veli par dana čisti točilicu, nisam kaže prvi koji mu je došao sa tom konstatacijom.
Da ne bude da kudim samo, hrana im je odlična i cijene hrane su skroz ok (mada je i to taktički, da ti pisak otvore...)
Last edited by BiTrAtE; 20-06-25 at 08:39.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
To za pivo i točilice naročito ljeti je nezgodno.Inače,što se tiče Kotora evo jedno mjesto dobilo je čistu peticu na tripadvisor meni je kul skroz.Uglavnom dođu stranci nije dovoljno fensi.
I pozicija je super a cijene su presmješne barem bile prošle godine.
https://www.tripadvisor.com/Attracti...icipality.html
Mislim da smo prije 15ak godina upali tamo kad je bila Bokeška noć, jer nidje mjesta nije bilo, pivo nešto dzabe, a većina gluvonijema![]()
Pa E.Kuliraju.
Ipak,TOP.
Elitni Herceg Novi
https://x.com/krsto_jovanovic/status...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Ovo mi se cini Tivat, Donja lastva - Lepetani. Svaki put prodjem 100km/h.
Ljepota, dje god da je.
Dobro nam u Bečiće ide ovaj turizam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks