Gdje naci ovo kod nas, negdje je bilo nisam siguran gdje https://www.temu.com/me-en/1pc-table...449_rvv41y9o9z
Mušema
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I obrati paznju, pojedine smrde mjesecima na onu plastiku grdnu.
******, stavila bila supruga
Bas pakao, nedje posle par dana sam smotao i bacio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozda u Oracal imaju.
Koji je minimum uvoz za kamione u Crnu Goru? Mislim na euro normu,da li vazi isto kao za automobile? Moze li euro 3,4
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Moji su uzeli kod kineza, ali mislim da nema vise (u Bar), par godina evo nema nikakav miris, bas je odlicna. Nego smo promjenili sto i ova je uska. Treba mi 66cm sirine, pa cu vrv uzet 70cm, pa okinut po sirini ako mi bas bude bolo oci. Ako ne nadjem u Bar bolje i do PGa poc nego da cekam da stigne iz Temua.
Last edited by flyeagle; 16-06-25 at 20:32.
Dje ima ovo da se kupi u PG , da ne cekam sa temua unisti klima ?
A da se ne placa po 7-8 puta vise jer neki po 50 eura ovo prodaju
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
https://www.trgovac.me/oglas/usmjerivac-vazduha-klime/
nidje veze... osim ako ga je neko zalijepio na 2cm od klime, a ni tako ne vidim sto bi klima crkla
unutrasnja jedinica klime je nista drugo do napredni ventilator, uvlaci vazduh od plafona i izbacuje ga dolje - ako preusmjeris vazduh ne vidim kako bi to ista narusilo - ali ima kolega koji se razumiju, volio bih cuti misljenje
Kad već pričamo o izduvavanju, isprobana je windfree opcija u stanu kod mojih. Iako se manje osjeća izduvavanje u odnosu na uobičajeni način rada, kažu mi da je daleko od toga da se uopšte ne osjeća. Ipak ne mogu da spavaju ispod upaljene klime, previše im je neprijatno. Majstori su tvrdili da bi se moglo spavati sve i kad bi klima bila direktno pored glave, ali ipak nije tako.
Evo ja spavam dvije godine, sad krece trece ljeto i odlicna je stvar
U sve tri sobe svi zadovoljni
Uvjek ces nac obje strane
Tesiraj nedje
Je l bio ko u skorije vrijeme do Kapetanovog jezera? Kakav je put i moze li se manjim autom?
Moze, asfalt.
Da nema ko dje po kuci kakvu masku za iphone 13 mini
Narucih 10 sa temua to je sve smece
U pg radnje jednu nadjoh i ona se ljusti
Jedno pitanje posto vidim prodaju ove brvnare, montazne kuce ... jel to stvarno moze da se demontira i opet fino sastavi na drugu lokaciju? I koje su cijene toga ... vala jos ne sretoh nekog da je to radio
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U principu moze alli nije bas laganica pa to niko ne radi.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks