Stefan mi je u komšiluk i evo niz godina drži kvalitet na zavidnom nivou
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Zaboravih pomenuti da imaju možda i najmrznijeg konobara ikad, čoek je živi Gargamel, ko je bio tamo više od jednom morao ga je zapaziti
Last edited by BiTrAtE; 11-06-25 at 12:13.
i najjace lignje, bolje nego u mojkovac
nothing comes from violence and nothing ever could
Sad je kao Gurman. Preko puta Zlatibora
Aria jeste jača sa cijenam ali su im I porcije ogromne.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Odoh pod plocu posle dosta, e stvarno greske nema sto se hrane tice, ali da nece makar malo muzike pustit jasno mi nije
E da je muzika najveći problem. Ne umiju ključ u wc stavit ili rezu toliko godina, a ne što drugo.
Ali hrana kida, leb najjači u cg
Danas u Katunjanku na kupanje malo sa djecom, hrana standardno odlična tamo, evo godinama već... Popeci, bečka, kobasice, nema tu greške...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Sjedoh sinoc posle sigurno 2-3godine u Corto Maltese , pade mi na um njihova cuvena schwarzwald palacinka . Brutalna i skidam im kapu sto im je kvalitet hrane isti evo 20godina. A i cijene su im i vise nego korektne
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mora se rezervisati mjesto, do 10/11 ljudi primaju max, toliko je taman i ležaljki. To je i granica neka taman da nije gužva. 10e za odrasle, 5 za đecu.
Termin katunjanka i termin kupanje/plivanje zvuci u najmanju ruku nekompatibilno![]()
Haha,dobar rezon.
Imaju bazen.Malo je veći od džakuzija,ali prihvatljivo ako si sa bliskim ljudima u njemu.
Takođe imaju i lijepo malo okruženje oko bazena za kuliranje,pod uslovom da ti se muzički ukus poklopi sa ekipom koja donese i navije BT zvučnik
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 15-06-25 at 10:17.
Skuplje je u Knjaz pofino, o cijenama pića i hrane da i ne govorim. Ali jeste sadržajnije za djecu svakako, ja ovamo nešto volim da iskuliram, mir totalni, zelenilo, hrana dobra.
Prve dvije godine nisu naplaćivali ulaz pa je to pakao od ljudi bio, a bazen mali možda 15m sa 5. Od prošle godine naplaćuju, s tim kao što rekoh do 10 ljudi max.
Piše 40 da je u zvaničnom cjenovniku, toliko smo i prošle godine plaćali ?
edit: Da, 30 je sa 1 djetetom sad viđeh
Prije neki dan bio do "Pod pločom", pa iskreno nisam bio oduševljen 100%. Šopska salata, imao sam osjećaj da sam dobio pola porcije, hleb standardno perfektan, kobasica domaća roštiljka ubija ali čuveni ćevapi mi ne bjehu ka nekad, tj. i izgledom su mi bili čudni, mada mislim da je do prženja bilo. Drug dobio 4-5 komada koji su izgledali i bili ukusni čini mi se kako treba, ja poručio pola porcije (ćevapa i kobasice) svi bjehu nešto mršavi i gumenastog ukusa.
Za cijene svaka čast, mislim da su digli samo jela po narudžbi, roštilj i dalje jeftin skroz. Pivo 0.3 točeno bješe 1.5e, iznevjerovah...
Last edited by BiTrAtE; 15-06-25 at 10:53.
sto je sa sinisinom mesarom u dalmatinsku
idoh 2 puta i bi poizbacano sve iz nje
renoviraU? zatvorili?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks