Probah juče vrlo interesantnu picu i ćevape u restoran "Stari Aerodrom", onamo na Stari, pored Hedona. E sad, neki sastanak imao koji se odužio pa se i popilo dosta prije toga i u takvim situacijama mi je sve dobro, ali mi se učinje hrana tamo da je generalno dobra, je li probao ko što?
Mislim da je to nešto pri Glavnom gradu, ala Radovče, Plantaže...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Sinoc u Rio pao punjeni batak, topljenje u ustima. Sjetih se cevapa, i da ih majka i sestra malo je reci obozavaju, pitah Pashu kakvi su, veli da ti isprzim jedan. Auf, priznajem da sam malo poletio da im dostavim. Puna usta hvale, znam da je pola odmah otislo blanko, a onda mi poslase sliku sa domacim sirom i biberom![]()
Hvala kolega.![]()
Milo mi je kad su bile zadovoljne!
Sent from my iPhone using Tapatalk
pizza bar, podgorica - sendvič sa mortadelom
Piadina Tonno u Siciliju (Ivana Vujoševića), e kako se navukoh, meni fantazija pada za doručak. Baš velika porcija, krcata grilovanim povrćem i tunjevinom, ali vrhunski mix koji veže neki njihov sos sa majonezom/pavlakom. Unutra dođe još i rendano kuvano jaje, čista desetka što se mene tiče.
Imate u tapas 12-18h njihov meni 13e
Nije za ove sto vole tonu da pojedu ali je bas ukusno i nije ga malo
Supa
Velika brusketa neka
Rizoto sa gamborima preukusan
Kolac na kraju
Probajte bas je top
Noćas kod paše 16 gurmanskih i 116 ćevapa mora panut'
Bicu na polozaju, taman si mi trebao nesto.
WWW Bokeska
Dorucak za dvoje ja bolji nisam jeo odavno
I cijena 9e
10+
Satelitski resiveri/oprema
Kod Pashe u Rio
Dupli cheeseburger top!
Mislim da mi ga je i on dostavio.
Pasha ako si ti bio Citroenom, samo nastavi ovako. Top je burger bio!
Sent from outer space using Tapatalk
Grdoba svježa na meniju bješe danas, prva liga kao i sve ostalo (gambori, rižota...)
Kao highlight je ipak njihova štrufla sa jabukama za dezert (otac zna bukvalno da dođe ovamo zbog štrudle) to je jabuka sa štrudlom, bez prećerivanja.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Kako sam po cijeli dan na rabotu, aj reko' nedje da vidim za kuvano da se pojede s vremena na vrijeme jer nisam dva mjeseca kasikom za'vatio nista.
Mala fabrika ukusa Pg. Sve preporuke. Grasak sa teletinom, paprikas sa junetinom, pasulj sa kobajama. Odlicno sve. Sve preporuke. Imaju i dostavu.
A dje su oni,ne mogu ih pronaci?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
https://www.instagram.com/mala.fabri...MxNmc0MDd5a245
A to ti je kucna radinost, nemaju objekat svoj.
Naručismo picu u Taorminu, nemamo kad za pošten obrok - nikad za nikad. Niko živ mne jede, pet stolova zauzeto. Kažite kuvaru da ću ja to izgleda ujutru za doručak, neka ne žuri.
+1 glas za piadinu sa tunjevinom iz Sicilije, odličan izbor za doručak ili neki lagani ručak.
Oduševih se kapreze sendvičem iz kafića Consulate u centralnoj tački ( pesto, mocarela, paradajz u nekoj hrskavoj toploj ciabatti ) ali bukvalno dan posle mi govori drugarica kako joj je stigla loša kifla, sendvič suv, nikakav, ne znam je li do kuvara ili što god, ali što ne volim kad moram da gatam na kakav sam im dan naletjela
Zamijenih terenski posao kanc, fali mi onaj sendvic iz Gosovica za kosce, aaaaa, odje svi na dijete, a makse...
Cu da pocnem da narucujem od Pase veliku gurmansku da im odje pokvarim planove aaaaaaa
Iznenadilo me (realtivno) jeftini obroci u TC u Nk kod pijace, ima i neki djecji meni
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ozbiljna hrana u ovaj Viaggio u Beranama (na putu za Jelovicu). Kafa možda i najbolja u CG, mislim na espresso. Poznati neki brend ali zaboravih naziv. Sve preporuke
Nova Rostiljijada put Ct...narucismo popeke i punjeni batak, sve je bilo ekstra. Restoran prostran i prelijep, bjese guzva ali je sve stiglo brzo. Preporuka
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Slažem se sa svim osim sa 'prostran'?
Jes da je bila nedelja oko 15h,ali 2-3 grupe od po 4-5 stoje i čekaju.Sve zauzeto.Ja obećao đeci da ćemo u Roštiljadu,pa stadosmo i mi da čekamo inače bi navi čas nalevokrug okrenuo,kao što i jesu 2-3 grupe koje su posle nas došle.Istina za 10-15min smo došli na red,ali ne znam je li bilo neprijatnije meni ili gostima za 2-3 stola najbliže vratima kojima bukvalno stojiš za vrat.Hrana,odlična i obilna.Jeli smo popeke,rolovane ražnjiće i biftek.
Takođe,ambijent,bzvz... meni smetalo što su,u onaj prvi dio posebno,stolovi baš zbijeni jedni uz druge,žamor toliki da kao da si na autobuskoj stanici 80-tih godina...
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 11-06-25 at 11:45.
Guzva je vec problem druge vrste...i ne moze se kriviti predobri restoran sto svi oce da jedu kod njih
Restoran je bas velik ali zaludda nije bilo tih zbijenih stolova ne bi ti stigao ni za pola sata
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ja sam batalio odavno da idem kod njih, to ludilo od naroda je tamo zbog histeričnog marketinga u prvom talasu na koji jašu i dan danas.Da se razumijemo, hrana je extra, usluga super ali daleko od toga da su npr. klasa za sebe i da nemamo slične ponude na drugim mjestima koja su daleko manje hajpovana.
Btw, prije neki dan bio na neku proslavu u "Stefan", fenomenalni popeci, baš sočni. Kobasica takođe prva liga, iako suvkasta, preukusna baš, prijatno sam se iznenadio hranom.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks