U SAD bi dobio metak momentalno.
Prema tome, šta da ti kažem?
i to što se burazer šeta sa ful taktičkom opremom kroz grad,odbija legitimisanje,ulazi đe 'oće...nikom ništa?opet ne smijemo ni da saznamo o kome se radi,šta kako zašto?
Mozda se vraca sa Paintball partije...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Airsoft replike su,pise u tekstu.takodje kod paintball-a nema stitova.nevezano za kr#enje sve i da si sa paintball-a da u opremi ulazis dje 'oces...i niko da pohvali lika sto je sam rizikovao glavu a usput ga je rijesio cak i bez pendreka.
a ne tako davno igranje zmurke kroz cetinje sa devet prasinara je nazalost proslo kako je proslo.
Ovo je Crna Gora odje se ni obducentu ne vjeruje a kamoli novinarskom tekstu.
Ali se zato trazi i mikroskopski promil sanse da se opravda lik u taktickoj opremi na ulici u po bijela dana.da je izbusio pet nevinih ljudi opet bi bilo dje su trte vrte.lik je sampion dok se ne dokaze suprotno.
I nije novinski clanak vec zvanicno saopstenje uprave policije.
Legendo 100 korumpiranih policajaca, visokih cinova koliko oces ukaljan ugled uniforme, curenje informacija iz vrha policije ko dojave kladionica! I sasvim je legitimno i normalno da ce trebati minimum 10 godina da se povrati dio povjerenja. Ti ka da si dosao sad iz inostranstva
5 policajaca od ugleda na racunu pola milijarde eura i nesto da caskamo...
Ps Policija je juče u Budvi uhapsila policijskog inspektora za kriminal Miljana Petrića i još dvije osobe koje sumnjiči da su izvršili krvično djelo zloupotreba službenog položaja, na štetu turskog državljanina.
Iz Uprave policije (UP) je zvanično saopšteno da je budvanska policija uhapsila tri osobe, od kojih je jedna policajac Odjeljenja bezbjednosti Budva.
Last edited by NetworkMaster; 11-06-25 at 09:34.
https://www.vijesti.me/kolumne/762061/crnogorski-san
Utopijski tekst kako bi Crna Gora mogla da izgleda.
MEMENTO MORI
lemgemdo,kakva god da je ipak je zvanični organ.nazovi me kako god hoćeš ali ja ne bih da mi se gradom šetkaju likovi u taktičkoj opremi bez posledica,pa po cijenu da pružim predpostavku nevinosti zvaničnom organu.pogotovo kad imamo tri masovna ubistva za jako kratak period.
I 6 ranjavanja prije neku noc.... djecine
Startni pistolj sa kuglicamapritom kad te policajac zaustavi i vidi pistolj kako moze znati je li startni ili ne?
A dobro, kad ima naroda kome je normalno ovo onda nije ni cudo sto nam je drzava u totalnom kur8u, kakav narod takva i drzava jel hahahahha
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ajde ministre da te vidimo na djelu
Radulović: Niko neće ploviti iznad dozvoljene brzine, izbjegavati AIS sistem i ugrožavati živote zarad lične zarade
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...d-licne-zarade
Sent from my iPhone using Tapatalk
Хрватски амбасадор придружио се блокади код Цетиња.
Мокри, шта те брига и онако вам деценијама нико из Црне Горе не смије писнут.
Živa istina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/v/762194?utm_..._share_counter
Pretukao majku (85) do smrti.
Prema tome, šta da ti kažem?
U clanku je juce pisalo "pistolj nepoznate marke", pa su izmjenili, a komentarisao sam i da je dobio samo prekrsajnu, koja ce bit tu do 1000 eura vjerovatno, a lik se bije na sred ulice sa policajcem, plus pise da ga je i vrijedjao i da nije htio da izadje iz vozila.
A dobro, treba to tako, znaci samo prekrsajno kaznu 200-300 eura i dobro je, pa se cudimo poslije sto djeca nose pistolje za pas po gradu i puca se svaki dan.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ukoliko ja ostanem na čelu Građanskog pokreta URA, Filip Adžić će biti u samom vrhu partije, poručio je Dritan Abazović.
Kupi li ovaj Adzic 300k zemlje na Jelovici
Sjetimo se masovnih orgazama na Dritanov potez.
Da neće orgazmičari slučajno dobrovoljno učestvovat u budućem plaćanju štete ili će tradicionalno država plaćati imbecilne poteze dobrovoljnih davalaca tuđe krvi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks