Jok to je onaj iz Preokreta...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pravoslavna srpska hipi komuna krajem prošlog vijeka (video)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ajde drzavo da vidimo ima li te
Gliseraši će blokirati kotorsku sabraćajnicu, traže da se odustane od mjera koje obuzdavaju divljanje na moru
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ljanje-na-moru
E da vam je samo vidjeti na sta lici zaliv kad krene desant gliserasa prema verigama.
Samo dzetskijasi da im se ne pridruze oni su najugrozenija vrsta divljaka na nasem moru
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Neplivači da blokiraju more dvadeset metara od obale... u vodi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne brini, To Montenegro ukupno ima jedan iznajmljeni avion i Del Bojev kombi sa tri točka. Nema opasnosti od blokade neba, osim ako Lepoglavi ne zamaše ušima.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ljudi misle da su sve to priče pričine.
Svaki ekstremizam je loš i za osudu ali ovo je najopasnija vrsta.
Samo kolega kosmonaut nalazi loš način komparacije-daleko bilo da ono opravdavam u ratu (ne)ljudi rade svašta.
0va tema nije ni za crni humor.
Bolje da niko ne sazna u prvom licu kakve su posledice.
Ako je cijena bila Temeljni ugovor pa i samo dovodjenje srba na vlast nemam protiv samo neka strpaju u zatvor sve i konfiskacija imovine.
Bravo Dritane, mozda si politicki propao, partija propala ali si politicki ucinio vise od svih ostalih zajedno za ovih 30 godina.
Od Malisora padose tri jaka klana, ima jos jedan lik malo manji koji je trenutno u usponu. Bas me zanima dokle...
Uzgred mislim da polako ulazimo u finale...
![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...airsoft-oruzje
"Sa događajem je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je cijenio da se u navedenom događaju ne stiču elemnti bića krivičnog djela. Policijski službenici su lišili slobode A.T. i protiv njega Sudu za prekršaje u Podgorici podnijeli zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru. A.T. je, nakon što je na sudu priznao krivicu, kažnjen novčanom kaznom", kazali su iz policije.
Moze li ovo??? hahahahahahhahahahahahahha
A kukala nam majka dje zivimo, znaci mozemo da nosimo oruzje po gradu, da se bijemo sa policajcima i da platimo neku kaznu do 1000 eura laganooo
Hahahahahahhahahah
Ovo je bila banana drzava do prije 5 godina, a sad je postala cunga lunga
E kuku dje ja zivim, zna li se ime ovog tuzioca, treba mu se podic spomenik, dat povisica i bonusi.
Odoh kupit par pistolja i malo municije da drzim u auto ako me policajac zaustavi da mu je8em mater.
Ps svaka cast policajcu odradio ga je kao Janicic Bojkovica.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Last edited by ^izzy^; 11-06-25 at 00:58.
Ne no treba vadit dozvole za pištolje na kuglice.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Zaista sprdnja, nevezano za šta su mu našli. Rva se sa policajcem po ulici i čoek prekršajno odgovara, tj. novčano i da "nema elemenata krivičnog djela", tj. napada na službeno lice ?
Prisjetićemo se da je Pipun popio napad na službeno lice jer je gurkao policajca u gužvi i to kornjaču mislim (pod punom opremom, da je krenuo i da ga udara samo bi mogao sam da se povrijedi)
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
a dje nadje bas taj primjer na ovoj temi
nothing comes from violence and nothing ever could
Tko leti, vrijedi...
Nema ovdje države, raspad sistema.
Zamisli blokiraš Kotor za koji ti treba ionako sat ipo da uđeš u njega i bez blokada, u sred sezone, jer gliseraši žele da divljaju po moru dok ne ubiju nekoga.
Koja ludara. Još samo škaljarski i kavački klad da blokiraju jadransku magistralu jer im se država miješa u buznis.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks