Quote Originally Posted by hercules View Post
CG nema dijasporu kao Albanija, i da urade ne znam što neće dobiti te letove koje je dobila Tirana. Sve da im stave tarife 1 euro po putniku.
Zato je poređenje aerodroma Tirane i Podgorice iluzorno.

Rijetki su primjeri da je država dobar menadžer. Nije da iu nema, ali su rijetku. U slabo razvijenim dmeokratijama ovakve firme služe za partijske uhljebe. Zato EU i potencira privatizacije javnih firmi.

Samo što ovdje ljudi to ne kapiraju, i dođu sa pitanje kako je Deutche telekom državni a mi morali da prodamo.
nije to stvar dijaspore, no upravljanja... sveli smo se da nam aerodromi imaju letove ka 2 destinacije - sramota
necemo mi lako "oteti" ista tirani, sve i da se uozbiljimo... necemo ni nove tako lako dovuci bez u sezoni, ali nesto se mora mijenjati
jedan aerodrom nam radi samo ako sunce sija... drugi radi od kad se naspavaju, ne mogu prerano i prekasno
oba skupa zastidje od prostora

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
Odgovorno, koncentrisano i vrlo angažovano obavljamo svoj posao, neometeni bukom koja se oko nas podiže ovih dana i imamo veliku motivaciju da ostvarimo najbolju poslovnu godinu i za sada smo na dobrom putu. U prvih pet mjeseci ove godine nadmašujemo rekordnu 2024. godinu, i to naglašavam jer se nekad zaboravi da Crna Gora nikad nije imala više putnika u avijaciji nego li prošle godine. Ove godine imamo ambiciju da, prvi put, dosegnemo tri miliona putnika“, kazao je Tolić, kako su saopštili Aerodromi.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
a sigurno vise no 2020-2022