Nemaju, prvo sam njih zvao...
Nemaju, prvo sam njih zvao...
Vjerovatno si sve zvao, medjedovic fasade,kameleon,bordo?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U Bordo sam lično bio nemaju, Kips nema, Okov nema.
Zovem u drvomont imamo. Reko odlično sad ću doć. Ja tamo momak 35+ mi daje gletaricu i veli ovo vam je to. E šou
ako zasluzim, slobodno neka me isto snadje - pravican sam ja, ne bjezim od odgovornosti
rekli su mi u MUP da mi kamere ne vrijede nista jer nemam dozvolu da snimam van svojega placa, tako da sve i da su ih snimile, ne bi mi vrijedio dokaz na sudu.
bilo, proslo, prezivjele su se i gore stvari
sadasnji pas zivi u kuci sa nama i to je to, tu stvarno se nadam da nece uci da ga truju![]()
Dje ponijeti telefon u PG da dobro ociste ovaj ulaz za punjac i zvucnike? Bio sam na par mjesta, neko to ne radi a jedan zahtijeva da ostavim telefon citav dan..
Atest za struju u Kotoru za turisticki objekat, kako to funkcionise, neka firma to mora da odradi ili?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Znate li koga da popravlja tende za terasu iz Okova ?
069/100-100
Zna li ko ima li ikakava opcija u opstini Zeta da se dovede voda na placeve koji jos nisu urbanizovani,struja je dovedena i brojila postavljeni ali voda evo izgleda problem
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Zna li ko moze li dje kod nas da se kupi ovakav kabal:
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Noćas se slavi 100 god. FK Budućnost.
Biće koncert na trgu u 22.
Koliko je rizično da se parkiram blizu stadiona, u smilsu, hoće li biti gužve i kolapsa tuda u to doba?
Radim do 22, pa ne bih da zapnem da ne mogu da izađem odande ako će Varvari da rade "hodočašće" kakvo tuda.
A i generalno ulice oko centra, koliko će biti prohodne uveče.
ko pjeva?
edit: nasla
Na koncertu će nastupati i No name, Random, Bojan Delić, Marija Božović, Bane Nedović, Tanja Šeter, Žuti Serhatlić, Đuro Franeta, Edo Abdović, Andrijana Božović, grupa Makadam, Rajo Simonović, Danijel Alibabić, Bojan Marović, Božo Bulatović, Goran Stjepčević, Kic pop hor, D moll i Luka Perazić.
Last edited by goozica; 12-06-25 at 10:24.
nothing comes from violence and nothing ever could
Stigle penzije za umjetnike
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zna li neko više informacija o master studijama za bezbjednost informacija na ucg? Mimo ovoga što odavno stoji na sajtu. Tipa koliko će koštati semestar, koliko star može da bude dokaza za znanje engleskog, da li će moći da se prijave i ljudi koji su završili primijenjene studije? Na osnovu onoga trenutno što piše mogu da se upišu samo oni sa zavrfšenim akademskim studijama, ali sam čuo da treba da se izmijene neki trenutni uslovi. Ne znam koliko je to tačno i šta bi moglo da se promijeni.
https://www.ucg.ac.me/objava/blog/62...upisu-konkursi
https://www.ucg.ac.me/studprog/24/2/...zbjednost-2024
To je naplatni parking. Ne mogu da plaćam 7-8 sati smjenu. Ja ostavljam kod KIC-a.
Nego me strah da će bit kao skoro za Dan Nezavisnosti kad je bio toliki krkljanac kola da sam jedva izašao odatle, a i plus trebam da prođem onim dijelom kod Hiltona kasnije, pa me brine da će i tuda bit kolaps.
Last edited by ratni_grejmon; 12-06-25 at 12:19.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks