Śutra 50:50.
Djoker trci pocasni krug. Dosta nam je donio.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Мени је Синер изгледао мнооого јак ноћас. Надам се одличном финалу.
Али, џаст сејин....
https://x.com/ItzzZain10/status/1931...VXwDUZBVg&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Śutra 50:50.
Djoker trci pocasni krug. Dosta nam je donio.
Ово финале се тешко може гледат колико се ова Сабаленка дере. Невјероватно да судије ово не спрјечавају.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Novak je odigrao nestvaran mec za svoje godine. Statisticki on je bolje odigrao nego polufinale 2021. kad je pobijedio Nadala. Nazalost po njega Siner je vjerovatno vec sad na nivou velike trojke iz najboljih dana. A i Alkaraz kad igra svoj najbolji tenis. Medjutim za razliku od Sinera i generalno velike trojke Alkaraz ne zivi tenis 24/7 i zna da bude itekako ranjiv, nesto manje na prirodnim podlogama doduse. Siner je s druge strane ultimativna teniska masina za hard, ali on je upravo stigao do finala RG bez izgubljenog seta. Alkaraz nema tu konstantnost iako se nadam da ce on biti taj koji ce na kraju imati bolju karijeru i vise osvojenih Slemova, ali tesko.
Jedino dobro je sto u njihovim medjusobnim susretima i generalno match upu Alkaraz ima prednost.
Novak moze da pobijedi Sinera na Vimbldonu rekao bih sa ovim nivoom tenisa, ali moze li Alkaraza to je pravo pitanje. Ima jos dvije prilike cini mi se, Vimbldon i AO.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Noval ce igrati dok Sinner i Alkaraz malo ne ostaraju i onda ce poceti da ih dobija.
To sam juce pomislio tokom meca (mada, ranije sam isto pomisljao, ali sad sam siguran), ova dvojica bi Velikoj trojci definitivno pravila vece stete nego sto je Marej. Prosto su opasniji i konstantniji. Bilo bi to krvavo...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dobar mech,no siesta zove...
...
Оће ли ово Синер одрадит РГ без изгубљеног сета? Момак гази.
Stvarno je masina.
Urniše ga.
A neka ga, gadan ovaj španjolac.
Hitano pravi.
Od Bersija 2023.
Siner protiv cijelog svijeta sem Alkaraza 110-5
Siner protiv Alkaraza 1-4
A rekoše kako je Siner mentalna gromada,hladan kao špricer...
Na one tri vezane meč lopte...on se malo upiškio...što ne znači da neće dobit meč na kraju
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Jedno od najboljih finala RG ikad. Obojica su spektakularni.
Тенис је у добрим рукама након велике тројке.
Meni je ovo masina, robot protiv covjeka. Covjeku se nije pisalo dobro, upao je bio u masinu, kao i Novak... Medjutim, covjek probudio zvijer u sebi i okrece cijelu situaciju. Rika se cini!
Ovo je prelud mec!
Aooo... Ludilo...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A šta tek reći za publiku?Kao Piroćanci na moru.Sve će učiniti samo da duže ostanu.Mislim da nema ni po 10% onih koji od početka do sad navijaju za istog tenisera.
Овакви поени ни на ПС5 не постоје.
Aooo kakvih par poena u ovom 12. gemu, 5. seta Alkaraza... WoW
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Najdruze finale u istoriji RG i najbolje finale RG ikad. Za ovako nesto potrebno je da su obojica na nivou najboljih tenisera ikad, sto ova dvojica svakako jesu. Siner je konstantniji, bice duze na broju jedan, osvojice vise titula. Alkaraz je mladji, atraktivniji, trenutno ima vise osvojenih Slemova i vjerujem da je sasvim ok s tim. Alkaraz 5 od 5 u finalima Slemova, Siner 3 od 4. Ovo im je bilo prvo finale Slema, imaju jos 15ak godina bice tih finala jos puno puno.
Slem rekordi velike trojke iako sad to izgleda smijesno i daleko su ugrozeni.
Nadal je svoju petu titulu osvojio sa 22 godine, mjesecom i tri dana. Alkaraz danas ima 22 godine, mjesec i tri dana.
Last edited by Jakuza; 08-06-25 at 20:05.
Ako ista Novaka otjera u penziju, to ce biti ovaj mec, haha. Ne moze se protiv ovoga, ovo je atomski tenis. Ovo nisu istine...
svaka sličnost izmedju Novaka i Carlosa je slučajna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Siner je skromniji,bar meni tako djeluje mislim da će mu trebat vremena da oporavi stopalo.
Ako ih povrede ne budu usporavale biće tu još vrhunskih mečeva.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ne znam za stopalo,ali ćemu trebat vremena i glavu da oporavi.Usudiću se reći da ga u sledećem periodu mogu otresti i ove boranije koje su među top 10.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks